jezis chapes, ze kvoli blbcom (sry) ako ty servery padaju? Kebyze ma blby autosave dalsich 50 ludi server to pretazi a jednoducho padne, omg, ale hlavne ze vseci chcu stabilne servery, ale sami si ich zhadzuju!
Videli ste uz v akcii emu Antrix pri 1K ludi to fici 16h bez lagov....sice este nefunguje viacej veci ako ma ale ide BG-cko a je to pecka ak chcete mozem sem hodit jeden cesko-slovenske funserver
ma niekto, alebo vie poradit niekto dobry FUNSEVER BC - 2.0.12 staci aby nepadal casto -aspon 30 minut, aby boli funkcne talenty,spelly.... na qwestoch nezalezi...a ten stonecastle hm hral som tam 2 mesiace , ale us by som tam nesiel aj keby bol posledny.. na normalnych -normal xp sa podla mna neoplati ak nieje dobry server expim jak ko*ot a o mesiac padne a vymaze tyzdenne save alebo daju wipe.. na funserveri sa rychlo vyexpis a us len chodis na bosssov a alikov/hordakov
tom.tom11 napísal:Videli ste uz v akcii emu Antrix pri 1K ludi to fici 16h bez lagov....sice este nefunguje viacej veci ako ma ale ide BG-cko a je to pecka ak chcete mozem sem hodit jeden cesko-slovenske funserver
Meken napísal:ma niekto, alebo vie poradit niekto dobry FUNSEVER BC - 2.0.12 staci aby nepadal casto -aspon 30 minut, aby boli funkcne talenty,spelly.... na qwestoch nezalezi...a ten stonecastle hm hral som tam 2 mesiace , ale us by som tam nesiel aj keby bol posledny.. na normalnych -normal xp sa podla mna neoplati ak nieje dobry server expim jak kok**** a o mesiac padne a vymaze tyzdenne save alebo daju wipe.. na funserveri sa rychlo vyexpis a us len chodis na bosssov a alikov/hordakov
omg kukiak nerob sa husty nikto sa ta nepytal na nazor ja som chcel autosave addon a nie tvoj nazor tak ked nemas nespamuj a 15 minutova strata je dost
host5 napísal:omg kukiak nerob sa husty nikto sa ta nepytal na nazor ja som chcel autosave addon a nie tvoj nazor tak ked nemas nespamuj a 15 minutova strata je dost
budem Sam nevies co ten addon sposobuje, vies do toho prd , tak si to bud pis sam po dokonceni Q alebo s tym nezatazuj dalsich 100 ludi kery musia s tebou trpiet ked to padne kvoli tebe .
/btw tych 15min je maximum na najvacsom shite servery , vacsinou je to od 5-10min a sorry ale ak je toto pre teba vyznamna strata
kukiak má pravdu. Tebe to možno nedochádza, ale nehorázne to zaťažuje server a pokiaľ tam je 100 ľudí a len polovica pouziva autosave dosť to zaťaží server. Zvykni si každých 3-5 minút písať .s alebo .save a máš to to isté
nErD. ' z napísal:kukiak má pravdu. Tebe to možno nedochádza, ale nehorázne to zaťažuje server a pokiaľ tam je 100 ľudí a len polovica pouziva autosave dosť to zaťaží server. Zvykni si každých 3-5 minút písať .s alebo .save a máš to to isté
len tak doplnim ze na niektorych serveroch znamena .S .START cize ta to vrati na startovnu poziciu takze radsej pouzivaj .SAVE