Holubar napísal:Ja som pozrel Flyboys- zo zaciatku ma to este celkom putal, aj ked tam bolo dost absurdnosti...no po 20minutach som zistil, ze pozeram asi najnaivnejsi film v poslednej dobe...Preco hned nenapisu, ze cielova vekova skupina je 14 rokov???
hm, no ja som Flyboys videl, nehovorim, ze to obl kasovy trhak, ale celkom sa mi pacil. 100 ludi 100 chuti!
pecko pre zaciatocnikov
Superman returns
Narnia: Lev, šatník, čarodejnica ci ako to bolo......asi preto ze som od toho ocakaval ovela viac, prilis detstke sa mi to zdalo.......tazko som predychval ked po boji vsetkych dobrych mrtvych ozivili lebo take veci nemam rad ale to sa dalo ale potom co som videl santa clausa ci ded maroza tak by ma neprekvapili ani klony s planetodestruktormi..asi netrebalo vela ocakavat
ZHNiLa_KaCHNa napísal:aky najhorsi film ste videli? v poslednej dobe to bol film click kedy som si v polovici filmu povedal ze dost a vypol som to...
skuste aj popripade napisat co sa vam nepacilo a co vas nudilo....
Pozri click som síce celý nevidel len som to tak preklikal ale ten film má myšlienku nad ktorou by sa viacerý mohli zamyslieť, a to aby sme si premyslely čo urobíme predtým ako to urobíme, aby sme rozmýšľali trocha do budúcnosti... ten týpek s tým ovládačom to pochopil keď sa mu pokazil a on už nemohol všetko napraviť len stisnutím gombíka... no a teraz k téme.. najhorší film hmm ťažké... fakt neviem...keď si spomeniem napíšem heh peace
Pod dlhej dobe som videl jeden z dost nepodarenych filmov, ktory mal dlhe a hluche dialogy, mizerny dej a bol uplne o nicom. Na IMDB a CSFD si v hodnoteni vedie az moc dobre, je to film Pulp fiction. Ohodnotit nulou na IMDB by bolo krute, tak aspon kvoli zaveru davam tri body.
hojko napísal:Pod dlhej dobe som videl jeden z dost nepodarenych filmov, ktory mal dlhe a hluche dialogy, mizerny dej a bol uplne o nicom. Na IMDB a CSFD si v hodnoteni vedie az moc dobre, je to film Pulp fiction. Ohodnotit nulou na IMDB by bolo krute, tak aspon kvoli zaveru davam tri body.
ukrizovat!
povedat nieco zleho na PULP FICTION je hriech !
nepi tolko
no ale aby som sa vyjadril, najhorsie filmy:
Hviezdna pechota 2
Alone in the Dark
NuSuey napísal:povedat nieco zleho na PULP FICTION je hriech !
co ja viem .. ja som to tiez nedavno videl .. kedze vraj je to niejaky kultovy film , ale mna to az tak nechytilo no dalo sa ale zas aby to bol bozsky film to nie ... neviem no ... napr. od tarantina Kill Bill sa mi pacil viac