ucitel zbil ziaka

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Pride Vam to ok, alebo mate iny nazor?

Mal mu otrepat hlavu o stol a vymlatit vsetky zuby, to blbe decko si to zasluzi!
19
23%
Kazdemu niekedy pretecu nervy, stava sa.
35
43%
Ucitel sa zachoval trochu nevhodne, ospravedlnenie asi nebude stacit ako kompenzacia jeho cinu.
5
6%
Ucitela by mali vyhodit zo skoly, zachoval sa uplne nepedagogicky a nevhodne!
12
15%
Je mi to asi dost jedno, rad by som si pozrel to video...:-)
11
13%

Celkom hlasov: 82

micpu
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa micpu »

U vacsiny dnesnych deciek sa len veeeelmi tazko ziskava autorita, kedze su poznacene filmami ktore su plne najvacsich frajerov a v podstate sa v nich prezentuje drsny slovnik akcia, presna muska a ziadne hodnoty. Su ludia ktory dokazu ziskat autoritu aj pri nezvladnutelnych pripadoch ale ak by mali byt v skolach iba taky tak by sme mali v kazdom meste mozno jednu malu skolicku pre 50 ziakov :P...a ked ti decko povie do oci ze chod do riti ty debil tak asi nezostava nic ine aku mu jednu vlepit...ale vlepit taku aby este aspon 2 metre odletel lebo inac bude zas len frajer...autrorita sa tym neziska ale aspon ucitel ukaze kto je tu pan a dotycneho ziaka schladi aby bol aspon ticho a ucitel mohol ucit ostatnych ,ved kvoli tomu je ucitel....chybaju stare vychovne prostriedky ako hrusticka a pod:P...a myslim ze v takychto pripadoch by malo vedenie skoly stat za ucitelom.
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

Šu-Do napísal:nema pravo na fyzicky utok (BRUTALNY)..
http://dnes.atlas.sk/zo-sveta/95297/ napísal:Prípadom sa polícia zaoberať nebude, nakoľko žiak neutrpel žiadne zranenia.
Az take brutalne to zrejme teda nebolo.

Osobne vidim chybu v systeme. Keby mna v mojej dobe na skole zmlatil ucitel, prisiel by som domov a rodicia by mi este pridali... Pretoze by nepochybovali o tom, ze som si to v skole zasluzil (hovorim nizsich rocnikoch na zakladke). Je jasne, ze ucitel prekrocil urcite medze, ktore prekrocit nemal. Bez ohladu na spravanie tych smradov. Nicmenej je to len clovek... Tomu decku sa dokopy nic nestalo... Stavaju sa ovela horsie tragedie na svete zapricinene zlyhanim ludskeho faktora, ako to ze nejakemu decku chyba par vlasov a ma otlacenu ruku na lici. Podobne spravy len v smradoch posilnuju pocit, ze su za svoje spravanie nepostihnutelni. Osobne by som bol za znovupovolenie mensich fyzickych trestov. Inak si je decko v podstate vedome ze sa mu nic nemoze stat... ked je navyse tento pocit posilneny z domova, tak mu tazko budu v skole davat rady.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Silmer napísal:chcel niekto vidiet to video??

paci sa :

http://www.stream.cz/video/4210-ucitel-mlati-zaka/0 8)
ten ucitel dava...riadne :D :lol: parada, diq za video :)
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

ale tie slova: "jaak tooo se mnou mluvíííííš ty ... " :lol:
JohnFrusciante
Star
Star

Príspevok od používateľa JohnFrusciante »

ked ucitel udrie ziaka tak ziak ma cas nejake 3 sekundy na to aby mu vratil a kludne moze povedat ze to bol reflex. alebo moze ucitela udat
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

JohnFrusciante napísal:ked ucitel udrie ziaka tak ziak ma cas nejake 3 sekundy na to aby mu vratil a kludne moze povedat ze to bol reflex. alebo moze ucitela udat
neviem, keby som nemal zelene meno tak Ti na to odpisem asi dost inac. To co vyviedli tamtie decka [brutalne zle vychovane decka, pardon uplne nevychovane, ich rodicov by mali dat na sud a nie obvinovat ucitela. Ked chcu ludia sekz len pre sekz tak nech investuju do riadnej antikoncepcie a nech nevychovavaju nasledky svojej nadrzanosti a nezdrzanlivosti svojou nepritomnostou a nezaujmom, lebo to co je na tom videu nie je nic ine...] by na*ralo aj najvacsieho flegmatika na silnejsich sedativach...

trochu dost mi prekaza zneuzivanie "prava" ius humanum v prospech grazlov, nevychovancov, vagabundov a podobnej zberby...
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

michael keaton aka batman napísal:učitel musi otvorit svoju dusu...pravidelne zalievat kazdeho studenta, ako kvety v zahrade. akoby to mali byt posledne kvety na zemi... ale co ak sa voda minie? :idea:
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

uplink napísal:neviem, keby som nemal zelene meno tak Ti na to odpisem asi dost inac.
ja to spravim velmi rad za teba: co si prosim ta o sebe myslis? reflex? byt na mieste toho ucitela, tak si taky reflex este nevidel. by ten zasran prerazil stenu :evil: mal mu dat trstenicou cez chrapu, debilovi... ty bezne takto hovoris ucitelom? mas vobec nejaku autoritu voci starsim?
JohnFrusciante
Star
Star

Príspevok od používateľa JohnFrusciante »

uplink napísal:neviem, keby som nemal zelene meno tak Ti na to odpisem asi dost inac. To co vyviedli tamtie decka [brutalne zle vychovane decka, pardon uplne nevychovane, ich rodicov by mali dat na sud a nie obvinovat ucitela. Ked chcu ludia sekz len pre sekz tak nech investuju do riadnej antikoncepcie a nech nevychovavaju nasledky svojej nadrzanosti a nezdrzanlivosti svojou nepritomnostou a nezaujmom, lebo to co je na tom videu nie je nic ine...] by na*ralo aj najvacsieho flegmatika na silnejsich sedativach...

trochu dost mi prekaza zneuzivanie "prava" ius humanum v prospech grazlov, nevychovancov, vagabundov a podobnej zberby...
sry nevidel som to video ani som si necital clanok ale ucitel NESMIE udriet ziaka.
kj37
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kj37 »

uplink napísal:neviem, keby som nemal zelene meno tak Ti na to odpisem asi dost inac. To co vyviedli tamtie decka [brutalne zle vychovane decka, pardon uplne nevychovane, ich rodicov by mali dat na sud a nie obvinovat ucitela. Ked chcu ludia sekz len pre sekz tak nech investuju do riadnej antikoncepcie a nech nevychovavaju nasledky svojej nadrzanosti a nezdrzanlivosti svojou nepritomnostou a nezaujmom, lebo to co je na tom videu nie je nic ine...] by na*ralo aj najvacsieho flegmatika na silnejsich sedativach...

nech su deti hocijako drze, nevychovane, zle a pod., ucitel ich nema pravo NIKDY udriet
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

kubikjuice napísal:nech su deti hocijako drze, nevychovane, zle a pod., ucitel ich nema pravo NIKDY udriet
a kto ich ma pravo udriet? nikto... odtial potial a ten fagan to prepiskol.... to by sme potom mohli udavat rodicov, bitkarov na ulici etc. ucitel spravil to co musel nespravil nic naviac mu dal len lesson-ziadne ublizenie na zdravi ...mooore pravami sa ohanat :roll:
solitary1
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa solitary1 »

Ale tak ked si chlapec zasluzil tak preco nie. Ja by som si moje nervy tiey nenechal nicit.
kj37
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

SRneC napísal:a kto ich ma pravo udriet? nikto... odtial potial a ten fagan to prepiskol.... to by sme potom mohli udavat rodicov, bitkarov na ulici etc. ucitel spravil to co musel nespravil nic naviac mu dal len lesson-ziadne ublizenie na zdravi ...mooore pravami sa ohanat :roll:
dakujem za k- :)

ucitel robi svoje zamestnanie a je nepripustne aby nejakeho ziaka bil... deti su drze ale ucitelia si musia robit svoju pracu a vyriesit veci inak ako bitkou... u nas by to riesili neospravedlnenymi hodinami alebo podobnymi vecami...
xanielik
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa xanielik »

Zakladna skola sa stava peklom, deti vedia z domu ze ucitelia kvoli platom nemaju bohvie ake miesto medzi ludmi a nie su natolko ceneni ako by si zasluzili! Na zakladnej si pamatam ze som sa stretol vela krat opovrhovanim ziakom ktory na sebe nemali nieco znackove! To je uz bezna vec a uprimne to nenavidim ak si deti howoria co maju doma a kolko ich otec minule minul v adidase...

Stojim na strane Ucitela, ak bol fakt vyprovokovany tak sa mu necudujem!
LubosZ
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa LubosZ »

No mna zase na strednej skole majster poriadne vyfackal ale nikde som to neoznamil.
belo15
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa belo15 »

no ale to videjko bolo fajne...zase az tak mu neublizil si myslim
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

kubikjuice napísal:nech su deti hocijako drze, nevychovane, zle a pod., ucitel ich nema pravo NIKDY udriet
to je uplna pravda a suhlasim, ale musia to byt deti a nie zvierata...pri nich je to dost tazke rozoznat, nemyslis? :? cim sa potom clovek lisi od zvierata? Tym ze nepouziva jazyk na cistenie genitalii? vlastne...pardon. Zvierata nie su zle od prirody...clovek je...cize sme horsi...blbe no.

Imho ten ucitel nemal moc moznosti. Mohol sa:

a) rozplakat [dost trapas]
b) zacat po nich totalne nepricetne rucat, ale to by nepomohlo
c) ist za niekym kto je vyssie postaveny a dotiahnut ho tam [daco na styl "zalovania"] dost deautoritativny pristup...[dufam ze som pouzil spravny termin :)]
d) mohli mu rupnut nervy a vyfliaskat tie decka [to co spravil]
e) vypnut totalne, ingorovat ich [efekt 0]
f) pristupit k nim s laskou, lenze to by vyzadovalo na jeho strane velke sebazapretie a nejaku tu "zivotnu filozofiu", ktora mu evidentne chybala

Takze suma sumarum, nie kazdy ucitel moze byt Gandhi, proste totalna vyrovnanost...ucitel = clovek = zly od prirody + decko = clovek = zle od prirody...myslis ze budu vzdy ako z prirucky? Myslim ze tato blba udalost je jasnou odpovedou...

P.S.: Ako povedal moj brat, ten ucitel nebil to dieta, ale bil dobu, v ktorej zijeme...a ja na to mozem povedat len ze s nim suhlasim.
jackoff8
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jackoff8 »

mal na to asi dovod
kj37
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Lukáš Kumančík napísal:keby facka tak ano ale toto bolo brutalnejsie a nema na to pravo jestli by som ho stretol tak by asi zivy neodisiel :x
inteligentni ludia to riesia inak :)
klasika
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa klasika »

podla mna tak riesia situaciu len ty neschopny ucitelia....pretoze ucitel by si mal ziskat autoritu u deti inym sposobom ako fizickym napadnutim :wink:
napriklad my v skole mame ucitelou pri ktorich sme ticho jak mysi pretoze vieme ze ked budeme virusovat hned piseme pisomku alebo skusa toho dotycneho,ale su ucitelia ktori maju nulovy respekt pretoze nevedia co robit v situaciach ked trieda vyrusuje :?
Napísať odpoveď