Na ...

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

Podstatu chyby chapeš to je hlavne .... teraz ju napravit.... ale pači sa mi apson sa snažis a nie ako jeden dotyčny nick.... :wink:
Freelan
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Freelan »

ehm napr aj ja mam problem a to v tom ze som konzervativny flegmatik :) cize tazko sa mi nadvazuju nove znamosti ale zasa ti co ma poznaju tak vedia :) ... ale ked sa na to vykasles tak to bude ok :P
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Ja ti poviem len toľko:
EVERYBODY DIES ALONE !!
(každý umiera sám)
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

recberko napísal:Najpodstatnejšie je podľa mňa pokúsiť sa tú chybu napraviť a v budúcnosti sa podobným vyvarovať... nikomu nepomôže keď si priznám že som niečo ukradol a zajtra ukradnem niečo ďalšie...
-Zobrat si z toho nieco k srdcu = v budúcnosti sa snazit podobným vyvarovat
-Nezatazovat sa dalej tým = nevracat sa do minulosti, ale sustredit sa na sučastnost, prip. budúcnosť.

-K tomu kradnutiu zemiakov - máš pravdu, ale to nie je predmetom tejto témy. Keď mal niekto včera depresiu alebo pocit samoty, nijako to nenapraví.
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

90% tvojho neuspechu tvori pasivita a averzia, ktoru uz z tvojich postov citit ...ze sa ti to ani moc nechce zmenit, cakas ze sa to "spravi" ale nechce sa ti podniknut nieco pre to ...ja nastastie som podobnu situaciu nezazil ale ak ano tak uz len to, ze viem co je vo veci co sa to so mnou deje by som nieco robil ....

toto nieje zart ale pridaj sem svoju fotku !!!
Lord_3D
Addict
Addict

Re: Na ...

Príspevok od používateľa Lord_3D »

vilden111 napísal:Tam kde je svetlo je aj tien...nadej zomiera posledna...preco si myslim ze je zivot taky nudny a kruty ...Stale mam pocit ze som sam, stale si myslim ze sa mi zit neoplati! Som naladovy a asi mam najhoorsiu povahu zo vsetkych ludi... Za bars co sa nahnevam a som namysleny...Co mam robit aby som bol stastnejsi??? Nikto ma nema rad, kazdy chce ineho, iba ja som sam.... :cry: Preco ja som musel dostat taketo vrodene chyby??? :(

//zuzkazuzka: zmeň si názov témy na niečo duchaplnejšie!!!
Mám presne takýto pocit zo života. Hoci niektorý ma majú radi ale ja ich nemám rád. A tú ktorú ľúbim na mna sere..
erytrocyt napísal:-Začni sa na ľudí viac usmievať. Možno by si mal začať týmto. Budú ťa brať ako človeka plného optimizmu. A takých, ľudia majú radi.
-Začni ostatným pomáhať. Neodbíjaj ich niečim ako - Nechce sa mi, nemám čas, nejako mi to nevychádza, dobre uvidím, a pod.
Aj keď ti to nejak nebude vychádzať, choď a pomôž človeku. Investuješ tak do svojej neskoršej dobrej nálady,pohody v mysli a pocitu,že si potrebný.
-Zavolaj ľudí ktorých máš rád von na pivo, do mesta, na lavičku. Kamarátskym rozhovorom sa kamarátske vzťahy upevňujú.
-Nájdi si brigádu popri škole. Aj keď slabšie platenú. Nejde o peniaze, ide o to, že na brigádach stretneš mnoho ľudí, budeš s nimi pracovať celý deň, osobne som takto spoznal mnoho skvelých ľudí.
-Kúp si nové oblečenie. Nové oblečenie, nový vzhľad - nový človek.
-Zorganizuj výlet. Napr. do Tatier vlakom. Iné prostredie ľudí združuje.

Nerob to tak, že si povieš, ráno vstanem iný. Nevstaneš.
Začni robiť veci ktoré som ti napísal. Postupne sám na sebe zbadáš, že tvoj život je hodnotnejší a kamaráti s pivkom v ruke zvoniaci pod tvojou bránou, či pri dverách na seba nenechajú dlho čakať.
Zatiaľ toľko...

Kľudne sa pýtaj...
To som sa snažil, volal som kamošov [aj ju] vonku, nech niekam ideme, tak raz to pekne vyšlo, potom druhý krát sme mali ísť, ale niečo mi do toho prišlo tak som nemohol a že vraj ani ona. Potom spolužiak hovoril že boli v ten ďen v kine co povedala mne ze nemoze ist. A ked idú napr. na plaváreň tak kľudne pred mojimi očami niekoho ineho zavola a mna sa ani neopýta. Hovoril som si ze serem na nu.. ale to sa nedá, proste nedá.. a neviem ako dalej...
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Lord 3D: Ok, tak to sprav takto. Pozri sa na seba a na správanie voči nej v tretej osobe. Premietni si v mysli samého seba, potom pouvažuj na čo si prišiel a určite to napíš.

Nesnažíš sa náhodou až príliš? Aj to vie dievča odradiť.
Jou a mimochodom, ak píšeš že to tak je, prečo strácaš energiu na niečo čo zjavne nemá význam?
recberko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa recberko »

Frikso napísal: Keď mal niekto včera depresiu alebo pocit samoty, nijako to nenapraví.
to nenapravý ale myslel som to tak že si chalan nepomôže tým že si povie od zajtra budem cghodiť von alebo niečo podobné a ďalší deň sedí za PC znova.. vieš skutky miesto slov... ale asi to nebolo jasné ako som to myslel tak sorry...:-)
Lord_3D
Addict
Addict

erytrocyt napísal:Lord 3D: Ok, tak to sprav takto. Pozri sa na seba a na správanie voči nej v tretej osobe. Premietni si v mysli samého seba, potom pouvažuj na čo si prišiel a určite to napíš.

Nesnažíš sa náhodou až príliš? Aj to vie dievča odradiť.
Jou a mimochodom, ak píšeš že to tak je, prečo strácaš energiu na niečo čo zjavne nemá význam?
Nespravam sa podla mna niako priliz. Snazim sa byt slusný ale len v normalnej miere, proste tak ako by sa podla mna mal chalan spravat ku dievcatu. Ten postoj ja neviem, staviam sa ku ludom tak ako by sa mi pacilo keby sa tak oni stavali ku mne..
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

To znamená, že sa pri nej viac menej kontroluješ.
Nezachádzaš až do pasivity voči nej?
Zmenil sa jej postoj k tebe v poslednej dobe?
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

vilden111 napísal:Tam kde je svetlo je aj tien...nadej zomiera posledna...preco si myslim ze je zivot taky nudny a kruty ...Stale mam pocit ze som sam, stale si myslim ze sa mi zit neoplati! Som naladovy a asi mam najhoorsiu povahu zo vsetkych ludi... Za bars co sa nahnevam a som namysleny...Co mam robit aby som bol stastnejsi??? Nikto ma nema rad, kazdy chce ineho, iba ja som sam.... :cry: Preco ja som musel dostat taketo vrodene chyby??? :(
No v prvej rade sa zmuž a prestaň sa lutovať!!!
Lord_3D
Addict
Addict

erytrocyt napísal:To znamená, že sa pri nej viac menej kontroluješ.
Nezachádzaš až do pasivity voči nej?
Zmenil sa jej postoj k tebe v poslednej dobe?
myslis ze pasívny niesom, a môj postoj sa vobec nezmenil, ale mám ten pocit ze jej postoj ku mne sa zmenil, hoci neviem preco...
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

Lord_3D napísal:myslis ze pasívny niesom, a môj postoj sa vobec nezmenil, ale mám ten pocit ze jej postoj ku mne sa zmenil, hoci neviem preco...
ale to su baby na to nikdy neprides :D ... alebo sa skus s nou porozpravat ...a ako sa zmenil jej postoj k tebe ??a kedy vlastne ?.........mna tak napadlo ze v podstate tu neni jedna tema kde by baba smutila za chalanom ja to nechapem ... v kazdej teme sa riesi ako chalan nieco pokaslal ako nevie preco ona robi to co robi a vzdy sme mi ty co maju niejaky problem ... tak zacinam pomaly uz aj rozmyslat ze co ked nie vzdy je problem v nas a co ked niekedy ta baba za to nestoji co ked moze byt chyba aj v nej preco sme nakoniec vzdy mi chalani ty co sa trapime a riesime na 30 stranach nase problemy ked babe kvoli ktorej to riesime je to i tak fuk ... mozno by sme mali mat viac hrdosti a ked vidime ze dievca nema zajem alebo nami pohrda ci mysli si o sebe ze je nieco viac tak by sme mali na nu kaslat a nenicit sa zbytocne psichycky i ked chapem ze ono to obcas nejde a niekedy by sme za tu ktoru chceme dali aj zivot ale stalo by to za to ?, ked vieme ze ona by ani rukou nemyhla za za nas ... mozno netreba vzdy hladat chybu v sebe snazit sa zmenit kvoli niekomu ja budem aky som a mam v p..i co si kto o mne pomysli nebudem sa kvoli ziadnej babe menit ved raz sa istotne najde i taka ktora ma bude mat rada takeho aky som :)
Lord_3D
Addict
Addict

slavo120 napísal:...
Ked si to tak citam v tomto poste je asi velky kus pravdy...
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

Hej tu sice je pravda mali by sme byt sami sebou len ruku na srdce kto sa koli partnerke/partnerovi nezmenil aby ho ziskal hm ? JA si osobne priznam ze aspon jedna osoba v mojom zivote je ktora mna zmenila a koli ktorej som sa ja zmenil.....
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

Enduro3333 napísal:Hej tu sice je pravda mali by sme byt sami sebou len ruku na srdce kto sa koli partnerke/partnerovi nezmenil aby ho ziskal hm ? JA si osobne priznam ze aspon jedna osoba v mojom zivote je ktora mna zmenila a koli ktorej som sa ja zmenil.....
jj ... tu mas v nieco pravdu ... ale na druhu stranu ja si zas nemyslim ze som idiot abo tak proste normalny v pohode chalan (dufam ze sa neprecenujem :D ) noo a preto si myslim ze ak to nevie niejaka baba ocenit o ktoru mam zaujem tak mi to za to asi nestoji ...a zmenit sa kvoli niekomu koho mam rad no trochu v niecom by sa dalo ved nik neni dokonaly ale myslel som to tak ze tu podstatu aky som by mala dana osoba ocenit a ak nie tak mi nestoji za to aby som sa kvoli nej trapil ... ja som sa dlho trapil kvoli jednej babe a myslim ze niesom jediny ved tu je vela podobnych ako ja aaaa babe to bolo uplne fuk a preto sa teraz uz pozeram na to skor takto
ledenaster
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa ledenaster »

TY SI URCITE JEDEN Z TYCH VELKYCH MACHROV Z ULICE VSAK ????????
//erytrocyt: 36 hodín väzenia.
Napísať odpoveď