T-COM 4G TURBO /TURBO PLUS -->NOVE/RYCHLE/LACNE DSL !!!

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
jjj
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

T-COM 4G TURBO /TURBO PLUS -->NOVE/RYCHLE/LACNE DSL !!!

Príspevok od používateľa jjj »

http://www.t-com.sk/Default.aspx?CatId=247&PressId=966
:D

Co viac povedat, vsetko dolezite je tu:

Obrázok
Snad som Vas potesil :wink:

Co je najlepsie uz nemusite mat pevnu linku !!!
Cena bez aj s pevnou linkou je rovnaka !!!

http://www.zive.sk/h/Spravy/AR.asp?ARI=122533
:)
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

jjj
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Doplnené, 29.5: Živé.sk napokon zistilo, že jedinou zábranou k prechodu z doterajších DSL balíkov na nové 4G Turbo je len odlišný typ viazanosti: 18 mesiacov namiesto 24 mesiacov. Pri 12-mesačnej viazanosti je prechod možný vždy, aj keď ste využili kampaňové ceny (hoci pôvodne tvrdil T-Com opak). Za paušál 4G Turbo už ale následne zaplatíte tarifnú cenu, nie akciovú.

Pri 24-mesačnej viazanosti je možné prejsť len na balíky Internet Pohoda, Internet Maxi, Internet Biznis Dynamic a Biznis Profi. V prípade prechodu na vyšší paušál nezaplatíte žiaden poplatok, v opačnom prípade prídete o 1000 Sk, resp. 2000 Sk (DPH sa neuplatňuje) - podľa typu prechodu. Na nový paušál každopádne získate zľavu vo výške, aká bola v čase, keď ste si DSL objednávali. :wink:

Nejaka lamka z telekomu vynasa polopravdy :lol:
A potom napisu hovadiny ..takto to dopadne vzdy .. bodaj by ten somarik co vsetko nabonzuje podaval aspon presne a korektne info :D
Nemuseli by vznikat nezmyselne spravy ... :twisted:
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Pri 24-mesačnej viazanosti je možné prejsť len na balíky Internet Pohoda, Internet Maxi, Internet Biznis Dynamic a Biznis Profi. V prípade prechodu na vyšší paušál nezaplatíte žiaden poplatok, v opačnom prípade prídete o 1000 Sk, resp. 2000 Sk (DPH sa neuplatňuje) - podľa typu prechodu. Na nový paušál každopádne získate zľavu vo výške, aká bola v čase, keď ste si DSL objednávali.
No ved ak dobre citam je tam jednozancne napisane, ze pri 24 mesacnej viazanosti co ma 90% ludi sa da prejst len na Internet Pohoda, Internet Maxi, Internet Biznis Dynamic a Biznis Prof ...alebo ako je to myslene?...podla mna maju aj oni sami v tom bordel a nevedia..
co sa tyka statom dotavaneho netu uz duplom, ti ficia na 512 kb/s s blokovanym p2p za cenu za kt. by mali 1536... pripadne aj turbo 3, kedze uz nieje potrebna pevna linka a vacsina ju ma len kvoli netu...nuz monopol je monopol :roll:
bizzy
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bizzy »

a ked nemam ziadnu zmluvu(sluzbu) s T-Com-om ?? viazanost 18 mes. a tym to hasne nie ?

nechcem pevnu linku ... ako je to riesene ?
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

bizzy napísal:a ked nemam ziadnu zmluvu(sluzbu) s T-Com-om ?? viazanost 18 mes. a tym to hasne nie ?

nechcem pevnu linku ... ako je to riesene ?
Tak mas vyhrate, mozes si zriadit to spominane turbo 3 plus za tych cca 800sk..Ak zoberes 18 mesiacov viazanost. Instalaciu technikom mas v tomto pripade za 1 ,-
bizzy
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bizzy »

Cez zo sa pripaja tento 4G ?

Ake su moznosti pripojenia ?

Nic tam o tom nevidim.
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

bizzy napísal:Cez zo sa pripaja tento 4G ?

Ake su moznosti pripojenia ?

Nic tam o tom nevidim.
Klasicky ako DSL... kablik co by ti siel do telefonu hodis este do splittera a routera/modemu.. potom do usb(modem) alebo sietovka(router)..
kobalt
VIP
VIP

Príspevok od používateľa kobalt »

Su to hovada clovek sa zaviaze uz vari treti krat a oni s nim vyje*** ze nemoze prejst na rychlejsi program
hezo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hezo »

kobalt napísal:Su to hovada clovek sa zaviaze uz vari treti krat a oni s nim vyje*** ze nemoze prejst na rychlejsi program
Súhlasím, sú to dementi. To akože teraz budem platiť ešte do konca viazanosti liter mesacne za 1,5/256 ?
jjj
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Zo zakona musis pouzivat dotovane pripojenie pocas celych 24 mesiacov bez zmeny, pripadne mozes zmenit na drahsio no to by si musel vratit dovtedy vyplatene prispevky coz sa ti zrejme neplati. Vy ludia s prispevkom si nic neviete vazit ..vsetci sme sa vam na to poskladali a este vam je to malo a nestaci vam to :wink:
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

boooze, to sa stale nezmohli ponuknut vyssi upload, nez stale tych smejdnych 256kbps? :roll:
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

jjj napísal:Zo zakona musis pouzivat dotovane pripojenie pocas celych 24 mesiacov bez zmeny, pripadne mozes zmenit na drahsio no to by si musel vratit dovtedy vyplatene prispevky coz sa ti zrejme neplati. Vy ludia s prispevkom si nic neviete vazit ..vsetci sme sa vam na to poskladali a este vam je to malo a nestaci vam to :wink:
sorry pan uzasny :roll: . Dakujem ti, ze vdaka tebe mam net. teraz sa podakuj ty mne, ze ta osetruju lekari..ach jaj.. :roll:
ty prvy by si pindal, keby si bol na miesto petstodvanastkarov.
vravim, ze ohladom tohto je t-com shit.. Uz len to ze nezvysil rychlost, ako vsetci ostatni provideri na 1024 kb/s.
+ to ze nedoovli svojim NEdotovanym zakaznikom prejst na turbo..sak to je sialenstvo, debilita.. myslim ze by mali vymenit ten mozog co tieto akcie vymysla...vsetky akcie su tak zakrutene tych nazvov je milion..len aby to zmliatlo "lamacloveka"
Je to minimalne cudne. Ked niekdo plati tu istu cenu a ma doma 1536 flat ako niekdo co dava tu istu sumu a 3x mensiu rychlost. Plus 250sk co by sa platilo bez dotacie ved to je chore... zatu cenu uz by bolo "turbo3"..
snake2
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa snake2 »

pocujte : da sa na to turbo3 prestupit ked presne pred 2 rokmi som si dal zriadit Dial-up = pouzival som ho len pol roka a v oktobri som prestupil na DSL 1000 ( dovod bol v tom , ze boli vysoke faktury - cca 6 litrove lebo sa vytacali nejake platene cisla ) no a odvtedy mam az doteraz to DSL ( teraz je to vsak DSL 2000 )
xcem sa len spytat, ci plati teda ta prva viazanost ( Dial-up ) alebo sa ta viazanost prechodom na DSL obnovila ?
diky moc ;)
hezo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hezo »

ja niesom dotovany statom
eaten
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eaten »

neviete ako je to pri tom Turbo2 casove obmedzenie? mozem byt neobmedzene aj hoickedy cez den?...a este ze ci tam mam povlene p2p
jjj
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Edo Shinoda napísal:neviete ako je to pri tom Turbo2 casove obmedzenie? mozem byt neobmedzene aj hoickedy cez den?...a este ze ci tam mam povlene p2p
Nemas casove ani datove obmedzenia a ani FUP :wink:
Som zvedavy ako zareaguje UPC a Orange :happyrespect:
kobalt
VIP
VIP

Príspevok od používateľa kobalt »

jjj napísal:Zo zakona musis pouzivat dotovane pripojenie pocas celych 24 mesiacov bez zmeny, pripadne mozes zmenit na drahsio no to by si musel vratit dovtedy vyplatene prispevky coz sa ti zrejme neplati. Vy ludia s prispevkom si nic neviete vazit ..vsetci sme sa vam na to poskladali a este vam je to malo a nestaci vam to :wink:
Ja tiez nie takze neviem o com rozpravas :) mozes sa vyjadrit k tomu co som napisal ja a hezo ;)
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

z mailu od t-comu
ak ma zakaznik Vysokorychlostne pripojenie (VRI) s viazanostou 12 mesiacov, tak môze prejst na Turbo s 12 mesacnou viazanostou aj pocas viazanosti. Ide o standardnu zmenu programu VRI (Turbo patri medzi programy VRI). Z uvedeneho vyplyva, ze ak mate aktivnu 24 mesacnu viazanost NIE JE MOZNE poziadat o zmenu na TURBO s 18,12 alebo bez viazanosti.
cize ta viazanost je tam ucelova, vivat t-com..naozaj respect im.
jjj
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Ano je to tak. Ludia s 24 mesacnou viazanostou maju smolu :cry:
Musia pockat az do jej skoncenia :(
T-Com potrebuje novych zakaznikov ... coz je logicke :roll:
To ze mu budu zaviazani zakaznici skakat z programu na program .. pre neho prinosne nieje. Holt bola akcia ... teraz prisla este lepsia co uz :?
Napísať odpoveď