lamky ?

Napíšte nám, či sa vám páči tento board, čo by ste chceli pridať, zmeniť...
Retne
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Retne »

Dead_Warrior napísal:Mozem s pokojnym srdcom povedat ze lamky boli a budu urcite best off co sa tyka SK-CZ for lebo tam boli prehladne vsetko alebo sa aspon o to kazdy pokusal a taktiez aj mininmum spamu...
Budu? nebodaj platis na server?
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa okonenipica »

Dead_Warrior napísal:Mozem s pokojnym srdcom povedat ze lamky boli a budu urcite best off co sa tyka SK-CZ for lebo tam boli prehladne vsetko alebo sa aspon o to kazdy pokusal a taktiez aj mininmum spamu...
tak to neni pravda. na slovensku a aj v cechach je vela, o d-o-s-t viacej lepsich warez for :wink: :roll: :roll:
Toxikoman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Toxikoman »

nemyslite si , ze to sockovanie penazi je uz trapne ?
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Toxikoman:Suhlasim, nedeje sa tak prvý raz. Na ostatných warez fórach som sa stým ešte nestretol, na druhej strane, ostatné fóra su výraznejšie obrastené reklamou - ktorá mne osobne neprekáža a ak by to pomohlo finančne lamkám, byť adminom, pouvažujem nad tým.
ven0m
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ven0m »

Frikso napísal:Toxikoman:Suhlasim, nedeje sa tak prvý raz. Na ostatných warez fórach som sa stým ešte nestretol, na druhej strane, ostatné fóra su výraznejšie obrastené reklamou - ktorá mne osobne neprekáža a ak by to pomohlo finančne lamkám, byť adminom, pouvažujem nad tým.
reklama tam bola. a viacero for teraz "nutne" potrebuje peniaze, lamky niesu ojedinelý prípad. nech sa spoja dva tri fora a bude pokoj.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

mozem kludne povedat ze lamky boli (su) najlepsi war. forom na SVK aj CZ.. aj dalej v zahranici... priehladne (oproti zabrzdenemu WF LOL, tolko bordelu tam maju ze az).. normal ludia... ale jak cas ubudal lamky isli pomalsie, pomalsie neskor obcasne vypadky a utoky na lamky... az nakoniec to dopadlo takto... no ale verim tomu ze sa pozbieraju a budu ako volakedy ked som sa tam registroval :) GL
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dead_Warrior »

bobormako napísal:reklama tam bola. a viacero for teraz "nutne" potrebuje peniaze, lamky niesu ojedinelý prípad. nech sa spoja dva tri fora a bude pokoj.
Tomu sa hovori v dnesnej dobe zdrava konkurencia ak sa nemylim...
Toxikoman
Medium Star
Medium Star

ja si myslim to iste , lamky su jedno z najlepsich warez na slovensku ked nie najlepsim, ale uz dlhu dobu sockuju peniaze... dobre, ludia im dali nejake kes (poznam tipka co im tam posiela pravidelne, hovorim mu ze nech na to ebe, zbytocnost) ...ale uz to podla mna zneuzivaju lebo dobre vedia ze maju vysoku nastevnost, a preto si dovolia server odstavit a vyhrazaju sa ze zivot lamiek je ohrozeny ale pritom jasne ze nechcu projekt zastavit...Vyzbierali nad 10000 za tak kratky cas, ale co myslite ze si ani ziadnu bokovku nezoberu ? ...teda kazdy by to spravil podla mna ci je cestny ci nie..
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

Realita je taka, ze novy server uz je a kupil sa za peniaze od ludi + nefinancne sponzorske dary. Ty hovoris o sockovani, ja sa pytam... Keby si ty sefoval podobnemu projektu, lial by si do toho svoje osobne prachy? Asi tazko. A nic nieje zadarmo. Nikto neberie ziadne bokovky... O tom Ta ale nemozem presvedcit... rovnako ale Ty nemas ziadne dokazy na taketo tvrdenia, tak si to prosim odpusti. Vacsina ludi z vedenia ma prehlad o tom kolko z coho prislo na ucet penazi a na co boli pouzite. Zo sucasneho vedenia si z toho cashu nikto neulial ani korunu, za to dam ruku do ohna. Robime to, pretoze nas to bavi... Zbohatnut sa na tom aj tak neda. Asi na forum natrieskame mrte reklamy, a bude konec sockovania a bude pokoj. :roll:
Toxikoman
Medium Star
Medium Star

k6 napísal:Realita je taka, ze novy server uz je a kupil sa za peniaze od ludi + nefinancne sponzorske dary. Ty hovoris o sockovani, ja sa pytam... Keby si ty sefoval podobnemu projektu, lial by si do toho svoje osobne prachy? Asi tazko. A nic nieje zadarmo. Nikto neberie ziadne bokovky... O tom Ta ale nemozem presvedcit... rovnako ale Ty nemas ziadne dokazy na taketo tvrdenia, tak si to prosim odpusti. Vacsina ludi z vedenia ma prehlad o tom kolko z coho prislo na ucet penazi a na co boli pouzite. Zo sucasneho vedenia si z toho cashu nikto neulial ani korunu, za to dam ruku do ohna. Robime to, pretoze nas to bavi... Zbohatnut sa na tom aj tak neda. Asi na forum natrieskame mrte reklamy, a bude konec sockovania a bude pokoj. :roll:
Ano ?? tak ked je taka realita ze uz je kupeny server preco teda stale nejdu lamky ????....preco je tam stale ze ne su penaze ..?? ....o tom sockovani to je len moj nazor, pretoze to tak vypada. Mi tu rozpravas take nezmysli , na niekoho tie ucty su...na niekoho musia byt a su to konkretne na vas k6 a pe3x...a vy nedavate vypisi kolko ste dostali na ten ucet vy sa mozete aj medzi sebou hadat kolko ste tam dostali a pritom si privyrabate...sak to urobte tak jak hovoris , natrieskajte tam reklamy...a bude ....ja dam zas ruku do ohna aj ked bude novy server aj tak tam bude plno reklam...
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

Toxikoman napísal:Ano ?? tak ked je taka realita ze uz je kupeny server preco teda stale nejdu lamky ????....preco je tam stale ze ne su penaze ..?? ....o tom sockovani to je len moj nazor, pretoze to tak vypada. Mi tu rozpravas take nezmysli , na niekoho tie ucty su...na niekoho musia byt a su to konkretne na vas k6 a pe3x...a vy nedavate vypisi kolko ste dostali na ten ucet vy sa mozete aj medzi sebou hadat kolko ste tam dostali a pritom si privyrabate...sak to urobte tak jak hovoris , natrieskajte tam reklamy...a bude ....ja dam zas ruku do ohna aj ked bude novy server aj tak tam bude plno reklam...
server je jedna vec ale treba platit predsa aj pripojenie, ci to myslis ze ti da niekto zadarmo? sa zobud z toho sna
mas ponatie kolko bude mesacne stat prevadzka?
k6
VIP
VIP

Toxikoman napísal:Ano ?? tak ked je taka realita ze uz je kupeny server preco teda stale nejdu lamky ????....preco je tam stale ze ne su penaze ..?? ....o tom sockovani to je len moj nazor, pretoze to tak vypada. Mi tu rozpravas take nezmysli , na niekoho tie ucty su...na niekoho musia byt a su to konkretne na vas k6 a pe3x...a vy nedavate vypisi kolko ste dostali na ten ucet vy sa mozete aj medzi sebou hadat kolko ste tam dostali a pritom si privyrabate...sak to urobte tak jak hovoris , natrieskajte tam reklamy...a bude ....ja dam zas ruku do ohna aj ked bude novy server aj tak tam bude plno reklam...
Nejdu, pretoze server je este u pe3xa doma... Myslis si ze nemame nic ine na praci len lamky??? Prebud sa... Treba ho proste este doviest do serverhousingu, zapojit, nastavit... Vsetko chce cas. Ale Ty by si to zrejme spravil ovela rychlejsie :roll: Ano, ucty musia byt na niekoho napisane, nechapem co je na tom zle. A nechapem, preco by som mal na fore zverejnovat vypisy svojho sukromneho uctu... Vobec, vela for ma vlastne ucty, ale videl si uz, ze by zverejnovali vypisy? Ja vypis ukazem komukolvek z vedenia, tam mi to nevadi, ze uvidi aj moje sukromne polozky. Snad nechces, aby sme vystavili tieto dokumenty uplne verejne. To by si ani Ty nespravil. Je vidno ze nevies kolko sa plati za reklamu, hosting atd, inac by si tu take kraviny netrieskal. Ja Ti nemam ako dokazat ze si neulievame - Ty nam nemas ako dokazat, ze si ulievame. Takze prestan s tym obvinovanim, ked nemas dokazy, pretoze to je chore. A na novom fore urcite nejaka reklama bude, ale pokusime sa udrzat jej mnozstvo na unosnej hranici. Myslis si, ze linka, elektrina, miesto atd... ze to nam dava zadarmo papez alebo co? Zaujimali by ma Tvoje predstavy... kolko si myslis, ze zarobime z jedneho baneru? 15 000 mesacne? A kupujeme si za to dovolenkove pobyty v Tirolskych alpach so slapkami v prvej triede alebo co?

Uplne najlepsie je ale to, ze vela ludi nam doveruje, peniaze poslali a vdaka nim budu fungovat lamky dalej. Zato sa ale stavim, ze Ty si neposlal vobec nic, ale buducnost penazi inych ludi Ta "zaujima". Nemam rad ludi co len otvaraju papulu, ziapu po inych a sami dokazali hovno.
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

Toxikoman: ziadosti o vypisy z uctu by si mohol podavat, keby tie polatky mali vynuteny charakter. Cele je to robene na principe dobrovolnosti, ked nechces nemusis. Nechapem, na co do toho rypes, ked vidis len to co je "na obalke". Nemas asi ani predstavu, co je udrzat taketo forum pri zivote, tak radsej len stichni a pozeraj sa,tak ako doteraz. Vytrvalost tych chalanov treba len obdivovat.
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

Toxikoman napísal:ja sa mam zobudit si to precitaj poriadne budes vediet ze oni pytaju peniaze na server ty magore. Takze bud si si tu nasral do huby alebo oni si seru...neviem teraz
si myslis, ze server je vsetko? sa uvedom
a ked aj dnes maju peniaze na server a hned ho pojdu kupit (teda to uz urcite kvoli tebe isli hned rano)
server sa asi zlozi za 5 minut, dalsich 5 minut sa bude instalovat OS, a dalsich 5 minut sa nahadze vsetko ostatne, potom ho doma niekto pichne na 1gbit optiku a huraaa ideme tahat, lebo uz idu lamky
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Ty si totalny traged, kt. v zivote nic asi tak velke nemal na starosti. Nemas ponatia, kolko stojia servery, housing, bandwidth a pod. zalezitosti. Ale si urcite medzi prvymi, kt. zadoni o vsetky mozne linky, pritom si pre ten server spravil velke H (a nie je to hydrant, ako niektory z moderatorov minule editoval moj prispevok). Tak si zavri usta, sed v kute a cakaj, kym to spustia.

k6 & pe3x respekt chalani za vsetku trpezlivost, kt. do toho vkladate, ako povedal uz Holubar predomnou.
Toxikoman
Medium Star
Medium Star

k6 - dobre , tak si napisal ze budu reklamy a nebude sockovanie teraz pises ze z reklam sa neda vyzit server....tak je to ? :lol: ...nemam ziadnu webku takze neviem co stoja tieto veci, ale hosting neni drahy to mi nerozpravaj ked ho kupis na rok v dobrom webhostingu...aj domena je lacna...takze co sa bavime potom uz o com ? ja na teba neutocim ani nechcem vidiet tvoje ucty...nezaujimaju ma, pretoze som neprispel ... to si kazdy vie predsatvit kolko penazi ide bokom...si tu daj hlasovanie co si kto mysli a hned uvidis ....off
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Toxikoman napísal:k6 - dobre , tak si napisal ze budu reklamy a nebude sockovanie teraz pises ze z reklam sa neda vyzit server....tak je to ? :lol: ...nemam ziadnu webku takze neviem co stoja tieto veci, ale hosting neni drahy to mi nerozpravaj ked ho kupis na rok v dobrom webhostingu...aj domena je lacna...takze co sa bavime potom uz o com ? ja na teba neutocim ani nechcem vidiet tvoje ucty...nezaujimaju ma, pretoze som neprispel ... to si kazdy vie predsatvit kolko penazi ide bokom...si tu daj hlasovanie co si kto mysli a hned uvidis ....off
nikdo nic nepisal o hostingu, ale o server housingu. Co je celkom rozdiel :roll: . Skus si najst niekde ceny. Som zvedavy ci by si to platil zo svojho vrecka.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Toxikoman napísal:k6 - dobre , tak si napisal ze budu reklamy a nebude sockovanie teraz pises ze z reklam sa neda vyzit server....tak je to ? :lol: ...nemam ziadnu webku takze neviem co stoja tieto veci, ale hosting neni drahy to mi nerozpravaj ked ho kupis na rok v dobrom webhostingu...aj domena je lacna...takze co sa bavime potom uz o com ? ja na teba neutocim ani nechcem vidiet tvoje ucty...nezaujimaju ma, pretoze som neprispel ... to si kazdy vie predsatvit kolko penazi ide bokom...si tu daj hlasovanie co si kto mysli a hned uvidis ....off
Ty si vazne magor. Len pre predstavu. Projekt, na kt. robim ja a jeho naklady:

domain per year - 7$
300GB SA-SCSI - 15k Hard Drive - $100.00
1000Mbps Public / Private Port Upgrade - $20.00
Additional IP Addresses - Routed to Server (per IP Address) - $0.50 (mam asi 5)
Additional IP Addresses - Routed to VLAN (per IP Address) - $1.00 (mam 10 pre kazde GMko zvlast)
100Mbps Unmetered Public Bandwidth - $2000.00
24 / 7 / 365 NOC Monitoring / Notification / Response - $50.00
Microsoft - SQL Enterprise 2000 or 2005 (per Processor) - $900.00
Cisco - 1000Mbps Hardware Firewall - $199.00
McAfee Total Protection - Windows - $5.00
McAfee Host Intrusion Protection with Reporting - $30.00

Okrem toho este samozrejme za PC v rackoch, kt. su 479$. Cca. cely projekt vychadza 95.000 SK.

Robil sme aj reklamy, Google Ads! a pod. veci, ale jednoducho bud dostanes ban za abnormalny pocet klikov (lebo ludia ta chcu podporit) alebo u inych sluzieb je to zalostne malo penazi a reklamy ti tolko nevykryju naklady.

Teraz si toto vsetko zrataj a okrem domeny to platim mesacne. Je to pre cca. 50.000 ludi. Mi nehovor, ze prevadzka serverov nic nestoji. Ked sa do niecoho nevyznas, tak proste drz hubu radsej, lebo ludia, ako ty mi vedia tak rychlo spravit nervy, az je to neuveritelne. A to som uviedol len nadstandardne sluzby.

Koho to zaujima, bezi na tom jeden medzinarodny projekt a nie, neplatim ho sam samozrejme.
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

to ze ty by si si bokol ulial peniaze svedci nieco o tebe, nie o nich. niekto mozno naozaj nepotrebuje KRADNUT z penazi ktore nepatria jemu. Tazko to vysvetlit niekomu kto kradnutie povazuje sa samozrejmost.
A uvedom si ze oni neplatia hosting. Oni potrebuju okrem energii a pripojenia zaplatit aj prenajom priestorov. Takze sa tu nebavime o nejakej stovke mesacne. Tu je rec o tisickach mesacne.
k6
VIP
VIP

Z reklam v primeranom mnozstve sa da vyzit server "LTT". Pokial ich tam nadrbeme co sa vojde, tak sa da vyzit. Len neviem kto by mal potom o take forum zaujem. Webhosting mozno nieje drahy, ked tam mas svoj maly blog pre par ludi... Ceny webhostingu pre forum, ktore denne navstivia tisicky ludi su uz trosku v inej kategorii. Nikoho sme nenutili prispievat, cela akcia je dobrovolna... a bohuzial, popri ochotnych ludoch sa zvezu aj taki ako Ty. Ale v podstate si potvrdil co som napisal niekde hore... nemas ponatie, co je treba na prevadzku projektu takehoto trosku vacsieho rozmeru, nevies kolko stoji hosting, housing, nevies aku linku treba, nevies aky support potrebujeme a vela dalsich info... takze dalsia debata je zbytocna.
Zamknuté