Odškodnenie klientov nebankových subjektov
Odškodnenie klientov nebankových subjektov
Ste za odškodnenie klientov nebankových subjektov?
správa
Aspon v niečom sa zhodneme
je to absolutne logické, že ak niekto kladie svoje peniaze do subjektu, ktorý nie je kritý štátom musí počítať s rizikom krachu, ale tým ľudom to nedochádzalo, pretože videli pred sebou iba vidinu dobre zarobených penazi.
Vysoké úroky sú vždy divne.
je to absolutne logické, že ak niekto kladie svoje peniaze do subjektu, ktorý nie je kritý štátom musí počítať s rizikom krachu, ale tým ľudom to nedochádzalo, pretože videli pred sebou iba vidinu dobre zarobených penazi.
Vysoké úroky sú vždy divne.
Spolupachatela (Majskeho) Davida B. odsúdili na 11 rokov a Patrika P. na 10 rokov väzenia. Odsudeni musia zaplatit aj vzniknutu skodu vo vyške 336 milionov korun. Zdroj.
Komu vznikla tato skoda a komu ju maju zaplatit?
A ja sa pytam preco nas stat vobec dovoli aby taketo "organizecie" vznik(a)li? Poznam jedneho cloveka ktory tam MAL ulozenych viac ako 11 melonov. Podla mna je to prilis kruta dan za naivnost a chamtivost.
Edit kubikjuice lol keby slo o tvoje peniaze urcite by si nemal taky postoj.
A ja sa pytam preco nas stat vobec dovoli aby taketo "organizecie" vznik(a)li? Poznam jedneho cloveka ktory tam MAL ulozenych viac ako 11 melonov. Podla mna je to prilis kruta dan za naivnost a chamtivost.
Edit kubikjuice lol keby slo o tvoje peniaze urcite by si nemal taky postoj.
-
kj37
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Prilis kruta dan za naivnost a chamtivost? Kto mu kazal davat do niecoho takeho svoje vlastne peniaze?pHysIQ napísal:Spolupachatela (Majskeho) Davida B. odsúdili na 11 rokov a Patrika P. na 10 rokov väzenia. Odsudeni musia zaplatit aj vzniknutu skodu vo vyške 336 milionov korun. Zdroj.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
v ziadnom pripade ! ! ! ... viem ze keby som tam dal prachy asi by som krical inak .. ALE kto by si tram daval prachy ? .. s vidinou 30 percentych urokov? .. nekryte bankou? tym padom neregulovane statom ? ... WTF ? ... aspon sa niektori naucili ze za blbost sa plati ... a niektori sa zas napakovali, najmensie ryby si posaskovali na sudoch , odsedeli male tresty v klimatizovanych celach s televizorom a este aj to sme im zaplatili .. no jo my na slovensku sme stedri k sikovnym ludom
...
-
t0m4s3
Admin
Skoda len, ze nezalezi na tom ci to mienim ja, ty, tomasito alebo ktokolvek iny. Rozhodnu o tom nasi korytari.Sepiroth napísal:Je to hlupost, nech to znie akokolvek-je to ich vlastná hlúpost, ze do toho investovali a nechali sa dopalit, ja im za to z mojich daní nemienim platit ani korunu.
Tomasito > dokazali ochranit? Kozeny, Krejcir, IPB...
Minimalne v pripade diskutovaneho Horizontu ano.t0m4s3 napísal:Tomasito > dokazali ochranit? Kozeny, Krejcir, IPB...
Kuponova privatiacia bola o inom, najma ovela skor (90´s - bordel ako v Cechach, tak na Slovensku). Krejcir nie je stihany za kuponovu privatizaciu- tamojsie kuponove knizky zhromazdil legalne, chytro investoval, pricom pokial je mne zname, kazda kuponova knizka bola povodnym majitelom riadne zaplatena. Krejcir je dnes stihany za ine trestne ciny- vrazda colnika, kratenie dane, nedovolene ozbrojovanie etc. Pokial ide o kauzu IPB, nejedna sa o nebankovy ale bankovy subjekt (t.j. obdoba kauzy nasej Devin banky).
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
myslim ze tu to bude mozno az na par vynimiek jednohlasne. ked podpisali zmluvu ako tichi spolocnici tak nech su ticho. nech si precitaju tie drobne pismenka a stichnu. preco sa neburili ked brali tie krasne uroky? ale to by som vela chcel.
dnes je dobre, ze taketo pyramidy nemaju sancu, staci dat nieco podozrive na vybrali.sme.sk a hned sa tomu novinari venuju. cez vikend som tam daval link na raif finance a asi predvcerom vysiel o nich clanok v novinach, ten link co som tam daval uz nefunguje a o tom uz tiez pisali. takze parada. som rad ze v tom state aspon nieco funguje.
dnes je dobre, ze taketo pyramidy nemaju sancu, staci dat nieco podozrive na vybrali.sme.sk a hned sa tomu novinari venuju. cez vikend som tam daval link na raif finance a asi predvcerom vysiel o nich clanok v novinach, ten link co som tam daval uz nefunguje a o tom uz tiez pisali. takze parada. som rad ze v tom state aspon nieco funguje.
-
vajda65
Medium Professional
to je pravda iba čiastočne, pozri sa na autoreklamu, alebo teraz začala spoločnosť inkaso vymáhať pohladávky z 1994. Koľko ľudí má doklad že zaplatilo niečo z 1994?
http://www.sme.sk/c/3227666/Dvakrat-pla ... treba.html
ty menej zbehlý v týchto veciach sa hned zlaknú a zaplatia znova.
Je mi z toho zle čo je tu na Slovensku možné.
http://www.sme.sk/c/3227666/Dvakrat-pla ... treba.html
ty menej zbehlý v týchto veciach sa hned zlaknú a zaplatia znova.
Je mi z toho zle čo je tu na Slovensku možné.
http://www.finexpert.cz/default.aspx?te ... 8613&forum
citajte tu je debata k tomu Raiffinance
citajte tu je debata k tomu Raiffinance
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
vyebancov co len hladaju ako rychlo prist k peniazom je strasne vela. treba sa pred nimi mat na pozore. problem je ze ludia maju nulove pravne povedomie. to je chyba vzdelavania, na skole by mali miesto prirodopisu ucit radsej nejake taketo obcianske zalezitosti. lebo toto sa aj zide. vnech ludia vedia ake su ich prava a nielen povinnosti(zvacsa len dve: drzat hubu a krok)
-
vajda65
Medium Professional
presne tak, minule som v práci vravel že prečo sa nesúdiť zo zamestnávateľom za nadčasy alebo hocičo, ved to platí vždy on. Kolegovia vraveli veď to by sa každý súdil, ale to by to musel každý tak ako aj vy vôbec vedieť.
Je to presne tak, že pokým tu bude veľa ľudí, ktorých právne povedomie je nulové a dajú sa zastrašiť a nálákať na kadečo, tak tu budú takého živly iba prekvitať.
Na Slovensku je množstvo s.r.o-čiek, ktoré boli založené iba za účelom nahrabania penazí pre zakladatelov, či už cez nadmerné odpočty dph, alebo podobné podvody.
Preto nechápem ako môžu niektoré spoločnosti tvrdiť, že sro je pre nich prijatelnejšia právna forma. Sro ručí do výšky ZI väčšinou 200 000, živnostník celým svojím majetkom.
A najväčšia drzosť je to, že ako som včera aj zakladal tému, ale niekto mi je zmazal (asi nebola dosť konštruktívna) Spoločnosť INKASO, ktorá robí vymáhanie tých pohľadávok dokonca na to nemá ani oprávnenie v OR, včera som to pozeral a má tam iba faktoring a forfaiting čo nemožno zamienať s týmto predmetom činnosti.
Fakt neuveriteľné.
Je to presne tak, že pokým tu bude veľa ľudí, ktorých právne povedomie je nulové a dajú sa zastrašiť a nálákať na kadečo, tak tu budú takého živly iba prekvitať.
Na Slovensku je množstvo s.r.o-čiek, ktoré boli založené iba za účelom nahrabania penazí pre zakladatelov, či už cez nadmerné odpočty dph, alebo podobné podvody.
Preto nechápem ako môžu niektoré spoločnosti tvrdiť, že sro je pre nich prijatelnejšia právna forma. Sro ručí do výšky ZI väčšinou 200 000, živnostník celým svojím majetkom.
A najväčšia drzosť je to, že ako som včera aj zakladal tému, ale niekto mi je zmazal (asi nebola dosť konštruktívna) Spoločnosť INKASO, ktorá robí vymáhanie tých pohľadávok dokonca na to nemá ani oprávnenie v OR, včera som to pozeral a má tam iba faktoring a forfaiting čo nemožno zamienať s týmto predmetom činnosti.
Fakt neuveriteľné.