Na ...
-
Enduro3333
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
-Zobrat si z toho nieco k srdcu = v budúcnosti sa snazit podobným vyvarovatrecberko napísal:Najpodstatnejšie je podľa mňa pokúsiť sa tú chybu napraviť a v budúcnosti sa podobným vyvarovať... nikomu nepomôže keď si priznám že som niečo ukradol a zajtra ukradnem niečo ďalšie...
-Nezatazovat sa dalej tým = nevracat sa do minulosti, ale sustredit sa na sučastnost, prip. budúcnosť.
-K tomu kradnutiu zemiakov - máš pravdu, ale to nie je predmetom tejto témy. Keď mal niekto včera depresiu alebo pocit samoty, nijako to nenapraví.
90% tvojho neuspechu tvori pasivita a averzia, ktoru uz z tvojich postov citit ...ze sa ti to ani moc nechce zmenit, cakas ze sa to "spravi" ale nechce sa ti podniknut nieco pre to ...ja nastastie som podobnu situaciu nezazil ale ak ano tak uz len to, ze viem co je vo veci co sa to so mnou deje by som nieco robil ....
toto nieje zart ale pridaj sem svoju fotku !!!
toto nieje zart ale pridaj sem svoju fotku !!!
Re: Na ...
Mám presne takýto pocit zo života. Hoci niektorý ma majú radi ale ja ich nemám rád. A tú ktorú ľúbim na mna sere..vilden111 napísal:Tam kde je svetlo je aj tien...nadej zomiera posledna...preco si myslim ze je zivot taky nudny a kruty ...Stale mam pocit ze som sam, stale si myslim ze sa mi zit neoplati! Som naladovy a asi mam najhoorsiu povahu zo vsetkych ludi... Za bars co sa nahnevam a som namysleny...Co mam robit aby som bol stastnejsi??? Nikto ma nema rad, kazdy chce ineho, iba ja som sam....Preco ja som musel dostat taketo vrodene chyby???
//zuzkazuzka: zmeň si názov témy na niečo duchaplnejšie!!!
To som sa snažil, volal som kamošov [aj ju] vonku, nech niekam ideme, tak raz to pekne vyšlo, potom druhý krát sme mali ísť, ale niečo mi do toho prišlo tak som nemohol a že vraj ani ona. Potom spolužiak hovoril že boli v ten ďen v kine co povedala mne ze nemoze ist. A ked idú napr. na plaváreň tak kľudne pred mojimi očami niekoho ineho zavola a mna sa ani neopýta. Hovoril som si ze serem na nu.. ale to sa nedá, proste nedá.. a neviem ako dalej...erytrocyt napísal:-Začni sa na ľudí viac usmievať. Možno by si mal začať týmto. Budú ťa brať ako človeka plného optimizmu. A takých, ľudia majú radi.
-Začni ostatným pomáhať. Neodbíjaj ich niečim ako - Nechce sa mi, nemám čas, nejako mi to nevychádza, dobre uvidím, a pod.
Aj keď ti to nejak nebude vychádzať, choď a pomôž človeku. Investuješ tak do svojej neskoršej dobrej nálady,pohody v mysli a pocitu,že si potrebný.
-Zavolaj ľudí ktorých máš rád von na pivo, do mesta, na lavičku. Kamarátskym rozhovorom sa kamarátske vzťahy upevňujú.
-Nájdi si brigádu popri škole. Aj keď slabšie platenú. Nejde o peniaze, ide o to, že na brigádach stretneš mnoho ľudí, budeš s nimi pracovať celý deň, osobne som takto spoznal mnoho skvelých ľudí.
-Kúp si nové oblečenie. Nové oblečenie, nový vzhľad - nový človek.
-Zorganizuj výlet. Napr. do Tatier vlakom. Iné prostredie ľudí združuje.
Nerob to tak, že si povieš, ráno vstanem iný. Nevstaneš.
Začni robiť veci ktoré som ti napísal. Postupne sám na sebe zbadáš, že tvoj život je hodnotnejší a kamaráti s pivkom v ruke zvoniaci pod tvojou bránou, či pri dverách na seba nenechajú dlho čakať.
Zatiaľ toľko...
Kľudne sa pýtaj...
-
erytrocyt
VIP
Lord 3D: Ok, tak to sprav takto. Pozri sa na seba a na správanie voči nej v tretej osobe. Premietni si v mysli samého seba, potom pouvažuj na čo si prišiel a určite to napíš.
Nesnažíš sa náhodou až príliš? Aj to vie dievča odradiť.
Jou a mimochodom, ak píšeš že to tak je, prečo strácaš energiu na niečo čo zjavne nemá význam?
Jou a mimochodom, ak píšeš že to tak je, prečo strácaš energiu na niečo čo zjavne nemá význam?
-
recberko
Light Star
to nenapravý ale myslel som to tak že si chalan nepomôže tým že si povie od zajtra budem cghodiť von alebo niečo podobné a ďalší deň sedí za PC znova.. vieš skutky miesto slov... ale asi to nebolo jasné ako som to myslel tak sorry...Frikso napísal: Keď mal niekto včera depresiu alebo pocit samoty, nijako to nenapraví.
Nespravam sa podla mna niako priliz. Snazim sa byt slusný ale len v normalnej miere, proste tak ako by sa podla mna mal chalan spravat ku dievcatu. Ten postoj ja neviem, staviam sa ku ludom tak ako by sa mi pacilo keby sa tak oni stavali ku mne..erytrocyt napísal:Lord 3D: Ok, tak to sprav takto. Pozri sa na seba a na správanie voči nej v tretej osobe. Premietni si v mysli samého seba, potom pouvažuj na čo si prišiel a určite to napíš.
-
Te-wei
Medium Professional
No v prvej rade sa zmuž a prestaň sa lutovať!!!vilden111 napísal:Tam kde je svetlo je aj tien...nadej zomiera posledna...preco si myslim ze je zivot taky nudny a kruty ...Stale mam pocit ze som sam, stale si myslim ze sa mi zit neoplati! Som naladovy a asi mam najhoorsiu povahu zo vsetkych ludi... Za bars co sa nahnevam a som namysleny...Co mam robit aby som bol stastnejsi??? Nikto ma nema rad, kazdy chce ineho, iba ja som sam....Preco ja som musel dostat taketo vrodene chyby???
ale to su baby na to nikdy nepridesLord_3D napísal:myslis ze pasívny niesom, a môj postoj sa vobec nezmenil, ale mám ten pocit ze jej postoj ku mne sa zmenil, hoci neviem preco...
-
Enduro3333
Medium Professional
jj ... tu mas v nieco pravdu ... ale na druhu stranu ja si zas nemyslim ze som idiot abo tak proste normalny v pohode chalan (dufam ze sa neprecenujemEnduro3333 napísal:Hej tu sice je pravda mali by sme byt sami sebou len ruku na srdce kto sa koli partnerke/partnerovi nezmenil aby ho ziskal hm ? JA si osobne priznam ze aspon jedna osoba v mojom zivote je ktora mna zmenila a koli ktorej som sa ja zmenil.....
-
ledenaster
Medium Professional
TY SI URCITE JEDEN Z TYCH VELKYCH MACHROV Z ULICE VSAK ????????vilden111 napísal:Tam kde je svetlo je aj tien...nadej zomiera posledna...preco si myslim ze je zivot taky nudny a kruty ...Stale mam pocit ze som sam, stale si myslim ze sa mi zit neoplati! Som naladovy a asi mam najhoorsiu povahu zo vsetkych ludi... Za bars co sa nahnevam a som namysleny...Co mam robit aby som bol stastnejsi??? Nikto ma nema rad, kazdy chce ineho, iba ja som sam....Preco ja som musel dostat taketo vrodene chyby???
![]()
//erytrocyt: 36 hodín väzenia.