ako nepomohlo? hned prva veta hovori o tom preco mas oranzovy status, a su tam napisane aj dve moznosti ako to vyriesit... alebo som nepochopil tvoju otazku?
D4rTh napísal:da sa cez hamachi spravit"server" na CS po LANke?
JJ da sa to:
1.)Nainstalujte na obydvoch pc hamachi
2.)Na jednom z pc vytvor siet
3.)Na druhom pc sa pripoj na tu siet tak aby boli tie 2 pc ktore chu hrat spolu cs na jednej siety
4.)Vytvor server najlepsie cez dedicated server okopiruj a posli ip serveru kamosovi
5.)Spusti cs daj find server favourites add server vloz ip a hraj !!!
ked uz su na spolocnej sieti malo by stacit iba normalne v CS vytvorit novu hru , a potom ten druhy iba da zalozky LAN v servers a sa mu tam objavi (myslim cez to NEW GAME a nie cez dedicated server)
EDIT : az teraz som si vsimol ze odpovedas na prispevok z 13 Okt 2006 lol
Mam internet od providera u ktoreho mam len neverejnu IP, blokovane vsetky porty (okrem web,ftp,email, atd...) na tomto pripojeni mi Hamachi sice ide ale ostatny ma vidia iba ko pomaly pripojeneho simbol modrej sipky nadol. Hamachi pripojenie je neplnohodnotne. (to iste so vsetkymi P2P sietami). Samotne pripojenie je rychle Web a tahanie z FTP je idealne (opticka siet poskytovatela)
Da sa takto hamachi naplno vyuzit bez namapoviania portu u provaidera?
kamarat ma robur a tiez nema verejnu IP. tiez mal problem s hamachi, ale nejaky pevny port ci nejaku taku blbost tam nastavil a nejako mu to fici, ale ked ti nejde hamachi, skus vyuzit VPN, to je myslim plnohodnotnejsie
moze to byt aj slabym pripojenim do internetu alebo pretazena siet hamachi skus vo vecernych hodinach ale ked mas zelenu gulicku pri nicku tak by malo ist bez prob