lamky ?

Napíšte nám, či sa vám páči tento board, čo by ste chceli pridať, zmeniť...
Toxikoman
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Toxikoman »

p4ra - ty moc neryp , ty velice pises do politiky a vsetci ta tam zhasinaju takze pomlc...ty mi ides hovorit ze platis mesacne 100 000 sk ??????????
Teraz si toto vsetko zrataj a okrem domeny to platim mesacne
cize minus - 7$ .....ludia hovori pravdu tento clovek ?? , lebo nevyznam sa v tych cenach....
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Decko, ja do teba nerypem, len ti vysvetlujem ako sa veci maju. A ak si ziarlivy, daj sa liecit. Ano, tie veci tolko stojia, predstav si. U jednej z najlepsich firiem pre globalne a velke projekty - Softlayer. Keby si si to nahodou potreboval overit hlupacik, prosim:

http://www.softlayer.com/
http://www.softlayer.com/services.html

A aby som ti uz totalne zavrel ustocka, tak tu mas sumar ludi, kt. mam na fore, kde prevadzujeme server:

Our members have made a total of 92,293 posts.
We have 21,015 registered members.

Asi som nespomenul, ze aj IPB nieco stoji...

To je v skutocnosti len stvrtina zaregistrovanych na forume, okrem servra. A aby si uz totalne drzal hubu a prestal sa vyjadrovat, tu mas maly dokaz, ze som osoba vo vedeni celeho projektu:
Prílohy
Admins of RR
Admins of RR
Toxikoman
Medium Star
Medium Star

p4ra napísal:Decko, ja do teba nerypem, len ti vysvetlujem ako sa veci maju. A ak si ziarlivy, daj sa liecit. Ano, tie veci tolko stojia, predstav si. U jednej z najlepsich firiem pre globalne projekt - Softlayer. Keby si si to nahodou potreboval overit hlupacik, prosim:

http://www.softlayer.com/
http://www.softlayer.com/services.html
decko ja na teba neziarlim... :lol: ved myslis ze by som ti ziarlil tie nezmysli co potis odkial by si mesacne mal 100 000sk na prevadzku toho tvojho projektu...ty co ides robit azet 2 ?? ...haha ... hlupacik keby si mal daku firmu nepoviem pol slova, ale decko si tu asi ty co ma len sny...
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

S tebou sa nema zmysel absolutne bavit, lebo ako ti viaceri povedali, vies o tom velke H. A tu nie je rec o tom, co momentalne robim ja, ale to, co robia chalani. Riesia sa tu Lamky a nie moj server a moje naklady a odkial aj beriem peniaze a co je to za projekt. Tak ak nemas uz seriozne co povedat k teme, proste si zavri ustocka a cakaj, kym sa to spusti.

Moje naklady a pod. zalezitosti som spravil cisto, ako priklad, aby si si aspon vedel trosicku predstavit, kolko co stoji a ake su v skutocnosti naklady na nieco take velke, ako su Lamky. Zjavne si to nepochopil.
Toxikoman
Medium Star
Medium Star

p4ra napísal:S tebou sa nema zmysel absolutne bavit, lebo ako ti viaceri povedali, vies o tom velke H. A tu nie je rec o tom, co momentalne robim ja, ale to, co robia chalani. Riesia sa tu Lamky a nie moj server a moje naklady a odkial aj beriem peniaze a co je to za projekt. Tak ak nemas uz seriozne co povedat k teme, proste si zavri ustocka a cakaj, kym sa to spusti.
ja neviem ty si mi tu zacal pisat tvoje komponenty na server... :lol: a zacal si sa tu chvalit tym cim nie si...ja som ti len odpovedal...ukludni sa ,vydychni , nadych vydych, zamysli sa co pises o akych dolaroch tu hovoris... :lol:
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Naco mu to vsetko pisete? Vsak ten chalan bude tvrdit svoje aj keby ste mu doniesli vypisy z uctu podpisane riaditelom banky. Ten maximalne tak uplacal babovku na piesku, niekto mu ju rozslapol, tak si teraz vybija zlost...

Inak prispievanie cez SMS povazujem za totalny socking aj ja.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Haha, tak to bolo dobre. :) Server a siete videl na obrazku a vo filmoch, ale vo velkom sa bude rozkrikovat, ze ako je vsetko lacne, a ako sa vsetkemu rozumie.

K tomu SMS prispievaniu. Preco? Ved niekto nema moznost na ucet prispiet (deti, ako Toxikoman), tak mozu aspon takto. Podla mne je to OKay. Ale aj oni by si potom zasluzili asi ten rank Darca. Ostatne, nikoho to asi nezabije k6 a pe3x, ze ano? Niekto proste nema moznost dat viac, ako 50-100 SK, ale aspon chce nejako pomoct. Ak 10-11 ludi prispeje po 50 SK cez SMS, moze su dat prachy aspon na chladic napr.
Toxikoman
Medium Star
Medium Star

t0m4s3 napísal:Naco mu to vsetko pisete? Vsak ten chalan bude tvrdit svoje aj keby ste mu doniesli vypisy z uctu podpisane riaditelom banky. Ten maximalne tak uplacal babovku na piesku, niekto mu ju rozslapol, tak si teraz vybija zlost...
ja si tu nevybijam zlost, napisal som ze sockuju peniaze a vsetci sa do mna pustili ze vies co to vsetko stoji atd...a jeden tipek mi tu daval dvokazy ze ma projekt co musi zivit mesacne 100 000sk ...tak sprepacenim neodpisat mu na to je hriech :lol: :lol:

edit: p4ra nevtiraj sa do riti kazdemu :)
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Lenze z tej sumy co niekdo posle cez SMS sa dostane k lamkam kolko? 10% ci prehanam?
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

kukiak, to sa da individualne dohodnut s poskytovatelom sluzieb.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

p4ra napísal:K tomu SMS prispievaniu. Preco? .
Pretoze tym krmis providera a podla mne znamych informacii z tych 50korun neuvidia ani polovicu
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

p4ra napísal:kukiak, to sa da individualne dohodnut s poskytovatelom sluzieb.
Vravim to preto, lebo som to raz na lamkach cital kolko z toho naozaj dostanu. To cislo ma naozaj zarazilo.
Nemyslim, ze poskytovatel relativne malemu projektu poskytne neviem ake podmienky..Kolko ludia denne poslali sms? Urcite to neboli stovky a a mozno ani desiatky.. Aj im ide len o biznis.
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

Z jednej darcovskej SMS dostanu lamky priblizne 12Sk. Je to dost o nicom, tento sposob sme zaviedli predovsetkym pre ludi, ktori nemaju moznost poslat peniaze priamo na ucet.
pe3x (14:40:58 28/05/2007)
56ludi poslalo smsku
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

kukiak, suhlas. Ja neviem, ake maju podmienky, ako si to dohodli, tak do toho nechcem zachadzat. Len, co som robil predtym pre jednu firmu a sme rozbiehali objednavky cez SMS, tak sme mali 2 moznosti:

1. dostavali by x SK za kazdu SMS, cez kt. by ludia objednali (za tu SMS, kt. zakaznik posle a zaplati by sme mu my preplatili postovne a provider by dostal svoj podiel)
2. provider by dostal percentualne zisk za mesacny obrat formou SMSiek

A potom sa s tym kalkulovalo. Ja mam s tym celkom dobre skusenosti a viem, ze sa s nimi da jednat. Ale hovorim, nepoznam podmienky Lamiek, tak nechcem do toho ist hlbsie.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

p4ra jedna s nimi mozes ked budes mat "obrat" 100.000SMS za vecer a nie 100 za celu dobu. Nikto s tebou vyjednavat nebude, kvoli 5000,- sa s tebou nebudu zahadzovat.

nejak som nepostrehol rozdiel medzi tymi dvomi moznostami co si napisal :-)

1) 10 Sk z 50Sk SMS
2) 20% obratu

aky je medzi tym rozdiel?
ven0m
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ven0m »

A čo kebyže potom keď budú lamky bežať by tam bol topic o tom kto prispel a kolko, stačí nick + suma. aspoň sa bude vedie´t koľko sa vyzbieralo a na čo sa peniaze použijú. a bude spokojná aj jedna aj druhá strana. Alebo sa mýlim ?
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

bobormako napísal:A čo kebyže potom keď budú lamky bežať by tam bol topic o tom kto prispel a kolko, stačí nick + suma. aspoň sa bude vedie´t koľko sa vyzbieralo a na čo sa peniaze použijú. a bude spokojná aj jedna aj druhá strana. Alebo sa mýlim ?
To navrhni na lamkach ked budu bezat ;-)
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

bobormako napísal:A čo kebyže potom keď budú lamky bežať by tam bol topic o tom kto prispel a kolko, stačí nick + suma. aspoň sa bude vedie´t koľko sa vyzbieralo a na čo sa peniaze použijú. a bude spokojná aj jedna aj druhá strana. Alebo sa mýlim ?
Toto sa zrejme bude musiet spravit, prisli desiatky darov, takze musime rozlisit kto kolko poslal a udelit ranky. Vela darov prislo i nepodpisanych, takze takato tema urcite vznikne.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

t0m4s3 napísal:p4ra jedna s nimi mozes ked budes mat "obrat" 100.000SMS za vecer a nie 100 za celu dobu. Nikto s tebou vyjednavat nebude, kvoli 5000,- sa s tebou nebudu zahadzovat.

nejak som nepostrehol rozdiel medzi tymi dvomi moznostami co si napisal :-)

1) 10 Sk z 50Sk SMS
2) 20% obratu

aky je medzi tym rozdiel?
1. Napr., ak by zakaznika stala SMS 50SK, ako si uviedol, tak by provider dostal 10 SK za kazdu spravu, kt. sme prijali.

2. Ale, ak by sa dohodol mesacne fix., ze dostanu 20% z podielu. Tak jeden mesiac to moze byt, ze budeme mat obrat 100.000 SK, druhy mesiac to moze byt 200.000 SK. Tzn., ze raz mozu mat menej, raz viac.

Inak suhlasim, ze pri malych kvantach, asi nebudu moc jednat.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

p4ra napísal:1. Napr., ak by zakaznika stala SMS 50SK, ako si uviedol, tak by provider dostal 10 SK za kazdu spravu, kt. sme prijali.

2. Ale, ak by sa dohodol mesacne fix., ze dostanu 20% z podielu. Tak jeden mesiac to moze byt, ze budeme mat obrat 100.000 SK, druhy mesiac to moze byt 200.000 SK. Tzn., ze raz mozu mat menej, raz viac.

Inak suhlasim, ze pri malych kvantach, asi nebudu moc jednat.
Asi ti nieco unika

majme teda dve moznosti 100.000 obrat a 200.000 obrat tzn pri cene 50Sk je to (2000 a 4000SMS)

obrat 100.000
1) 2000SMS * 10SK z kadej = 20.000SKK pre providera
2) obrat 100.000 * 20% = 20.000SKK pre providera

obrat 200.000
1) 4000SMS * 10SK z kadej = 40.000SKK pre providera
2) obrat 200.000 * 20% = 40.000SKK pre providera
Zamknuté