Potreba jednej zdravotnej pojisťovne

Diskusie na politické témy...

Ste zato aby sme mali jednú zdravotnú pojisťovňu?

ano
18
36%
nie
32
64%

Celkom hlasov: 50

vajda65
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vajda65 »

nie ty stále tvrdíš aby bola jedna, ak je jedna tak to je prirodzený monopol a ten okolo konkurencieschopnosti a dokonalej alokacie zdrojov ani nechodí.
J.O.S.E napísal: Jedná takato možnosť existuje a to je vytvorenie jednej ZP.
[/b]
vajda65 napísal: Ak dokážu spraviť to aby súkromné ZP nenakladali zo ziskom ako chcú tak potom je hádam jedno či bude jedna, alebo 20, nie?
J.O.S.E
King
King

Re: správa

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

p4ra napísal:Skor, ako sa do mna naviazes este raz ti odporucam, aby si si este raz precital, ze co som napisal, a ze ako som to napisal. Potom si schlad hlavu a az potom mi odpovedaj.
Mojim cieľom nie je nikoho urážať , ak som ťa urazil nejako pardon.
Apelujem na tvoje slova a po prečítani ti musim odporučiť aby si sa presne vyjadroval. Je nemysliteľné ak človek ktorý ma dobré naštudované dejiny ako o sebe tvrdíš nevie, že socializmus je akasi fáza komunizmu. A to si predsa napísal, že pred rokom 1989 bol komunizmus.
J.O.S.E
King
King

vajda65 napísal:nie ty stále tvrdíš aby bola jedna, ak je jedna tak to je prirodzený monopol a ten okolo konkurencieschopnosti a dokonalej alokacie zdrojov ani nechodí.
Preboha ja nehovorím, že súkromné ZP majú zaniknuť - to si ma asi zle pochopil a nikde sa to takto nepíše. Ja rozoberám spravovanie zisku súkromných ZP a nie likvidáciu ZP - to je nemysliteľný krok ta likvidácia
Na začiatku tejto temy uvažujem, či to vôbec je reálne čiže som vôbec nikdy nehovoril o monopole.
vajda65
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

J.O.S.E napísal: Jedná takato možnosť existuje a to je vytvorenie jednej ZP.
to si nepísal ty? ak nie tak prepáč :evil:
J.O.S.E
King
King

správa

vajda65 napísal:to si nepísal ty? ak nie tak prepáč :evil:
to som napísal ale ukáž mi kde som napísal, že je potrebné vyvlastniť resp. zlikvidovať súkromné ZP?
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

J.O.S.E napísal:Mojim cieľom nie je nikoho urážať , ak som ťa urazil nejako pardon.
Apelujem na tvoje slova a po prečítani ti musim odporučiť aby si sa presne vyjadroval. Je nemysliteľné ak človek ktorý ma dobré naštudované dejiny ako o sebe tvrdíš nevie, že socializmus je akasi fáza komunizmu. A to si predsa napísal, že pred rokom 1989 bol komunizmus.
Neurazil. Nepodarilo sa to este nikomu na tomto fore, takze bud v klude. Ale este raz, napisal som toto:
Hovor si tomu, ako chces, ale komunizmus to bol, ci uz to budes volat socializmus alebo akokolvek inak. Mohol si 2. a 3. dat dokopy.
Neviem, ci so to zle pochopil, ale principalne to komunizmus bol. Ci to ty budes volat socializmus, ci to dejiny budu volat socializmus, je to mi to sumafuk - z pohladu toho, co sa dialo, to bol komunizmus so vsetkymi jeho praktikami a principmi.

Snad je ti to uz jasne.
J.O.S.E
King
King

p4ra napísal:Neviem, ci so to zle pochopil, ale principalne to komunizmus bol. Ci to ty budes volat socializmus, ci to dejiny budu volat socializmus, je to mi to sumafuk - z pohladu toho, co sa dialo, to bol komunizmus so vsetkymi jeho praktikami a principmi.

Snad je ti to uz jasne.
Ty určite nie si nejaký odborník na historiu, aby si ty prepísal to čo bolo pred rokom1989. Komunizmus nikdy na Slovensku nebol to nehovorím len ja, ale aj profesori na stredných a vysokých školach a ty nie si ani rektor a ani profesor na VŠ.
vajda65
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

J.O.S.E napísal:to som napísal ale ukáž mi kde som napísal, že je potrebné vyvlastniť resp. zlikvidovať súkromné ZP?
vyzerám ako sibil? Ja neviem čo si ty myslíš, ja môžem dedukovať iba podľa tvojích príspevkov a vzhľadom k tomu, že raz píšeš to a raz to tak už nie je vôbec jasné čo preferuješ.
Takže v prvom rade ujasni o čo ide tebe, čomu v tejto súvislosti veríš a čo by si preferoval. Hlasoval si za áno, alebo nie?[/b]
J.O.S.E
King
King

vajda65 napísal:vyzerám ako sibil? Ja neviem čo si ty myslíš, ja môžem dedukovať iba podľa tvojích príspevkov a vzhľadom k tomu, že raz píšeš to a raz to tak už nie je vôbec jasné čo preferuješ.
Takže v prvom rade ujasni o čo ide tebe, čomu v tejto súvislosti veríš a čo by si preferoval. Hlasoval si za áno, alebo nie?[/b]
samozrejme že za ano. Nikdy som svoje stanovisko nezmenil. Je mi ľúto že ty si to nepochopil asi si pozorne nečítal tie moje príspevky
vajda65
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

tak chalaň toto už je priveľa. Ty si napísal že chceš jednu poisťovňu, bavíme sa tu o tom už hodinu a potom sa ma opýtaš kde si písal že súkromne treba zoštátniť respektíve vyvlastniť?
Ty si čo za magora?
To ide predsa ruka v ruke
J.O.S.E napísal:Preboha ja nehovorím, že súkromné ZP majú zaniknuť
tak čo vravíš, chceš jednu ale nevravíš že súkromné ZP majú zaniknúť, toto vysvetli.
J.O.S.E
King
King

vajda65 napísal:tak chalaň toto už je priveľa. Ty si napísal že chceš jednu poisťovňu, bavíme sa tu o tom už hodinu a potom sa ma opýtaš kde si písal že súkromne treba zoštátniť respektíve vyvlastniť?
Ty si čo za magora?
To ide predsa ruka v ruke
tak čo vravíš, chceš jednu ale nevravíš že súkromné ZP majú zaniknúť, toto vysvetli.
A čo je natom nechapave? Ja hovorím, že treba obmedziť pravomoci disponovania zo ziskom. Ja nehovorím o tej likvidácii, ktorú neustále sem pletieš
Likvidácia je v rozpore so zákonom, a programovým vyhlásením terajšej vlády
vajda65
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

ty lolo ty nevravíš že treba obmedziť nakladanie zo ziskom, ty vravíš že treba jednu, preto si aj hlasova že chceš jednu poisťovňu - pred chvílou si to povedal.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

J.O.S.E napísal:Ty určite nie si nejaký odborník na historiu, aby si ty prepísal to čo bolo pred rokom1989. Komunizmus nikdy na Slovensku nebol to nehovorím len ja, ale aj profesori na stredných a vysokých školach a ty nie si ani rektor a ani profesor na VŠ.
Synak a kto tu hovori o prepisovani niecoho? Ty si na drogach? A ti tvoji profesori na strednych (mimochodom su to stale ucitela a nie ziadni profesori) a vysokych skolach boli donedavna Komaci tiez.

Inak sa bavime o poistovniach a nie o komunizme a socializme.

To posledne slovo voci vajda65 si si mohol aj odpustit.
J.O.S.E
King
King

vajda65 napísal:ty lolo ty nevravíš že treba obmedziť nakladanie zo ziskom, ty vravíš že treba jednu, preto si aj hlasova že chceš jednu poisťovňu - pred chvílou si to povedal.
správne jednú ZP, ktorá bude spravovať všetký zisky už ťa osvietilo lebo toto už hraniči u teba s retardáciou :idea:
J.O.S.E
King
King

p4ra napísal:Synak a kto tu hovori o prepisovani niecoho? Ty si na drogach? A ti tvoji profesori na strednych (mimochodom su to stale ucitela a nie ziadni profesori) a vysokych skolach boli donedavna Komaci tiez.

Inak sa bavime o poistovniach a nie o komunizme a socializme.

To posledne slovo voci vajda65 si si mohol aj odpustit.
ked tu splietaš drogy dal si si ráno svoju dávku bo si niejaký nervozny
Si úplný laik, ktorý nejakú účnovku ani nedokončil a nevie ani rozdiel medzi komunizmom a socializmom

Ty vole to nie je jedno či bol komunizmus alebo socializmus. Ti hovorím ešte raz socializmus je určitý postup ako dosiahnuť komunizmus Je to nejaká hierarchia, ktorej taký mamľas ako ty nemôže rozumieť pretože o tom prt vie.
vajda65
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

J.O.S.E napísal:Preboha ja nehovorím, že súkromné ZP majú zaniknuť - to si ma asi zle pochopil a nikde sa to takto nepíše. Ja rozoberám spravovanie zisku súkromných ZP a nie likvidáciu ZP - to je nemysliteľný krok ta likvidácia
Na začiatku tejto temy uvažujem, či to vôbec je reálne čiže som vôbec nikdy nehovoril o monopole.
chlapče ty sa tak tvrdo retardovaný že s tým som sa ešte nestretol, ty ani sám nevieš čo vravíš.
vajda65
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

ja som na rozdiel od teba vysokoškolský vzdelaný ty ak máš maturu tak to je tvoj strop. Drbo
J.O.S.E
King
King

správa

Ty majster záchodovy vysvetli mi čomu nerozumieš a odborne diskutujme lebo ma už trpezlivoť prechádza

Si tu vyberáš citácie z kontextu a zhodou okolnosti si zacitoval všetko podstatne čo zo sebou súvisi.

Ja hovorím, že je potreba vytvoriť jednú ZP na spravovanie a narábanie so ziskom, pričom zvažujem či krok ktorý pôvodne chcel urobiť minister zdravotníctva I. Valentovič je správny - jedná sa o to vyvlastnenie. a čo je na ten tvoj kurací mozoček asi príliš.
J.O.S.E
King
King

správa

vajda65 napísal:ja som na rozdiel od teba vysokoškolský vzdelaný ty ak máš maturu tak to je tvoj strop. Drbo
Verím ti a ja mam Harvard a Oxford a to mám len 3 roky.Klameš a ked už máš totu vysoku tak bud si to len namýšlaš alebo mi potom dávaš zapravdu o kapitalizme.

Si sa riadne dostal

Ty máš tak akurát vysoku murársku. ty teliatko
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

J.O.S.E., uvedomujes si, ze si teraz pekelne na smiech? Ze tym, ze sme sa k tebe spravili a hovorili s tebou totalne kludne ta to priviedlo k sialenstvu? Uz si zacal nadavat, podcenovat, pisat s BOLD atd.. :)

A s tymto si ma uplne zabil:
Ti hovorím ešte raz socializmus je určitý postup ako dosiahnuť komunizmus.
:hehe:

Nikdy som nepovedal, ze je to to iste komunizmus a socializmus, ale opakujem! Praktiky, kt. tu boli, strana KSS, kt. tu bola, robila vsetko, co priamo suvisi s ideami komunizmu. Uz si to konecne pochopil alebo ti to mam nakreslit?
Napísať odpoveď