Ako to prekonat a ist dalej.ako zabudnut?
-
midnight_man
Guru
-
krija
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Lúšťa, ver mi, ze sa da milovat viac ako pri prvej laskeLúšťa napísal:zalubis viac?...nad tymto by som aj porozmyslala...ak si niekoho miloval velmi vela a zrazu uz nieste spolu.. a pripadne si po urcitej dobe najdes "novu lasku" Milovat viac nebudes.. raz si uz miloval celym srdcom,dusou... a ked to stratis tak zase tak isto milovat sa neda. ale to neznamena ze tu "novu lasku" nebudes milovat najviac ako vies ..
btw dufam, ze teraz mi niekto napise, ze "tak potom tu prvu si nemiloval!"
to krija: tak potom tu prvu si nemiloval!
joke
ale k veci...
to Lúšťa: nikdy nemilujes 2 osoby rovnako...to sa proste neda...
ale to nevylucuje ze milujes obe
Ked neveris tak si to zober ako kamaratstva...
zamysli sa a odpovedz si na otazku ci mas svojich kamaratov rovnako rada...urcite zistis ze nemas
navyse ako zistis ze milujes "najviac ako vies"??...to je IMO len blba fraza...bud milujes viac alebo menej ale urcite nie najviac
to midnight_man: dobry vyber depkovacieho songu
joke
ale k veci...
to Lúšťa: nikdy nemilujes 2 osoby rovnako...to sa proste neda...
ale to nevylucuje ze milujes obe
Ked neveris tak si to zober ako kamaratstva...
zamysli sa a odpovedz si na otazku ci mas svojich kamaratov rovnako rada...urcite zistis ze nemas
navyse ako zistis ze milujes "najviac ako vies"??...to je IMO len blba fraza...bud milujes viac alebo menej ale urcite nie najviac
to midnight_man: dobry vyber depkovacieho songu
-
midnight_man
Guru
To aiden: No hej..ja si pustim guana..a ked je moznost idem sa povozit na aute na hodinku dade..clovek ako ja kde su auta moja 2.laska...pride na ine myslienky a pri tej hudbe..proste to prejde..hned je zivot krajsi
K tomu ze koho viac a koho menej...viete ze city sa merat nedaju...mozeme len odhadovat...no nikdo nevie ci sa da lubit este viac ako lubi...mozno si to len on mysli..a mozno ma fakt pravdu..ja som si tez myslel ze nikdy nezabudnem ze to neprejde a ze som lubil ako nikdy viac uz nebudem(toto je este mozne) ale uz to preslo..a vsetko casom prejde pomalicky..a za isty dlhsi cas si clovek najde niekoho koho bude zase milovat
je to kolobeh ako vsetko v prirode
K tomu ze koho viac a koho menej...viete ze city sa merat nedaju...mozeme len odhadovat...no nikdo nevie ci sa da lubit este viac ako lubi...mozno si to len on mysli..a mozno ma fakt pravdu..ja som si tez myslel ze nikdy nezabudnem ze to neprejde a ze som lubil ako nikdy viac uz nebudem(toto je este mozne) ale uz to preslo..a vsetko casom prejde pomalicky..a za isty dlhsi cas si clovek najde niekoho koho bude zase milovat
-
midnight_man
Guru
ANo presne ja to stale tvrdim..mozes sa s nim porozpravat...nebude ti odvravat...aj pohladit ho mozes..stale ma jeden vyraz tvareAiden napísal:.fakt je ten, ze od auta nikdy kopacky nedostanes a ani nebude meskat...
(i ked sem tam treba s nim do servisu)
-
Eidos
Light Expert
kazdy rozchod by ta mal posunut dalej.
Hovori sa, ze su 3 mesiace take optimalne na zabudnutie. Neviem v ktorom sa ty nachadzas. No ak je to uz viac ako 3 - tak je vaaazne uz na case nieco s tym spravit.
V tvojej situacii som si vzdy nasla nejaku oblast ci cinnost o ktorej som nemala ani paru a snazila som sa rozsirit si obzory - napr. pustila som sa do studia stredovekej zidovskej filozofie, alebo si nasla sukromnu ucitelku baletu.
Ide o to aby si si povedal, ze si podla svojich schopnosti a vedomosti zasluzis omnoho lepsiu.
Hovori sa, ze su 3 mesiace take optimalne na zabudnutie. Neviem v ktorom sa ty nachadzas. No ak je to uz viac ako 3 - tak je vaaazne uz na case nieco s tym spravit.
V tvojej situacii som si vzdy nasla nejaku oblast ci cinnost o ktorej som nemala ani paru a snazila som sa rozsirit si obzory - napr. pustila som sa do studia stredovekej zidovskej filozofie, alebo si nasla sukromnu ucitelku baletu.
Ide o to aby si si povedal, ze si podla svojich schopnosti a vedomosti zasluzis omnoho lepsiu.
-
Shark NX
Addict
Tiez ziram na midnighta ... sak to bolo uz riadne davno a on nadalej nad tym vzlika ... no co narobis zivot ide dalej ... Viem ze ste sa nasli ale ja som najprv 3dni nerozpraval ani pomali nejedol ... ked som sa rozisiel zo silviou ale v priebehu 3-5 mesiacou som bol sice smutny ... uz som to bral z usmevom ...
Ja mam jeden problém: hrozne mám rád jednu spolužiačku, lenže ona mňa nie, keď niekde idú z chalanmi mňa ani nezovolá a tak.. Hrozne ma to hnevá, a 100x som si vravel nech na ňu seriem nech na ňu nemyslim. Lenže to sa nedá, prosté nikoho takého úžasneho ako ona som nestretol a neviem prestať na nu myslieť. Na jednu stranu som nahnevenaný že ma ignoruje, ale na druhú ju mam hrozne rád... A fakt neviem co robit
Nemohli by ste poradiť ?
Nemohli by ste poradiť ?
-
Vigor
King
Takych problemov sa tu uz riesilo vela, a este nepadla nikde jednoznacna, zarucene ucinna rada co robit, lebo taka skratka neexistuje. Ale ved sam si urcite uvedomujes, ze zatazovat sa niekym kto tvoje city nezdiela nema zmysel. Chcel som sa Ta spytat, nakolko ju dobre poznas? Aky mas s nou vztah? Je to iba spoluziacka? Preco ju mas rad? Poznas ju vobec?
Samozrejme poznám ju, je to dobrá kamoška, veľmi dobrá kamoška. Ale niekedy sa zachová fakt čudne...Vigor napísal:Takych problemov sa tu uz riesilo vela, a este nepadla nikde jednoznacna, zarucene ucinna rada co robit, lebo taka skratka neexistuje. Ale ved sam si urcite uvedomujes, ze zatazovat sa niekym kto tvoje city nezdiela nema zmysel. Chcel som sa Ta spytat, nakolko ju dobre poznas? Aky mas s nou vztah? Je to iba spoluziacka? Preco ju mas rad? Poznas ju vobec?
-
midnight_man
Guru
Ves sharky ja dakedy ziram sam na seba a pytam sa sam sbea ze ci nahodou uz nebolo dostShark NX napísal:Tiez ziram na midnighta ...
Ved prave, idu prazdniny, to je na tom to blbe... kopec volneho casu, cize kopec myslienok a potom ten pocit, ze nikto nie je s tebou... Este ze existuju ti kamosi a letne festivalymidnight_man napísal:Ves sharky ja dakedy ziram sam na seba a pytam sa sam sbea ze ci nahodou uz nebolo dost...nieze vzlikam..naucil som sa to brat tak ako to je..ale pocit ze mi stale chyba niekdo..ze je u mna jedno "prazdne" nevyplnene miesto..ten pocit ostal... ale tak ja som stastny ze to je takto ako to je
preslo par mesiacov .je to lepsie
prejde dalsich par bude este lepsie
idu prazdniny..krasa
-
midnight_man
Guru
toto bola jeden cas moja nocna mora kedze cele minule prazdniny som bol s nouSkorocel napísal:Ved prave, idu prazdniny, to je na tom to blbe... kopec volneho casu, cize kopec myslienok a potom ten pocit, ze nikto nie je s tebou... Este ze existuju ti kamosi a letne festivaly
-
midnight_man
Guru
Shark NX napísal:midnight zahod to za hlavu ... poradim ti jednu vec ... chod von z kamaratmi na jazera na zmrzlinu kde kolkvek. Nesed doma ... Ja som mal pravidelne to stastie ze ked som isiel k niekomu na byt tak som tam spoznal peknu babu a to sa uz nejak vyvinulo ...
-
Shark NX
Addict
Baby mi vela x zlomili srdce a niektore v najkrajsich momentoch ked som nic take neocakaval a o to viac to bolelo ...
-
dew6
Light Star
Ajajaj!!!
Na pravidlo :"Klin sa klinom vybíja," zabudni. Je to blbosť...Skúsila som to a potom to bolo ešte horšie....cítila som sa zle ešte aj zo seba, keď som tomu "druhému" nevedela opätovať jeho city a aj preto, aký dôvod som mala na začatie toho vzťahu... Takúto kravinu som urobila dokonca dvakrát...
Snaž sa hlavne odstrániť zo svojho okolia všetko, čo ti ju pripomína. Nemusíš to všetko vyhodiť, pretože neskôr by ťa to mohlo mrzieť....
Snaž na ňu nemyslieť ako na objekt tvojich túžob, no a po nejakom čase by sa ti to malo podariť....
Po jednom chalanovi som túúúžila strááášne dlho a zožierala som sa tým, no a trvalo 3,5 roka, kým ma to prešlo....
Ani nevieš, ako veľmi ti držím palce, nech ťa to rýchlo prejde ....-nie auto
Na pravidlo :"Klin sa klinom vybíja," zabudni. Je to blbosť...Skúsila som to a potom to bolo ešte horšie....cítila som sa zle ešte aj zo seba, keď som tomu "druhému" nevedela opätovať jeho city a aj preto, aký dôvod som mala na začatie toho vzťahu... Takúto kravinu som urobila dokonca dvakrát...
Snaž sa hlavne odstrániť zo svojho okolia všetko, čo ti ju pripomína. Nemusíš to všetko vyhodiť, pretože neskôr by ťa to mohlo mrzieť....
Snaž na ňu nemyslieť ako na objekt tvojich túžob, no a po nejakom čase by sa ti to malo podariť....
Po jednom chalanovi som túúúžila strááášne dlho a zožierala som sa tým, no a trvalo 3,5 roka, kým ma to prešlo....
Ani nevieš, ako veľmi ti držím palce, nech ťa to rýchlo prejde ....-nie auto