ale praveze vymeni...Stenky napísal:ked si ich prisadnes, ani KOSS ti ich nevymeni.
PORADTE prosim - vyber sluchadiel
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Aby si sa nedivil. Kamarat schvalne prestrihol snuru noznicami. Vymenili...Stenky napísal:zatial som nemal ela prilezitosti pokazit si sluchatka. teda ak s nimi zaobchadzas ako clovek. ked si ich prisadnes, ani KOSS ti ich nevymeni.
inac ta zaruka sa Sennheiserom dost vytika, inac si vedu oproti Portam lepsie
zaruka
znami ich prisadol na plazi (zatlacil ich komplet do piesku a odlomil lave sluchadlo) a prisiel s nimi do servisu a ked ich tam otvorili vysipala sa na nich kopka piesku
ale vymenili mu ich za 200 sk uplne v pohode za nove. ani neriesili za ako sa tam ten piesok dostal, cize super pristup 
-
Stenky
Professional
stale by som koli tomu nebol ochotny sa po ulici prechadzart v sluchatkach, ktore boli navrhnute pred vyse 20 rokmiVidium napísal:S tou reklamaciou Kossu...to som sa ich pytal...mozes ich vratit zlomene napoly....mozes ich prejst autom...ked je to v stadiu ze to koss koze identifikovat ako svoj model mozes ich hodit aj do mixera ak ostane napis kossfakt
-
jin
VIP
Jaaaj toto nemám rád, ke´d človeku ide pri sluchátkach ide o look. Asi vedia, prečo nemenili dizajn. Tieto sluchátka sú KOSS legendou a nikdy zrejme vývojári necítili potrebu na nich niečo meniť. Sú dobré také aké sú a pokiaľ ich mali radisti vo WW2, tak to boli kua audiofili tej dobyStenky napísal:ide mi skor o to ze vyzeraju ako by ich este radisti z WW2 nosili. zaruka na sluchatkach ma vobec neserie. tiez niesom ochotny nosit jedny sluchatka viac ako 2 roky. to ze mi dakde daju za 200 kila nove je mi uplne jedno ked budu vyzerat tak ako vyzeraju teraz, a poslednych 23 rokov........
-
Stenky
Professional
nie, nejde mi o look ale o kvalitu zvuku. kedze oba modely su na tom podobne tak volim design a pohodlie.jin napísal:Jaaaj toto nemám rád, ke´d človeku ide pri sluchátkach ide o look. Asi vedia, prečo nemenili dizajn. Tieto sluchátka sú KOSS legendou a nikdy zrejme vývojári necítili potrebu na nich niečo meniť. Sú dobré také aké sú a pokiaľ ich mali radisti vo WW2, tak to boli kua audiofili tej doby
vidium: PX 100 maju kevlarom vystuzene kable tak dufam ze nepovolia
-
jin
VIP
Pohodlie? Chceš povedať, že PX100 sú pohodlnejšie, ako porty s cofort zone? No veď dobre. A designe je dosť subjektívne hľadisko. Osobne sa mi páčia viac porty, keby som sa už mal rozhodnúť medzi týmito dvoma.Stenky napísal:nie, nejde mi o look ale o kvalitu zvuku. kedze oba modely su na tom podobne tak volim design a pohodlie.
vidium: PX 100 maju kevlarom vystuzene kable tak dufam ze nepovoliainac mas pravdu ale aj to sa stava, vtedy zvyknu ludia zanevierat na znacku
Nemali potrebu?Preco mam taky pocit ze existuej nieco podobne ako Koss Porta Pro 2 s inym imho krajsim dizajnom?jin napísal:Jaaaj toto nemám rád, ke´d človeku ide pri sluchátkach ide o look. Asi vedia, prečo nemenili dizajn. Tieto sluchátka sú KOSS legendou a nikdy zrejme vývojári necítili potrebu na nich niečo meniť. Sú dobré také aké sú a pokiaľ ich mali radisti vo WW2, tak to boli kua audiofili tej doby