Dievca v kostole , ako nanu ? poradte

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Josifek
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Josifek »

Taaakze citam to tu od zaciatku :lol: asi prva tem co som celu precital na hojku. Nooo poviem ti tak, ze podla mna ta skor na to CD vyuzila, a prave preto sa citila "viine" a zato ti chcela dat tie kes. Podla mna ta "lubit" nebude, tak sa o nu uz nesnaz, nestrapni sa, chod za tou druhou holkou a ukaze jej ze ju (dievca z kostola) nepotrebujes, ze si vies najst aj inu holku.
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

No konečne ..... :aasmile29: :mnam: ...Ina zenska ti dala pusu a uz sa koncetrujes na inu ..Huráááá asi sa ti zložíme na šampanske ale detske....
Radsej sa venuj spolužiacke ktora ta ma rada ...a dievca s kostola nechaj bežat svojou cestou .....
Držím palce :smt023

:new03: Myslim si ze spomienky na jednu babu sa najlepsie vyplachnu inou babou ....
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

aj to je riesenie, len sa zase nenamotaj tak ze budes z toho vytrety :wink:
pri tych pozvaniach si urobil jednu velku chybu - pocital si len s tym ze bude suhlasit. ale ked kladies otazku musis byt pripraveny zvladnut akukolvek odpoved.
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa BabySHAQ »

Enduro3333 napísal:Huráááá asi sa ti zložíme na šampanske ale detske....
Ja radsej :smt003
jackb napísal:aj to je riesenie, len sa zase nenamotaj tak ze budes z toho vytrety :wink:
Ale vsak ja som neni do nej zalubeny ani nic. Ja ju mam len rad ako kamaratku a ked to tak zostane tak mi to nevadi , vsak nakoniec idem aj tak na strednu do BA , cize doma budem 2 dni v tyzdni :?
No a samozrejme keby sa z toho kamaratstva vyklulo viac , nebol by som proti :wink:
Lolofon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Lolofon »

vyzera to ze si sa presunul konecne na rozumnejsiu uroven .
neviem ale to ako si povedal ze "dievca z kostola necham ako otvoreny pripad " vo mne vyvolava pocit ze este stale o nu mas zaujem a "pasivne" sa k nej spravat nebudes :sly:
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

BabySHAQ napísal: No a samozrejme keby sa z toho kamaratstva vyklulo viac , nebol by som proti :wink:
je zaujimave ako sa zrazu menia tvoje názory ...ešte včera si mi tvrdil že nechceš žiadnu inú ako tú z kostola ...dnes už si niesi taký istý no vidíš možno ju už zajtra budeš nenávidieť :)
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

nemozem tomu uverit chcete povedat, ze film konci?
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

mi-chau napísal:nemozem tomu uverit chcete povedat, ze film konci?
Ešte iba začína práve teraz zistí asi že nevie ako poriadne randiť takže 30 ďalších strán humoru máme istých :lol:
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

Vieš čo to spraví s tvojou holkou s kostola, ak uvidí,že si so svojou spolužiačkou? ono ženská hrdosť je ku*va a aj napriek tomu,že ťa nechcela, tak ju to pekne nasere,tomu verím. prečo? Lebo si ju zrazu poslal k vode a "na jej miesto prišla iná". A tym pádom budeš na koni ty. Ale tej holke s kostola to len prospeje... vôbec jej to neuškodí...
P3Bo napísal:Myslím že ona ho má v paži a bude len rada .....mám taký dojem že ak by sa od nej v najbližšej dobe sám neodľúbil sama by mu našla frajerku . :?
Aj to je možné, ale to on už riešiť nebude musieť. Bude so svojou spolužiačkou.
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Te-wei napísal:Vieš čo to spraví s tvojou holkou s kostola, ak uvidí,že si so svojou spolužiačkou? ono ženská hrdosť je ku*va a aj napriek tomu,že ťa nechcela, tak ju to pekne nasere,tomu verím. prečo? Lebo si ju zrazu poslal k vode a "na jej miesto prišla iná". A tym pádom budeš na koni ty. Ale tej holke s kostola to len prospeje... vôbec jej to neuškodí...
Myslím že ona ho má v paži a bude len rada .....mám taký dojem že ak by sa od nej v najbližšej dobe sám neodľúbil sama by mu našla frajerku . :?
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Ale ked Ti tu ludia na 35 stranach tvrdia, ze ju mas nechta tak tak Ty nie, ty neposluschnes. A potom pride nejaka kamaratka, urobi cmuk cmuk a uz si zase hlavou inde...Cele mi to pride divne, sposob "berem prve co pride" a chce ma, tak ale aj tak hodne stastia zelam.
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

Vigor napísal:Ale ked Ti tu ludia na 35 stranach tvrdia, ze ju mas nechta tak tak Ty nie, ty neposluschnes. A potom pride nejaka kamaratka, urobi cmuk cmuk a uz si zase hlavou inde...Cele mi to pride divne, sposob "berem prve co pride" a chce ma, tak ale aj tak hodne stastia zelam.
Ale tak co mam robit ? 7 mesacov nic . Ale vsak ja som nikde nepovedal ze sa nato kaslem uplne , len proste si musim troska oddychnut . A preco by som sa nemohol stretavat s inymi , ja som jej neni nicim zavazany . Aj ja mam pravo si troska uzit :!:

EDIT : Niekto mi poslal k- ( co mam to totalne v p... ) ale tp zdovodnenie : ,,ach teraz si protirecis! si totalny pubertiak aj ja som ale co ty dokazujes...napis do temy o co ti momentalne ide,,

Povedz mi v com si protirecim ? A chces vediet o co mi ide ? Ok tak ti to poviem ide mi o to ze uz proste nemam nervy furt spekulovat jak ju zaujat , jak sa jej prihovorit , jak ju vytiahnut na von , jak jej laskavost spravit . A chcem sa jednoducho odreagovat ! Staci ?
Je natom nieco zle ?
No a teraz naozaj povedz ze jak si s**em do huby :?:
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

BabySHAQ napísal:Ale tak co mam robit ? 7 mesacov nic . Ale vsak ja som nikde nepovedal ze sa nato kaslem uplne , len proste si musim troska oddychnut . A preco by som sa nemohol stretavat s inymi , ja som jej neni nicim zavazany . Aj ja mam pravo si troska uzit :!:

Ehm toto je nejake dežavú(neviem ako sa to píše je to francuzke slovo)toto sme tieto prehlasenia tušim videli uz o par stranok s5... a aj tak si sa ako bumerang vratil k tej s kostola....a znovu si s toho bol smutny...ked nevies tak si prečitaj čo si pisal ze uz budes len s tou babou "pasivne sa k nej spravat" takze prečitaj si tuto historiu a snad ale len vazne snad sa ti potom trosku rozsvieti v hlave :wink:
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

BabySHAQ ... kolko mas rokov 14-15?? a places tu nad tym ze 7mesiacov si nemal babu :roll:
Uvazuj normalne ... 1. ja ked som bol v tvojom veku tak som baby vnimal ako kamaratky ... o ziadnom vztahu som neuvazoval ...
Mozes sa venovat sportu ...alebo jakej kolvek inej veci ... ale lasku v tomto veku :/ .... nevim nevim ... tie 13-15 nestoja za to ... privelke vorvane
PACO8
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PACO8 »

Shark stavim sa ze ked ty si mal 15bola celkom ina doba ako dnes, teraz zacina vsetko skor
BabySHAQ ako som ti uz pisal na icq, daj jej uz konecne pokoj, ma ineho, skus hladat aj v inych vodach, vidis prisla ti do cesty kamaratka a hned mas hlavu inde a to ze si nemal 7mesiacov babu nic nie je ja som priblizne tiez tolko ziadnu nemal a na vyber mam dost. Tak nezufaj predsa len v mori je vela ryb, skus aj inu nie len tu z kostola a este je aj k tomu mlada pre teba :wink:
MS FRANKY
King
King

Príspevok od používateľa MS FRANKY »

mi-chau napísal:nemozem tomu uverit chcete povedat, ze film konci?
No ten o tej slušnej babe z kostola končí našťastie. Začína film kde budú už iba samé dievčence z akcioviek a.s nezávezné akcie prerastú do nezávezného sexu a celé to nezávezne prerastie do toho že ujo babyshaq si už do konca života ani nespomenie že kedysi existovala tá malá kšanda z kostola :wink: Môj život je na podobnej diaľnici života hádam do niekoho nenabúram.. posledné čo by som potreboval.
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

Ahojte , ako vidim dobre sa vam tu klebetilo :-)

Od kedy som sem naposledy pisal sa stalo mnoho veci . Avsak tieito veci by som nedoprial nikomu :-(

Su to udalosti ktore ked sa stanu tak sa clovek zamysli , nad tym ze co je v jeho zivote naozaj dolezite . Uvedomil som si ze som sa trapil blbostami . Ze v zivote su dolezitejsie veci .
Teraz kto chcete tak si precitajte troska podrobnejsie co sa stalo ta vam to tu napisem :

Ako prve by som rad hned uviedol co sa stalo s tou spoluziackou . a to NIC . Bol to proste asi nejaky skrat . Odvtedy sa ku mne sprava odmerane a este sme sa aj pohadali . Ale vobec mi to nevadi kaslat nato .

Teraz idem k tomu podstatnemu

Pisal som si snou ( odteraz mam na mysli dievca z kostola ) a s jej kamaratkou ( nazvyme ju Denisa ) . No a zrazu som sa dozvedel spravu ze jej ( dievcatu z kostol ) umrel otec .
Odvtedy som si snou stale pisal a snazil sa ju co najviac rozptylovat aby nato nemyslela . Neraz si to vsimla a podakovala mi . Blizil sa den pohrebu a ja som sa rozhodol ze naten pohreb pojdem . Isiel som tam teda ako ministrant . Poviem vam ze bolo to horsie jak ked mi umrela babka . Asi najvacsi smutok co som doteraz zazil . Ja som jej otca nepoznal , ale ju som mal , mam a budem mat rad . A neni horsie jak clovek ktoreho mate radi strasne trpi ( takmer sa placom dusila ) . Kazdy jej ston bolel . Ale pohreb presiel .

Na druhy den mala narodeniny ( zivot je k*rva ze ? ) . Tak sa jej kamaratky pytal ze ci s nou aj pojde von a tak . Ona ze ano , no a mna napadlo ze by som ju hadam mohol niecim potesit . Tak som sa dohodol s tou jej kamoskou ze jej kupim plysaka takeho stredneho . Aj tak bolo po autoskole som zavolal jej kamaratke ze kde su no a proste sme sa potom stretli . ( ja + ona + ta kamaratka + dalsie 2 nezname kamaratky )
Tak ma zoznamila s nimi , kecali sme a kecali nieco cez 1,5 hodiny . Potom som musel uz ist bo som od rana nebol doma a isiel som umriet od hladu . Tak som nakoniec vstal zagratuloval jej a dal jej toho plysaka , co ju zjavne potesilo .

Potom sme si par dni pisali , vlastne uz len pisali :-( . Lebo moj pri*ebany spoluziak objavil jej nick na pokeci a zacal jej vypisovat a neviem co ( pravda dost ma to nasralo )

Ja som si uz viacmenej pisal len s Denisou ( tou jej kamaratkou ) . Na a dozvedel som sa ze ona ma viacmenej frajera . Ja somar som si to mohol tiez uvedomit ked mi furt o nom vypisovala .
Zas som sa zamyslel ze to je nespravodlive , niekto sa kvoli niecomu trapi , snazi robi vsetko co moze pol roka a druhemu to jednoducha z neba padne :-( . Ja ho troska poznam , a teraz uz viem ze moje snazenie bolo zbytocne , lebo pokial sa jej paci on tak ja som pravy opak . On typ punkera , anarchistu , skatera ( je od nej len o rok starsi ). Kam sa tam moze hrabat nejaky bballista :? . Ale tak ja to berem tak ze su to este vecsie deti ako ja a ze ich to casom prejde tak ako skateboarding presiel aj mna ( v siedmej triede :-D najvacsi skater ) . :roll:

Ja som jej pomohol ked jej bolo najhorsie viac uz robit nemozem :!:

Som to nechal vlastne tak a zrazu raz okolo desiatej , uz bola tma sedim na ihrisku a rozmylsam ( som bol tak unaveny ze sa mi ani domov nestelo :-D ) A isla Denisa okolo . Tak som sa spytal ci ide domov a ona ze hej tak ja ze idem s tebou . Tak sme po ceste kecali a jak sme sa mali rozist zacala ze ach jaj jaka tma tam je ( ja som to pochopil tak ze chce odprevadit. Tak som jej povedal ze ked chce rak ju odprevadim . Tak aj bolo tak sme sli , par trapnych vtipov som jej povedal :-) a potom sme znovu kecali . Sme sa rozlucili a siel som domov :
Nechcem povedat ze sa mi zapacila ale tak dobre sa mi s nou rozpravalo a aj dost casto si piseme . A este aj kazde rano chodime busom spolu ( ale len kusok cesty cca 3 minuty ) .

Fuuu tak to je asi vsetko co som vam chcel povedat . Prepacte mi ze je to take dlho a dik ak to niekto z vas docital :-)
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

mi-chau ja si nemyslim ze by to ma BabySHAQ riesit takymto sposobom. Podla mna ti len niekto tam hore poslal dost divnym sposobom do cesty ine dievca. (nazvyme ju Denisa) :wink:

EDIT mi-chau uz svoj post stihol vymazat. Bolo v nom len: :samovrazda:
MS FRANKY
King
King

Príspevok od používateľa MS FRANKY »

táák nie zvrat v deji.. :roll:

/edit
Pridávam sa.. Už to nerieš. Toto ked si rpečítaš o rok o dve bude ti z toho do smiechu. Toto sa už nedá. Skús byť neutrálny. A brať život tak jak príde aspoň sa zbavíš problémov.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

som to radsej zmazal, a tak som to chcel ukoncit ja nie on...
baby napis knihu
Napísať odpoveď