punk ze vypatlava ? preboha to co si napisal .... jo a kazdy ma svoj rozum a ked je dakto debil a pocuva blbosti tak nech si ich pocuva ale nech ich netlaci ostatnym no a detom sa asi paci ked sa hraju an vlekeho frajera lebo ked sa kuknem na hip hopera chodi rozkroceny na pol cesty a tvari sa ako pan boh nasnordkapp_pb napísal:ano, ale ako im v tom zabranit ? .. ved to je nenormalne .. ako to ludi osprostuje .. dovolim si tvrdit ze ziadny iny styl neosprostuje tak ako HIP HOP .. este mozno ciastocne aj PUNK a EMO .. ale IMHO menej ako HH .. pretoze punkaci maju vacnou nejaky ten nazor na vec ... a niesu medzi nimi v takom pocte male decka .. co o mnohom vypoveda ... proste hiphop by som postaqvil mimo zakona az do dovrsenia 18tich rokov ...
Ako na Hip - Hop v 11-tich ?
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
za tym co som napisal ( punk ciastocne vypatlava ) si stojim a nazor nezmenim pretoze par punkovych sociek poznam ! ! ! ... a maju takisto v hlavach nasrate iba cudzie nazory .. su moooc undergroundovi, vykrikuju ze jedine co je na svete treba je rovnost, sloboda a neveim jake este kraviny ... si myslia ze tym ze sa idu rozčučovať ( ozrat sa z cuca ), zmenia svet, zastavai vyvoj, nahodia naramnu anarchiu ... akurat tak pi*i plesnivej rozumeju .. teda velka cast z nich .. niektori su ini pohodaci .. ale nemaju preco aby chodili nasukani v potrhanych handrach, vabajanych opaskoch a pisali po zastavkach punk is not dead ... proste ich punk je mat svoj nazor ... preto tvrdim ze punk si nevybera ... z toho vznikol ten dnesny cim dalej popularnejsi čučopunk ... nakopat do zadku a zobrat obciansky !snuplm napísal:punk ze vypatlava ? preboha to co si napisal .... jo a kazdy ma svoj rozum a ked je dakto debil a pocuva blbosti tak nech si ich pocuva ale nech ich netlaci ostatnym no a detom sa asi paci ked sa hraju an vlekeho frajera lebo ked sa kuknem na hip hopera chodi rozkroceny na pol cesty a tvari sa ako pan boh nas
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
viem ze sa tu nasiel isty rypak, ktory tuto moju reakciu vyrypal .. .lebo sa mu nepaci ze si stojm za svojim ze punk a Hh resp ludia co ich pocuvaju maju k sebe velmi blizko v urcitych smeroch .. keby dotycny cital pozorne a neluskal pritom do hlavy slane tycinky, tak by sme sa k tomu nemuseli dostat ! ! ! ...MurphY napísal:hm preco sa tema ztvrtla k punku ? nord nevies neco o tom ?
LOLnordkapp_pb napísal:za tym co som napisal ( punk ciastocne vypatlava ) si stojim a nazor nezmenim pretoze par punkovych sociek poznam ! ! ! ... a maju takisto v hlavach nasrate iba cudzie nazory .. su moooc undergroundovi, vykrikuju ze jedine co je na svete treba je rovnost, sloboda a neveim jake este kraviny ... si myslia ze tym ze sa idu rozčučovať ( ozrat sa z cuca ), zmenia svet, zastavai vyvoj, nahodia naramnu anarchiu ... akurat tak pi*i plesnivej rozumeju .. teda velka cast z nich .. niektori su ini pohodaci .. ale nemaju preco aby chodili nasukani v potrhanych handrach, vabajanych opaskoch a pisali po zastavkach punk is not dead ... proste ich punk je mat svoj nazor ... preto tvrdim ze punk si nevybera ... z toho vznikol ten dnesny cim dalej popularnejsi čučopunk ... nakopat do zadku a zobrat obciansky !...
-
kj37
Light Star
a toto je skoro presne ako hiphop- deti... ale vy tu budete pochopitelne obhajovat punk a nie HHturtlak69 napísal:LOLco narobis? proste hanbu robia tomu stylu tieto socky. pekne si to napisal, ale poznam veeelmi vela ludi z tejto sceny a mozem povedat, ze je to tak 50:50. druha polka (necucopunk) su perfektni ludia
neozieraju sa kazdy bozi den, nevykrikuju, ze anarchia nas spasi. chodia normalne na koncerty, na pivo s kamosmi a zahraju si v garazi
je rozdiel medzi punkom a socpunkom
ehm ja tu nic neobhajujem. ak niekto nema svoj nazor, tak je jedno ci pocuva punk alebo hh. ak sa riadi len tym cim by sa mal riadit v jeho tlupe tak bude vygomavany z jedneho aj z druhehokubikjuice napísal:a toto je skoro presne ako hiphop- deti... ale vy tu budete pochopitelne obhajovat punk a nie HH
punk a hip hop ? ja som totiz take este nevidel po sebe a tomu ver ze som videl vela veci..nordkapp_pb napísal:viem ze sa tu nasiel isty rypak, ktory tuto moju reakciu vyrypal .. .lebo sa mu nepaci ze si stojm za svojim ze punk a Hh resp ludia co ich pocuvaju maju k sebe velmi blizko v urcitych smeroch .. keby dotycny cital pozorne a neluskal pritom do hlavy slane tycinky, tak by sme sa k tomu nemuseli dostat ! ! ! ...
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
KUR*A, ze sa musim tak vyjadrit .. tak cely cas sa tu bavime o nejakej ideologii, o primarnom smere, o nazore, o vyjadreni niecoho a ty sem drbnes taku fasovinu, ze oblecenie a hudba ... a keby si to cital pozorne tak by si videl ze som to nemyslel cez hudbu ! ..ani cez oblecenie ! ...MurphY napísal:no neviem ale fakt hip hop punk som spolu nevidel.. ci uz ako hudba alebo oblecenie..su to uplne dva rozdielne styly..
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
-
Jimbo
Light Expert
decka to pocuvaju lebo je to "moda" a lebo je to "drsne" a take sa potom aj citia...obliekaju sa tak lebo je to "styl", citia sa byt machri a nechcu byt horsi od rovesnikov...
IMHO je to fakt blby sposob ako deckam zvysit sebavedomie, a ked vidim nejakych podobnych "gangstas" je mi do smiechu (alebo do placu?)
a tymi diletantmi: to z nich mozu vyrast tak ci tak, ale podla mna su takto strasne drzi a otravni a maju na taketo nieco skor sklony ako ine decka
vlastny nazor nebudu mat nikdy pokial sa na nich zo vsetkych stran vali reklama, konzum a pod...potom neskor uz vlastne zmyslanie tazko ziskaju...ale takato masa je lahko ovplyvnitelna a peniaze sa sypu, takze "kde je problem" ?
IMHO je to fakt blby sposob ako deckam zvysit sebavedomie, a ked vidim nejakych podobnych "gangstas" je mi do smiechu (alebo do placu?)
a tymi diletantmi: to z nich mozu vyrast tak ci tak, ale podla mna su takto strasne drzi a otravni a maju na taketo nieco skor sklony ako ine decka
vlastny nazor nebudu mat nikdy pokial sa na nich zo vsetkych stran vali reklama, konzum a pod...potom neskor uz vlastne zmyslanie tazko ziskaju...ale takato masa je lahko ovplyvnitelna a peniaze sa sypu, takze "kde je problem" ?
a co ked sa to niekomu fakt paci? myslis, ze to kazdy kto to pocuva robi pre to, ze je to "v mode" hm? uvedom sa.Jimbo napísal:decka to pocuvaju lebo je to "moda" a lebo je to "drsne" a take sa potom aj citia...obliekaju sa tak lebo je to "styl", citia sa byt machri a nechcu byt horsi od rovesnikov...
IMHO je to fakt blby sposob ako deckam zvysit sebavedomie, a ked vidim nejakych podobnych "gangstas" je mi do smiechu (alebo do placu?)![]()
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
hmm tak na tej hudbe ( podmaz ci vymaz ci jak sa to vola ) nic "pacitelneho" nieje takze jedine text .. a o tom sa presne vravelo ... vis ? .. ze su to len sami gangstazzz from black ghettozzz ...sirmisoturbo napísal:a co ked sa to niekomu fakt paci? myslis, ze to kazdy kto to pocuva robi pre to, ze je to "v mode" hm? uvedom sa.