ucitel zbil ziaka
U vacsiny dnesnych deciek sa len veeeelmi tazko ziskava autorita, kedze su poznacene filmami ktore su plne najvacsich frajerov a v podstate sa v nich prezentuje drsny slovnik akcia, presna muska a ziadne hodnoty. Su ludia ktory dokazu ziskat autoritu aj pri nezvladnutelnych pripadoch ale ak by mali byt v skolach iba taky tak by sme mali v kazdom meste mozno jednu malu skolicku pre 50 ziakov
...a ked ti decko povie do oci ze chod do riti ty debil tak asi nezostava nic ine aku mu jednu vlepit...ale vlepit taku aby este aspon 2 metre odletel lebo inac bude zas len frajer...autrorita sa tym neziska ale aspon ucitel ukaze kto je tu pan a dotycneho ziaka schladi aby bol aspon ticho a ucitel mohol ucit ostatnych ,ved kvoli tomu je ucitel....chybaju stare vychovne prostriedky ako hrusticka a pod:P...a myslim ze v takychto pripadoch by malo vedenie skoly stat za ucitelom.
Šu-Do napísal:nema pravo na fyzicky utok (BRUTALNY)..
Az take brutalne to zrejme teda nebolo.http://dnes.atlas.sk/zo-sveta/95297/ napísal:Prípadom sa polícia zaoberať nebude, nakoľko žiak neutrpel žiadne zranenia.
Osobne vidim chybu v systeme. Keby mna v mojej dobe na skole zmlatil ucitel, prisiel by som domov a rodicia by mi este pridali... Pretoze by nepochybovali o tom, ze som si to v skole zasluzil (hovorim nizsich rocnikoch na zakladke). Je jasne, ze ucitel prekrocil urcite medze, ktore prekrocit nemal. Bez ohladu na spravanie tych smradov. Nicmenej je to len clovek... Tomu decku sa dokopy nic nestalo... Stavaju sa ovela horsie tragedie na svete zapricinene zlyhanim ludskeho faktora, ako to ze nejakemu decku chyba par vlasov a ma otlacenu ruku na lici. Podobne spravy len v smradoch posilnuju pocit, ze su za svoje spravanie nepostihnutelni. Osobne by som bol za znovupovolenie mensich fyzickych trestov. Inak si je decko v podstate vedome ze sa mu nic nemoze stat... ked je navyse tento pocit posilneny z domova, tak mu tazko budu v skole davat rady.
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
ten ucitel dava...riadneSilmer napísal:chcel niekto vidiet to video??
paci sa :
http://www.stream.cz/video/4210-ucitel-mlati-zaka/0
-
JohnFrusciante
Star
-
uplink
VIP
neviem, keby som nemal zelene meno tak Ti na to odpisem asi dost inac. To co vyviedli tamtie decka [brutalne zle vychovane decka, pardon uplne nevychovane, ich rodicov by mali dat na sud a nie obvinovat ucitela. Ked chcu ludia sekz len pre sekz tak nech investuju do riadnej antikoncepcie a nech nevychovavaju nasledky svojej nadrzanosti a nezdrzanlivosti svojou nepritomnostou a nezaujmom, lebo to co je na tom videu nie je nic ine...] by na*ralo aj najvacsieho flegmatika na silnejsich sedativach...JohnFrusciante napísal:ked ucitel udrie ziaka tak ziak ma cas nejake 3 sekundy na to aby mu vratil a kludne moze povedat ze to bol reflex. alebo moze ucitela udat
trochu dost mi prekaza zneuzivanie "prava" ius humanum v prospech grazlov, nevychovancov, vagabundov a podobnej zberby...
ja to spravim velmi rad za teba: co si prosim ta o sebe myslis? reflex? byt na mieste toho ucitela, tak si taky reflex este nevidel. by ten zasran prerazil stenuuplink napísal:neviem, keby som nemal zelene meno tak Ti na to odpisem asi dost inac.
-
JohnFrusciante
Star
sry nevidel som to video ani som si necital clanok ale ucitel NESMIE udriet ziaka.uplink napísal:neviem, keby som nemal zelene meno tak Ti na to odpisem asi dost inac. To co vyviedli tamtie decka [brutalne zle vychovane decka, pardon uplne nevychovane, ich rodicov by mali dat na sud a nie obvinovat ucitela. Ked chcu ludia sekz len pre sekz tak nech investuju do riadnej antikoncepcie a nech nevychovavaju nasledky svojej nadrzanosti a nezdrzanlivosti svojou nepritomnostou a nezaujmom, lebo to co je na tom videu nie je nic ine...] by na*ralo aj najvacsieho flegmatika na silnejsich sedativach...
trochu dost mi prekaza zneuzivanie "prava" ius humanum v prospech grazlov, nevychovancov, vagabundov a podobnej zberby...
-
kj37
Light Star
nech su deti hocijako drze, nevychovane, zle a pod., ucitel ich nema pravo NIKDY udrietuplink napísal:neviem, keby som nemal zelene meno tak Ti na to odpisem asi dost inac. To co vyviedli tamtie decka [brutalne zle vychovane decka, pardon uplne nevychovane, ich rodicov by mali dat na sud a nie obvinovat ucitela. Ked chcu ludia sekz len pre sekz tak nech investuju do riadnej antikoncepcie a nech nevychovavaju nasledky svojej nadrzanosti a nezdrzanlivosti svojou nepritomnostou a nezaujmom, lebo to co je na tom videu nie je nic ine...] by na*ralo aj najvacsieho flegmatika na silnejsich sedativach...
a kto ich ma pravo udriet? nikto... odtial potial a ten fagan to prepiskol.... to by sme potom mohli udavat rodicov, bitkarov na ulici etc. ucitel spravil to co musel nespravil nic naviac mu dal len lesson-ziadne ublizenie na zdravi ...mooore pravami sa ohanatkubikjuice napísal:nech su deti hocijako drze, nevychovane, zle a pod., ucitel ich nema pravo NIKDY udriet
-
kj37
Light Star
dakujem za k-SRneC napísal:a kto ich ma pravo udriet? nikto... odtial potial a ten fagan to prepiskol.... to by sme potom mohli udavat rodicov, bitkarov na ulici etc. ucitel spravil to co musel nespravil nic naviac mu dal len lesson-ziadne ublizenie na zdravi ...mooore pravami sa ohanat
ucitel robi svoje zamestnanie a je nepripustne aby nejakeho ziaka bil... deti su drze ale ucitelia si musia robit svoju pracu a vyriesit veci inak ako bitkou... u nas by to riesili neospravedlnenymi hodinami alebo podobnymi vecami...
Zakladna skola sa stava peklom, deti vedia z domu ze ucitelia kvoli platom nemaju bohvie ake miesto medzi ludmi a nie su natolko ceneni ako by si zasluzili! Na zakladnej si pamatam ze som sa stretol vela krat opovrhovanim ziakom ktory na sebe nemali nieco znackove! To je uz bezna vec a uprimne to nenavidim ak si deti howoria co maju doma a kolko ich otec minule minul v adidase...
Stojim na strane Ucitela, ak bol fakt vyprovokovany tak sa mu necudujem!
Stojim na strane Ucitela, ak bol fakt vyprovokovany tak sa mu necudujem!
-
uplink
VIP
to je uplna pravda a suhlasim, ale musia to byt deti a nie zvierata...pri nich je to dost tazke rozoznat, nemyslis?kubikjuice napísal:nech su deti hocijako drze, nevychovane, zle a pod., ucitel ich nema pravo NIKDY udriet
Imho ten ucitel nemal moc moznosti. Mohol sa:
a) rozplakat [dost trapas]
b) zacat po nich totalne nepricetne rucat, ale to by nepomohlo
c) ist za niekym kto je vyssie postaveny a dotiahnut ho tam [daco na styl "zalovania"] dost deautoritativny pristup...[dufam ze som pouzil spravny termin
d) mohli mu rupnut nervy a vyfliaskat tie decka [to co spravil]
e) vypnut totalne, ingorovat ich [efekt 0]
f) pristupit k nim s laskou, lenze to by vyzadovalo na jeho strane velke sebazapretie a nejaku tu "zivotnu filozofiu", ktora mu evidentne chybala
Takze suma sumarum, nie kazdy ucitel moze byt Gandhi, proste totalna vyrovnanost...ucitel = clovek = zly od prirody + decko = clovek = zle od prirody...myslis ze budu vzdy ako z prirucky? Myslim ze tato blba udalost je jasnou odpovedou...
P.S.: Ako povedal moj brat, ten ucitel nebil to dieta, ale bil dobu, v ktorej zijeme...a ja na to mozem povedat len ze s nim suhlasim.
podla mna tak riesia situaciu len ty neschopny ucitelia....pretoze ucitel by si mal ziskat autoritu u deti inym sposobom ako fizickym napadnutim
napriklad my v skole mame ucitelou pri ktorich sme ticho jak mysi pretoze vieme ze ked budeme virusovat hned piseme pisomku alebo skusa toho dotycneho,ale su ucitelia ktori maju nulovy respekt pretoze nevedia co robit v situaciach ked trieda vyrusuje
napriklad my v skole mame ucitelou pri ktorich sme ticho jak mysi pretoze vieme ze ked budeme virusovat hned piseme pisomku alebo skusa toho dotycneho,ale su ucitelia ktori maju nulovy respekt pretoze nevedia co robit v situaciach ked trieda vyrusuje