SEUS HELP - W810i

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
burnmail123
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

SEUS HELP - W810i

Príspevok od používateľa burnmail123 »

Potrebujem pomoc , mam SE W810i a aktualizoval som si ho cez SEUS , vybral som slovensky jazyk a staihlo si to FW aktualizacie a nahadzovalo do telefonu - na 97% vyhodilo ze aktualizacia bola neuspesna a ked som zapol telefon tak mi vymazalo vsetky jazyky okrem EN , tak som aktualizaciu spustil znova a tentoraz prebehla az po 100% a po spusteni telefonu mi tie jazyky nenahodilo . Chcem sa vas opytat ci s tym nemate skusenosti a ako tam ten jazyk naspat nahodit.

Mam T-Mobile
verreaux
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa verreaux »

No niekedy sa taketo veci stavaju. Aj mne sa to uz stalo na mojom K800i a par kamaratom. Jedina moznost je resetnut cely telefon, teda dat MASTER RESET, pozor ale lebo tymto resetom sa zmazu vsetky data v pamäti telefonu a aj nastavenia, cize odporucam data zalohovat v pc. Po resete by mala nabehnut moznost vyberu jazyka. Ak nenabehne tak zase seus a reset.
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

verreaux napísal:No niekedy sa taketo veci stavaju. Aj mne sa to uz stalo na mojom K800i a par kamaratom. Jedina moznost je resetnut cely telefon, teda dat MASTER RESET, pozor ale lebo tymto resetom sa zmazu vsetky data v pamäti telefonu a aj nastavenia, cize odporucam data zalohovat v pc. Po resete by mala nabehnut moznost vyberu jazyka. Ak nenabehne tak zase seus a reset.
Hm,waw a ako das MASTER RESET telefonu?
Lebo ja mam k800i tiez a este som ho neaktualizoval pretoze mi zatial bezi krasne tak nevidim dovod ale kebyze sa mi nieco take v buducnosti stane tak by som rad vedel ako na to...
:oops:
hornblower
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hornblower »

Master reset si mal dat pred aktualizaciou. Ja som svoju 810 uz 3x aktualizoval a vsetko prebehlo ako malo.
Mam pocit ze teraz master reset uz nepomoze jedine servis. Nakolko myslim ze ti uz nedovoli znovu aktualizovat nakolko ti vypise ze uz mas aktualnu verziu.
nejakymarko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa nejakymarko »

Ale jak sa da ten master reset?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

To iste sa stalo aj mne pri K610i a a aj dalsim ludom. Jednoducho ta aktualizacia je len v anglictine. Daj reklamovat telefon, ako dovod uved, ze si pouzit oficialny SEUS k aktualizacii sofware v telefone a ze ti tam ostala len anglictina. Mne bola reklamacia uznana a telefon dostal novy firm aj so slovencinou.
verreaux
Light Professional
Light Professional

Skolacik napísal:Ale jak sa da ten master reset?
menu/nastavenie/master reset (obnovenie povodnych nastaveni)
hornblower napísal:Nakolko myslim ze ti uz nedovoli znovu aktualizovat nakolko ti vypise ze uz mas aktualnu verziu.
To nie je pravda, mozes aktualizovat aj ked prave presne ten FW uz mas vo fone. Je tam moznost "aktualizovat aj napriek tomu" alebo tak nejak podobne
hojko napísal:Jednoducho ta aktualizacia je len v anglictine. Daj reklamovat telefon, ako dovod uved, ze si pouzit oficialny SEUS k aktualizacii sofware v telefone a ze ti tam ostala len anglictina. Mne bola reklamacia uznana a telefon dostal novy firm aj so slovencinou.
To tiez nie je pravda. Staci dat reset a jazyk nabehne. Sem tam sa stava ze to zblbne ale uz som to par krat riesil a viem ze reset pomoze. Ale moze sa stat, ze to zblbne az tak, ze musis navstivit servis ale to je mala sanca.

Kód: Vybrať všetko

http://semania.mobilmania.cz/content/view/2207/2/
tu mate o tom nejake info
hornblower
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hornblower »

Co som tak cital uspesnou nebola bohvie aka u inych uzivatelov.
burnmail123
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa burnmail123 »

Presne tak , po master resete mi nabehol jazyk ale ja som uz medzi tym vcera komplet preflashoval cely telefon a decustomizoval som si telefon a je to proste kraaaasa .

Ale aj tak dakujem za odpovede , este si zajtra nastavim aby sa mi vypinala klapka fotaku pri stisenych zvukoch a bude to tip-top 8)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

verreaux: Master reset som skusal a nic, ostala tam len anglictina.
verreaux
Light Professional
Light Professional

A skusal si aj po nom opät SEUS?
Napísať odpoveď