J.O.S.E napísal: Jedná takato možnosť existuje a to je vytvorenie jednej ZP.
[/b]
vajda65 napísal: Ak dokážu spraviť to aby súkromné ZP nenakladali zo ziskom ako chcú tak potom je hádam jedno či bude jedna, alebo 20, nie?
J.O.S.E napísal: Jedná takato možnosť existuje a to je vytvorenie jednej ZP.
[/b]
vajda65 napísal: Ak dokážu spraviť to aby súkromné ZP nenakladali zo ziskom ako chcú tak potom je hádam jedno či bude jedna, alebo 20, nie?
Mojim cieľom nie je nikoho urážať , ak som ťa urazil nejako pardon.p4ra napísal:Skor, ako sa do mna naviazes este raz ti odporucam, aby si si este raz precital, ze co som napisal, a ze ako som to napisal. Potom si schlad hlavu a az potom mi odpovedaj.
Preboha ja nehovorím, že súkromné ZP majú zaniknuť - to si ma asi zle pochopil a nikde sa to takto nepíše. Ja rozoberám spravovanie zisku súkromných ZP a nie likvidáciu ZP - to je nemysliteľný krok ta likvidáciavajda65 napísal:nie ty stále tvrdíš aby bola jedna, ak je jedna tak to je prirodzený monopol a ten okolo konkurencieschopnosti a dokonalej alokacie zdrojov ani nechodí.
Neurazil. Nepodarilo sa to este nikomu na tomto fore, takze bud v klude. Ale este raz, napisal som toto:J.O.S.E napísal:Mojim cieľom nie je nikoho urážať , ak som ťa urazil nejako pardon.
Apelujem na tvoje slova a po prečítani ti musim odporučiť aby si sa presne vyjadroval. Je nemysliteľné ak človek ktorý ma dobré naštudované dejiny ako o sebe tvrdíš nevie, že socializmus je akasi fáza komunizmu. A to si predsa napísal, že pred rokom 1989 bol komunizmus.
Neviem, ci so to zle pochopil, ale principalne to komunizmus bol. Ci to ty budes volat socializmus, ci to dejiny budu volat socializmus, je to mi to sumafuk - z pohladu toho, co sa dialo, to bol komunizmus so vsetkymi jeho praktikami a principmi.Hovor si tomu, ako chces, ale komunizmus to bol, ci uz to budes volat socializmus alebo akokolvek inak. Mohol si 2. a 3. dat dokopy.
Ty určite nie si nejaký odborník na historiu, aby si ty prepísal to čo bolo pred rokom1989. Komunizmus nikdy na Slovensku nebol to nehovorím len ja, ale aj profesori na stredných a vysokých školach a ty nie si ani rektor a ani profesor na VŠ.p4ra napísal:Neviem, ci so to zle pochopil, ale principalne to komunizmus bol. Ci to ty budes volat socializmus, ci to dejiny budu volat socializmus, je to mi to sumafuk - z pohladu toho, co sa dialo, to bol komunizmus so vsetkymi jeho praktikami a principmi.
Snad je ti to uz jasne.
vyzerám ako sibil? Ja neviem čo si ty myslíš, ja môžem dedukovať iba podľa tvojích príspevkov a vzhľadom k tomu, že raz píšeš to a raz to tak už nie je vôbec jasné čo preferuješ.J.O.S.E napísal:to som napísal ale ukáž mi kde som napísal, že je potrebné vyvlastniť resp. zlikvidovať súkromné ZP?
samozrejme že za ano. Nikdy som svoje stanovisko nezmenil. Je mi ľúto že ty si to nepochopil asi si pozorne nečítal tie moje príspevkyvajda65 napísal:vyzerám ako sibil? Ja neviem čo si ty myslíš, ja môžem dedukovať iba podľa tvojích príspevkov a vzhľadom k tomu, že raz píšeš to a raz to tak už nie je vôbec jasné čo preferuješ.
Takže v prvom rade ujasni o čo ide tebe, čomu v tejto súvislosti veríš a čo by si preferoval. Hlasoval si za áno, alebo nie?[/b]
tak čo vravíš, chceš jednu ale nevravíš že súkromné ZP majú zaniknúť, toto vysvetli.J.O.S.E napísal:Preboha ja nehovorím, že súkromné ZP majú zaniknuť
A čo je natom nechapave? Ja hovorím, že treba obmedziť pravomoci disponovania zo ziskom. Ja nehovorím o tej likvidácii, ktorú neustále sem pletiešvajda65 napísal:tak chalaň toto už je priveľa. Ty si napísal že chceš jednu poisťovňu, bavíme sa tu o tom už hodinu a potom sa ma opýtaš kde si písal že súkromne treba zoštátniť respektíve vyvlastniť?
Ty si čo za magora?
To ide predsa ruka v ruke
tak čo vravíš, chceš jednu ale nevravíš že súkromné ZP majú zaniknúť, toto vysvetli.
Synak a kto tu hovori o prepisovani niecoho? Ty si na drogach? A ti tvoji profesori na strednych (mimochodom su to stale ucitela a nie ziadni profesori) a vysokych skolach boli donedavna Komaci tiez.J.O.S.E napísal:Ty určite nie si nejaký odborník na historiu, aby si ty prepísal to čo bolo pred rokom1989. Komunizmus nikdy na Slovensku nebol to nehovorím len ja, ale aj profesori na stredných a vysokých školach a ty nie si ani rektor a ani profesor na VŠ.
ked tu splietaš drogy dal si si ráno svoju dávku bo si niejaký nervoznyp4ra napísal:Synak a kto tu hovori o prepisovani niecoho? Ty si na drogach? A ti tvoji profesori na strednych (mimochodom su to stale ucitela a nie ziadni profesori) a vysokych skolach boli donedavna Komaci tiez.
Inak sa bavime o poistovniach a nie o komunizme a socializme.
To posledne slovo voci vajda65 si si mohol aj odpustit.
chlapče ty sa tak tvrdo retardovaný že s tým som sa ešte nestretol, ty ani sám nevieš čo vravíš.J.O.S.E napísal:Preboha ja nehovorím, že súkromné ZP majú zaniknuť - to si ma asi zle pochopil a nikde sa to takto nepíše. Ja rozoberám spravovanie zisku súkromných ZP a nie likvidáciu ZP - to je nemysliteľný krok ta likvidácia
Na začiatku tejto temy uvažujem, či to vôbec je reálne čiže som vôbec nikdy nehovoril o monopole.
Verím ti a ja mam Harvard a Oxford a to mám len 3 roky.Klameš a ked už máš totu vysoku tak bud si to len namýšlaš alebo mi potom dávaš zapravdu o kapitalizme.vajda65 napísal:ja som na rozdiel od teba vysokoškolský vzdelaný ty ak máš maturu tak to je tvoj strop. Drbo
Ti hovorím ešte raz socializmus je určitý postup ako dosiahnuť komunizmus.