SEUS HELP - W810i
-
burnmail123
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
SEUS HELP - W810i
Potrebujem pomoc , mam SE W810i a aktualizoval som si ho cez SEUS , vybral som slovensky jazyk a staihlo si to FW aktualizacie a nahadzovalo do telefonu - na 97% vyhodilo ze aktualizacia bola neuspesna a ked som zapol telefon tak mi vymazalo vsetky jazyky okrem EN , tak som aktualizaciu spustil znova a tentoraz prebehla az po 100% a po spusteni telefonu mi tie jazyky nenahodilo . Chcem sa vas opytat ci s tym nemate skusenosti a ako tam ten jazyk naspat nahodit.
Mam T-Mobile
Mam T-Mobile
No niekedy sa taketo veci stavaju. Aj mne sa to uz stalo na mojom K800i a par kamaratom. Jedina moznost je resetnut cely telefon, teda dat MASTER RESET, pozor ale lebo tymto resetom sa zmazu vsetky data v pamäti telefonu a aj nastavenia, cize odporucam data zalohovat v pc. Po resete by mala nabehnut moznost vyberu jazyka. Ak nenabehne tak zase seus a reset.
-
qwerty-xyz
Hm,waw a ako das MASTER RESET telefonu?verreaux napísal:No niekedy sa taketo veci stavaju. Aj mne sa to uz stalo na mojom K800i a par kamaratom. Jedina moznost je resetnut cely telefon, teda dat MASTER RESET, pozor ale lebo tymto resetom sa zmazu vsetky data v pamäti telefonu a aj nastavenia, cize odporucam data zalohovat v pc. Po resete by mala nabehnut moznost vyberu jazyka. Ak nenabehne tak zase seus a reset.
Lebo ja mam k800i tiez a este som ho neaktualizoval pretoze mi zatial bezi krasne tak nevidim dovod ale kebyze sa mi nieco take v buducnosti stane tak by som rad vedel ako na to...
-
hornblower
Light Professional
-
nejakymarko
Addict
-
hojko
Site Admin
To iste sa stalo aj mne pri K610i a a aj dalsim ludom. Jednoducho ta aktualizacia je len v anglictine. Daj reklamovat telefon, ako dovod uved, ze si pouzit oficialny SEUS k aktualizacii sofware v telefone a ze ti tam ostala len anglictina. Mne bola reklamacia uznana a telefon dostal novy firm aj so slovencinou.
menu/nastavenie/master reset (obnovenie povodnych nastaveni)Skolacik napísal:Ale jak sa da ten master reset?
To nie je pravda, mozes aktualizovat aj ked prave presne ten FW uz mas vo fone. Je tam moznost "aktualizovat aj napriek tomu" alebo tak nejak podobnehornblower napísal:Nakolko myslim ze ti uz nedovoli znovu aktualizovat nakolko ti vypise ze uz mas aktualnu verziu.
To tiez nie je pravda. Staci dat reset a jazyk nabehne. Sem tam sa stava ze to zblbne ale uz som to par krat riesil a viem ze reset pomoze. Ale moze sa stat, ze to zblbne az tak, ze musis navstivit servis ale to je mala sanca.hojko napísal:Jednoducho ta aktualizacia je len v anglictine. Daj reklamovat telefon, ako dovod uved, ze si pouzit oficialny SEUS k aktualizacii sofware v telefone a ze ti tam ostala len anglictina. Mne bola reklamacia uznana a telefon dostal novy firm aj so slovencinou.
Kód: Vybrať všetko
http://semania.mobilmania.cz/content/view/2207/2/-
hornblower
Light Professional
-
burnmail123
Light Star