Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Tomas_pd napísal:pls addony na wow:bc by boli??:D
curse-gaming.com
host5
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa host5 »

Prosim no fakt nikto nevie alebo nema addon AUTOSAVE???? plsssssss surne :? :o
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa metthal »

host5 napísal:Prosim no fakt nikto nevie alebo nema addon AUTOSAVE???? plsssssss surne :? :o
skus curse-gaming.com
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

host5 napísal:Prosim no fakt nikto nevie alebo nema addon AUTOSAVE???? plsssssss surne :? :o
je to kokocina, zatazujes s tym server. vacsina amngos serverov ma ukladanie nastavene na 5-15 min, co hrozna strata nie je.
Lord PROXI
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lord PROXI »

no ale ked server pada kazde 4minuty a save je po 5 ... no to potesi :D
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Lord PROXI napísal:no ale ked server pada kazde 4minuty a save je po 5 ... no to potesi :D
tak na takom hrat nebudem, logicky :)
host5
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

nenasiel som :? :( :(
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

host5 napísal:nenasiel som :? :( :(
jezis chapes, ze kvoli blbcom (sry) ako ty servery padaju? Kebyze ma blby autosave dalsich 50 ludi server to pretazi a jednoducho padne, omg, ale hlavne ze vseci chcu stabilne servery, ale sami si ich zhadzuju!
tom.tom11
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tom.tom11 »

Videli ste uz v akcii emu Antrix pri 1K ludi to fici 16h bez lagov....sice este nefunguje viacej veci ako ma ale ide BG-cko a je to pecka ak chcete mozem sem hodit jeden cesko-slovenske funserver
Meken
King
King

Príspevok od používateľa Meken »

ma niekto, alebo vie poradit niekto dobry FUNSEVER BC - 2.0.12 staci aby nepadal casto -aspon 30 minut, aby boli funkcne talenty,spelly.... na qwestoch nezalezi...a ten stonecastle hm hral som tam 2 mesiace , ale us by som tam nesiel aj keby bol posledny.. :evil: na normalnych -normal xp sa podla mna neoplati ak nieje dobry server expim jak ko*ot a o mesiac padne a vymaze tyzdenne save alebo daju wipe.. na funserveri sa rychlo vyexpis a us len chodis na bosssov a alikov/hordakov
Meken
King
King

tom.tom11 napísal:Videli ste uz v akcii emu Antrix pri 1K ludi to fici 16h bez lagov....sice este nefunguje viacej veci ako ma ale ide BG-cko a je to pecka ak chcete mozem sem hodit jeden cesko-slovenske funserver
nj daj pls
Meken
King
King

nj ten autosave, teda vsetky adonny zatazuju dost server...A vela severov nepodporuje autosave-teda nefinguju
Spiro
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Spiro »

Meken napísal:ma niekto, alebo vie poradit niekto dobry FUNSEVER BC - 2.0.12 staci aby nepadal casto -aspon 30 minut, aby boli funkcne talenty,spelly.... na qwestoch nezalezi...a ten stonecastle hm hral som tam 2 mesiace , ale us by som tam nesiel aj keby bol posledny.. :evil: na normalnych -normal xp sa podla mna neoplati ak nieje dobry server expim jak kok**** a o mesiac padne a vymaze tyzdenne save alebo daju wipe.. na funserveri sa rychlo vyexpis a us len chodis na bosssov a alikov/hordakov
co tak mystig ? viac na www.undzwei.eu :wink:
host5
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

omg kukiak nerob sa husty nikto sa ta nepytal na nazor ja som chcel autosave addon a nie tvoj nazor tak ked nemas nespamuj a 15 minutova strata je dost :evil:
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

host5 napísal:omg kukiak nerob sa husty nikto sa ta nepytal na nazor ja som chcel autosave addon a nie tvoj nazor tak ked nemas nespamuj a 15 minutova strata je dost :evil:
budem :twisted: Sam nevies co ten addon sposobuje, vies do toho prd ;), tak si to bud pis sam po dokonceni Q alebo s tym nezatazuj dalsich 100 ludi kery musia s tebou trpiet ked to padne kvoli tebe :wink: .
/btw tych 15min je maximum na najvacsom shite servery ;), vacsinou je to od 5-10min a sorry ale ak je toto pre teba vyznamna strata :roll:
tom.tom11
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tom.tom11 »

No tak ten server fici na 2.1.0 na emu zvanom Antrix registrovat sa mozete tu http://www.friends-funny.eu/wow/viewpage.php?page_id=40 po registracii treba pockat 10-15minut na aktivaciu ostatne info mozete najst na wow.mine.sk/chat vo friends funny alebo na http://www.friends-funny.eu/news.php treba to tam trosku precitat ky sa bude aktivovat konto :D
nErD. ' z
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nErD. ' z »

kukiak má pravdu. Tebe to možno nedochádza, ale nehorázne to zaťažuje server a pokiaľ tam je 100 ľudí a len polovica pouziva autosave dosť to zaťaží server. Zvykni si každých 3-5 minút písať .s alebo .save a máš to to isté ;)
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

nErD. ' z napísal:kukiak má pravdu. Tebe to možno nedochádza, ale nehorázne to zaťažuje server a pokiaľ tam je 100 ľudí a len polovica pouziva autosave dosť to zaťaží server. Zvykni si každých 3-5 minút písať .s alebo .save a máš to to isté ;)
len tak doplnim ze na niektorych serveroch znamena .S .START cize ta to vrati na startovnu poziciu takze radsej pouzivaj .SAVE
Waldo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Waldo »

Najlepsie riesenie = hrat na officialnom. Ja som tam od zaciatku a nikdy som taketo problemy nemal. A nestoji to az tak vela za tie sluzby :wink:
theBliZZard
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa theBliZZard »

Mam otazku, ci blizzard maze postavy, resp. acc po urcitej dobe neaktivnosti. Pocul som ze, ak nie je acc zaplateni pol roka tak ho zmaze... ?
Napísať odpoveď