Ako na Hip - Hop v 11-tich ?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
snuplm
Novice
Novice

Príspevok od používateľa snuplm »

nordkapp_pb napísal:ano, ale ako im v tom zabranit ? .. ved to je nenormalne .. ako to ludi osprostuje .. dovolim si tvrdit ze ziadny iny styl neosprostuje tak ako HIP HOP .. este mozno ciastocne aj PUNK a EMO .. ale IMHO menej ako HH .. pretoze punkaci maju vacnou nejaky ten nazor na vec ... a niesu medzi nimi v takom pocte male decka .. co o mnohom vypoveda ... proste hiphop by som postaqvil mimo zakona az do dovrsenia 18tich rokov ... :-)
punk ze vypatlava ? preboha to co si napisal .... jo a kazdy ma svoj rozum a ked je dakto debil a pocuva blbosti tak nech si ich pocuva ale nech ich netlaci ostatnym no a detom sa asi paci ked sa hraju an vlekeho frajera lebo ked sa kuknem na hip hopera chodi rozkroceny na pol cesty a tvari sa ako pan boh nas
loleq111
Novice
Novice

Príspevok od používateľa loleq111 »

detska mozu ficat akurat tak na smolkov .......

nj PRAVDA BOLI
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

loleq111 napísal:detska mozu ficat akurat tak na smolkov .......

nj PRAVDA BOLI
dospelak moze pocuvat vsetky druhy hudby ?

nordkapp_pb > tie tvoje normy ma zabijaju sa smejem na nich hip hop od 18? :D
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

snuplm napísal:punk ze vypatlava ? preboha to co si napisal .... jo a kazdy ma svoj rozum a ked je dakto debil a pocuva blbosti tak nech si ich pocuva ale nech ich netlaci ostatnym no a detom sa asi paci ked sa hraju an vlekeho frajera lebo ked sa kuknem na hip hopera chodi rozkroceny na pol cesty a tvari sa ako pan boh nas
za tym co som napisal ( punk ciastocne vypatlava ) si stojim a nazor nezmenim pretoze par punkovych sociek poznam ! ! ! ... a maju takisto v hlavach nasrate iba cudzie nazory .. su moooc undergroundovi, vykrikuju ze jedine co je na svete treba je rovnost, sloboda a neveim jake este kraviny ... si myslia ze tym ze sa idu rozčučovať ( ozrat sa z cuca ), zmenia svet, zastavai vyvoj, nahodia naramnu anarchiu ... akurat tak pi*i plesnivej rozumeju .. teda velka cast z nich .. niektori su ini pohodaci .. ale nemaju preco aby chodili nasukani v potrhanych handrach, vabajanych opaskoch a pisali po zastavkach punk is not dead ... proste ich punk je mat svoj nazor ... preto tvrdim ze punk si nevybera ... z toho vznikol ten dnesny cim dalej popularnejsi čučopunk ... nakopat do zadku a zobrat obciansky ! :-) ...
MurphY
Professional
Professional

hm preco sa tema ztvrtla k punku ? nord nevies neco o tom ?
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

MurphY napísal:hm preco sa tema ztvrtla k punku ? nord nevies neco o tom ?
viem ze sa tu nasiel isty rypak, ktory tuto moju reakciu vyrypal .. .lebo sa mu nepaci ze si stojm za svojim ze punk a Hh resp ludia co ich pocuvaju maju k sebe velmi blizko v urcitych smeroch .. keby dotycny cital pozorne a neluskal pritom do hlavy slane tycinky, tak by sme sa k tomu nemuseli dostat ! ! ! ...
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

nordkapp_pb napísal:za tym co som napisal ( punk ciastocne vypatlava ) si stojim a nazor nezmenim pretoze par punkovych sociek poznam ! ! ! ... a maju takisto v hlavach nasrate iba cudzie nazory .. su moooc undergroundovi, vykrikuju ze jedine co je na svete treba je rovnost, sloboda a neveim jake este kraviny ... si myslia ze tym ze sa idu rozčučovať ( ozrat sa z cuca ), zmenia svet, zastavai vyvoj, nahodia naramnu anarchiu ... akurat tak pi*i plesnivej rozumeju .. teda velka cast z nich .. niektori su ini pohodaci .. ale nemaju preco aby chodili nasukani v potrhanych handrach, vabajanych opaskoch a pisali po zastavkach punk is not dead ... proste ich punk je mat svoj nazor ... preto tvrdim ze punk si nevybera ... z toho vznikol ten dnesny cim dalej popularnejsi čučopunk ... nakopat do zadku a zobrat obciansky ! :-) ...
LOL :D co narobis? proste hanbu robia tomu stylu tieto socky. pekne si to napisal, ale poznam veeelmi vela ludi z tejto sceny a mozem povedat, ze je to tak 50:50. druha polka (necucopunk) su perfektni ludia :wink: neozieraju sa kazdy bozi den, nevykrikuju, ze anarchia nas spasi. chodia normalne na koncerty, na pivo s kamosmi a zahraju si v garazi :) je rozdiel medzi punkom a socpunkom
kj37
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kj37 »

turtlak69 napísal:LOL :D co narobis? proste hanbu robia tomu stylu tieto socky. pekne si to napisal, ale poznam veeelmi vela ludi z tejto sceny a mozem povedat, ze je to tak 50:50. druha polka (necucopunk) su perfektni ludia :wink: neozieraju sa kazdy bozi den, nevykrikuju, ze anarchia nas spasi. chodia normalne na koncerty, na pivo s kamosmi a zahraju si v garazi :) je rozdiel medzi punkom a socpunkom
a toto je skoro presne ako hiphop- deti... ale vy tu budete pochopitelne obhajovat punk a nie HH
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

kubikjuice napísal:a toto je skoro presne ako hiphop- deti... ale vy tu budete pochopitelne obhajovat punk a nie HH
ehm ja tu nic neobhajujem. ak niekto nema svoj nazor, tak je jedno ci pocuva punk alebo hh. ak sa riadi len tym cim by sa mal riadit v jeho tlupe tak bude vygomavany z jedneho aj z druheho :wink:
MurphY
Professional
Professional

nordkapp_pb napísal:viem ze sa tu nasiel isty rypak, ktory tuto moju reakciu vyrypal .. .lebo sa mu nepaci ze si stojm za svojim ze punk a Hh resp ludia co ich pocuvaju maju k sebe velmi blizko v urcitych smeroch .. keby dotycny cital pozorne a neluskal pritom do hlavy slane tycinky, tak by sme sa k tomu nemuseli dostat ! ! ! ...
punk a hip hop ? ja som totiz take este nevidel po sebe a tomu ver ze som videl vela veci..
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

MurphY napísal:punk a hip hop ? ja som totiz take este nevidel po sebe a tomu ver ze som videl vela veci..
pockaj teraz dost dobre nechapem .. ale vychadza mi ze si teda toho este dost nevidel :-D :-D ...
MurphY
Professional
Professional

no neviem ale fakt hip hop punk som spolu nevidel.. ci uz ako hudba alebo oblecenie..su to uplne dva rozdielne styly..
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

MurphY napísal:no neviem ale fakt hip hop punk som spolu nevidel.. ci uz ako hudba alebo oblecenie..su to uplne dva rozdielne styly..
KUR*A, ze sa musim tak vyjadrit .. tak cely cas sa tu bavime o nejakej ideologii, o primarnom smere, o nazore, o vyjadreni niecoho a ty sem drbnes taku fasovinu, ze oblecenie a hudba ... a keby si to cital pozorne tak by si videl ze som to nemyslel cez hudbu ! ..ani cez oblecenie ! ...
MurphY
Professional
Professional

ako ty nechapes mna tak ja isto nechapem teba.. cim to bude ? dari sa mi to ze ?
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

MurphY napísal:ako ty nechapes mna tak ja isto nechapem teba.. cim to bude ? dari sa mi to ze ?
no to dufam ze sa ti dari naschval, lebo inak nevim nevim :-P ...
Jimbo
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jimbo »

decka to pocuvaju lebo je to "moda" a lebo je to "drsne" a take sa potom aj citia...obliekaju sa tak lebo je to "styl", citia sa byt machri a nechcu byt horsi od rovesnikov...
IMHO je to fakt blby sposob ako deckam zvysit sebavedomie, a ked vidim nejakych podobnych "gangstas" je mi do smiechu (alebo do placu?) :roll:
a tymi diletantmi: to z nich mozu vyrast tak ci tak, ale podla mna su takto strasne drzi a otravni a maju na taketo nieco skor sklony ako ine decka
vlastny nazor nebudu mat nikdy pokial sa na nich zo vsetkych stran vali reklama, konzum a pod...potom neskor uz vlastne zmyslanie tazko ziskaju...ale takato masa je lahko ovplyvnitelna a peniaze sa sypu, takze "kde je problem" ? :?
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

Jimbo napísal:decka to pocuvaju lebo je to "moda" a lebo je to "drsne" a take sa potom aj citia...obliekaju sa tak lebo je to "styl", citia sa byt machri a nechcu byt horsi od rovesnikov...
IMHO je to fakt blby sposob ako deckam zvysit sebavedomie, a ked vidim nejakych podobnych "gangstas" je mi do smiechu (alebo do placu?) :roll:
a tymi diletantmi: to z nich mozu vyrast tak ci tak, ale podla mna su takto strasne drzi a otravni a maju na taketo nieco skor sklony ako ine decka
vlastny nazor nebudu mat nikdy pokial sa na nich zo vsetkych stran vali reklama, konzum a pod...potom neskor uz vlastne zmyslanie tazko ziskaju...ale takato masa je lahko ovplyvnitelna a peniaze sa sypu, takze "kde je problem" ? :?
a co ked sa to niekomu fakt paci? myslis, ze to kazdy kto to pocuva robi pre to, ze je to "v mode" hm? uvedom sa.
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

sirmisoturbo napísal:a co ked sa to niekomu fakt paci? myslis, ze to kazdy kto to pocuva robi pre to, ze je to "v mode" hm? uvedom sa.
No je to tak vo vacsine pripadoch.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

sirmisoturbo napísal:a co ked sa to niekomu fakt paci? myslis, ze to kazdy kto to pocuva robi pre to, ze je to "v mode" hm? uvedom sa.
hmm tak na tej hudbe ( podmaz ci vymaz ci jak sa to vola ) nic "pacitelneho" nieje takze jedine text .. a o tom sa presne vravelo ... vis ? .. ze su to len sami gangstazzz from black ghettozzz ...
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

nordkapp_pb napísal:hmm tak na tej hudbe ( podmaz ci vymaz ci jak sa to vola ) nic "pacitelneho" nieje takze jedine text .. a o tom sa presne vravelo ... vis ? .. ze su to len sami gangstazzz from black ghettozzz ...
Na tej hudbe nič nieje ? Myslíš ako rapové podmazy ? :)
Napísať odpoveď