PORADTE prosim - vyber sluchadiel

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
makaveli
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa makaveli »

Stenky napísal:ked si ich prisadnes, ani KOSS ti ich nevymeni.
ale praveze vymeni...
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Stenky napísal:zatial som nemal ela prilezitosti pokazit si sluchatka. teda ak s nimi zaobchadzas ako clovek. ked si ich prisadnes, ani KOSS ti ich nevymeni.
inac ta zaruka sa Sennheiserom dost vytika, inac si vedu oproti Portam lepsie
Aby si sa nedivil. Kamarat schvalne prestrihol snuru noznicami. Vymenili...
Petoo
Star
Star

zaruka

Príspevok od používateľa Petoo »

znami ich prisadol na plazi (zatlacil ich komplet do piesku a odlomil lave sluchadlo) a prisiel s nimi do servisu a ked ich tam otvorili vysipala sa na nich kopka piesku :lol: ale vymenili mu ich za 200 sk uplne v pohode za nove. ani neriesili za ako sa tam ten piesok dostal, cize super pristup :roll:
Vidium
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Vidium »

S tou reklamaciou Kossu...to som sa ich pytal...mozes ich vratit zlomene napoly....mozes ich prejst autom...ked je to v stadiu ze to koss koze identifikovat ako svoj model mozes ich hodit aj do mixera ak ostane napis koss :wink: fakt
Stenky
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Stenky »

Vidium napísal:S tou reklamaciou Kossu...to som sa ich pytal...mozes ich vratit zlomene napoly....mozes ich prejst autom...ked je to v stadiu ze to koss koze identifikovat ako svoj model mozes ich hodit aj do mixera ak ostane napis koss :wink: fakt
stale by som koli tomu nebol ochotny sa po ulici prechadzart v sluchatkach, ktore boli navrhnute pred vyse 20 rokmi :P
Vidium
Medium Expert
Medium Expert

Ty puk :) ked sa model prestane vyrabat tak ti to vymenia za model ktory prisiel po nich...teda jeho ekvivalent...cize pocitaj tak max.6 rokov..to staci nie? :wink:
Stenky
Professional
Professional

ide mi skor o to ze vyzeraju ako by ich este radisti z WW2 nosili. zaruka na sluchatkach ma vobec neserie. tiez niesom ochotny nosit jedny sluchatka viac ako 2 roky. to ze mi dakde daju za 200 kila nove je mi uplne jedno ked budu vyzerat tak ako vyzeraju teraz, a poslednych 23 rokov........
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Stenky napísal:ide mi skor o to ze vyzeraju ako by ich este radisti z WW2 nosili. zaruka na sluchatkach ma vobec neserie. tiez niesom ochotny nosit jedny sluchatka viac ako 2 roky. to ze mi dakde daju za 200 kila nove je mi uplne jedno ked budu vyzerat tak ako vyzeraju teraz, a poslednych 23 rokov........
Jaaaj toto nemám rád, ke´d človeku ide pri sluchátkach ide o look. Asi vedia, prečo nemenili dizajn. Tieto sluchátka sú KOSS legendou a nikdy zrejme vývojári necítili potrebu na nich niečo meniť. Sú dobré také aké sú a pokiaľ ich mali radisti vo WW2, tak to boli kua audiofili tej doby :D
Vidium
Medium Expert
Medium Expert

Stenky ked ti nejde o zaruku tak to potom ano...ale keby som dal 2K za sluchadla a pol roku sa mi na nich zmoli kabel tak ako sa bezne stava a sluchadlam samozrejme nic nieje tak to by som si :aasmile10: :aasmile10: :smt104
Stenky
Professional
Professional

jin napísal:Jaaaj toto nemám rád, ke´d človeku ide pri sluchátkach ide o look. Asi vedia, prečo nemenili dizajn. Tieto sluchátka sú KOSS legendou a nikdy zrejme vývojári necítili potrebu na nich niečo meniť. Sú dobré také aké sú a pokiaľ ich mali radisti vo WW2, tak to boli kua audiofili tej doby :D
nie, nejde mi o look ale o kvalitu zvuku. kedze oba modely su na tom podobne tak volim design a pohodlie.

vidium: PX 100 maju kevlarom vystuzene kable tak dufam ze nepovolia ;) inac mas pravdu ale aj to sa stava, vtedy zvyknu ludia zanevierat na znacku
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Stenky napísal:nie, nejde mi o look ale o kvalitu zvuku. kedze oba modely su na tom podobne tak volim design a pohodlie.

vidium: PX 100 maju kevlarom vystuzene kable tak dufam ze nepovolia ;) inac mas pravdu ale aj to sa stava, vtedy zvyknu ludia zanevierat na znacku
Pohodlie? Chceš povedať, že PX100 sú pohodlnejšie, ako porty s cofort zone? No veď dobre. A designe je dosť subjektívne hľadisko. Osobne sa mi páčia viac porty, keby som sa už mal rozhodnúť medzi týmito dvoma.
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

jin napísal:Jaaaj toto nemám rád, ke´d človeku ide pri sluchátkach ide o look. Asi vedia, prečo nemenili dizajn. Tieto sluchátka sú KOSS legendou a nikdy zrejme vývojári necítili potrebu na nich niečo meniť. Sú dobré také aké sú a pokiaľ ich mali radisti vo WW2, tak to boli kua audiofili tej doby :D
Nemali potrebu?Preco mam taky pocit ze existuej nieco podobne ako Koss Porta Pro 2 s inym imho krajsim dizajnom? :).Chces aj obrazok? ;-)
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

chcem ;-)
Stenky
Professional
Professional

jin napísal:Pohodlie? Chceš povedať, že PX100 sú pohodlnejšie, ako porty s cofort zone? No veď dobre. A designe je dosť subjektívne hľadisko. Osobne sa mi páčia viac porty, keby som sa už mal rozhodnúť medzi týmito dvoma.
a presne preto co pises som si ja vybral PX100
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Ups dostal si ma :D.Som cital nieco o Koss Porta Pro 2 a tam bol obrazok terajsich kossov akurat modrej farby.Vypadalo to ako keby to malo neon a tie stare boli biele.Ospravedlnujem sa za matucu informaciu ...
Vidium
Medium Expert
Medium Expert

Mal tu niekto z vas Porty a Sporty?? zaujimal by ma rozdiel..Sporty su tusim este drahsie
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Sporty su lacnejsie a o kusok "horsie". Ina konstrukcia, pre niekoho vyhoda naklopenia dozadu.
Vidium
Medium Expert
Medium Expert

Pocul si ich bezprostredne po sebe alebo dedukojes po case pripadne len od niekoho ineho?
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Uplne bezprostredne po sebe nie, ale Sporty som u kamosa pocul, Porty sam vlastnim.
Napísať odpoveď