Uz tretim rokom by som chcel pokracovat v tradicii Scotta Johnsona. LAKAi mu kazdorocne pripravuje limitovanu ediciu, aj ked minuly rok ma kusok sklamali, ale tento rok cakam ze po lete uz mi na nohach budu sediet SJ-5...
Chlapci značku ?????? ja som rad že si vôbec nejake topanky najdem......
Ja mam velkost nohy 49/50 nadomnou aj v robote valili oči mi museli dat special vyrobit bespečnostnu obuv..... no jo hold ja mam take mini plutvi
Velmi rad nosim pekne tenisky, ale dat za ne 3500 SK a vyse je pre mna fakt moc, hlavne ked nezarabam. Tenisky ako Etnies, Vans, Adio, DC...su to fakt pekne kusky, ale strasne predrazene
Enduro3333 napísal:Chlapci značku ?????? ja som rad že si vôbec nejake topanky najdem......
Ja mam velkost nohy 49/50 nadomnou aj v robote valili oči mi museli dat special vyrobit bespečnostnu obuv..... no jo hold ja mam take mini plutvi
Mario napísal:fuuuuuuuuuuj biele tie sa rychlo zaspinia, kupte si cierne, abo dajake modre, ale nie biele to je len moja skusenost, ja mam take normalne botasky a take mi stacia takze biele nie
Lukáš Kumančík ja si botasky inej farby ako bielej nekupim. Je to moj imidz. Je to taky problem davat si pozor do coho slapes a raz za 3 dni ich zlahka pretriet vlhkou handrickoua preprat snurky?
Moje najoblubenejsie su jednoznacne garmonty.
A absolutne nemusim adidas, puma, nike. Maju povacsionou cinsku kvalitu a nalepku udavajucu znacku navyse.