bullet in your head!!!!Bullet napísal: aby ste mali preco pi*ov***
Politika
Ideme dopredu, ale 80% ludi to este nevidi (tych 20% ostatnych su normálni)masterrr napísal:do akeho predu to ideme lammer
Tí čo teraz nadávaju, ze nic nove nevidia, uvidime co budu hovorit o 10 rokov- vdaka EU. Ak samozrejme nevyhra Meciar co je jasne, ze vyhra, lebo ludia su debili.
Jedno proti druhemu, na Slovensku sa uz stalo vela "zazrakov", tak zazrak aj bude, ak Meciar NEvyhra.
Nie som jeden z tích ktorý si nevediavedia spomenúť na minulosť! Očividne ty asi nebývaš v meste v ktorom ked nevieš po maďarsky tak ťa nevezmú do nejakej firmy pracovať! Vieš je rozdiel medzi maďarom ktorý si myslí že je národnostná menšina a tím ktorý si myslí že Slováci sú´tá národnostná menšina!Gabko napísal: Ja som tiez Slovak a proti Madarom nic nemam, to je zázrak čo?
V tomto posratom štáte je každý proti každému...
Ty si zo žiliny čo?
Uplny súhlas! Lenže koho voliť? Slovenskú národnú stranu? Tí šaškovia sú tam iba preto aby ju ludia nevolili! SDKU? Od Mikiho strany radšej ďalej. Dalej sa mi už ani nechce menovať lebo by ma mohol dať niekto na SUD! Čo je na Slovensku normálne!Ali N napísal: ano ale problem je v tom ze madari drzia spolu zatial co slovaci rozdeluju svoje hlasy medzi X slovenskych politickych stran takze sa nemozme divit ze SMK je taka silna strana
A v ktorom meste byvas? Lebo ja som to este nepocul, ze by volakoho nezobrali do prave na Slovensku, kvoli tomu, ze nevie po madarsky...MS FRANKY napísal: Nie som jeden z tích ktorý si nevediavedia spomenúť na minulosť! Očividne ty asi nebývaš v meste v ktorom ked nevieš po maďarsky tak ťa nevezmú do nejakej firmy pracovať! Vieš je rozdiel medzi maďarom ktorý si myslí že je národnostná menšina a tím ktorý si myslí že Slováci sú´tá národnostná menšina!
Ja som skor pocul o opaku. Jeden moj kamarat, ktory je madarskej narodnosti odisiel pracovat do Kysuc a tam mu stale pripominali a robili si z neho srandu, ze hovori s madarskym prizvukom. Ja si narozdiel od teba nehadzem vsetkych slovakov do jedneho vreca. U mna sa delia ludia na dobrych a zlych. Ich narodnost mi moze byt ukradnuta. Niesom predsa xenofób. Mam dvoch kamaratoch, ktori su madarskej narodnosti a 3, ktorí sa hlasia k slovenskej narodnosti. Zial tam kde byvam tolerancia voci ludom madarskej narodnosti nieje velmi vysoka... Do EU s takymto myslenim urcite Slovensko este nepatrí. Ale ako som napisal cest vynimkam. Pocul som v jednej zakladnej skole ako priblizne 8 rocni ziaci sa vysmievali jednemu svojmu spoluziakovi, ze ma madarske meno. To sa asi nenarodil xenofóbom, ale ho to na 100% naucili jeho rodicia doma. Co z takeho cloveka bude v zivote?
A preco nie? SMK je najnormalnejsia politicka strana na Slovensku. To ze pises, ze mensina by nemala mat zastupenie v parlamente je vlastne urcitá xenofóbia. Napis presne prečo, čoho sa bojíš? Take hovadiny ako územná autonomia vlastne v EU ani nieje mozne aby to neodhlasoval ten štát, ktoreho uzemie to vlastne je. T.j. SR. To su len xenofóbne somariny od ludi, ktori Madarov ani len nestretli. Ale v kazdej krajine je urcite percento jednoduchych az primitivnych ludi, ktorí na taketo hluposti naletia. Politici to vedia, viď J.Slotu....hojko napísal:No vsak sme Slovenska republika a tak by madari ako mensina nemali mat ziadne zastupenie v parlamente.
nemam slovGabko napísal:A v ktorom meste byvas? Lebo ja som to este nepocul, ze by volakoho nezobrali do prave na Slovensku, kvoli tomu, ze nevie po madarsky...
Ja som skor pocul o opaku. Jeden moj kamarat, ktory je madarskej narodnosti odisiel pracovat do Kysuc a tam mu stale pripominali a robili si z neho srandu, ze hovori s madarskym prizvukom. Ja si narozdiel od teba nehadzem vsetkych slovakov do jedneho vreca. U mna sa delia ludia na dobrych a zlych. Ich narodnost mi moze byt ukradnuta. Niesom predsa xenofób. Mam dvoch kamaratoch, ktori su madarskej narodnosti a 3, ktorí sa hlasia k slovenskej narodnosti. Zial tam kde byvam tolerancia voci ludom madarskej narodnosti nieje velmi vysoka... Do EU s takymto myslenim urcite Slovensko este nepatrí. Ale ako som napisal cest vynimkam. Pocul som v jednej zakladnej skole ako priblizne 8 rocni ziaci sa vysmievali jednemu svojmu spoluziakovi, ze ma madarske meno. To sa asi nenarodil xenofóbom, ale ho to na 100% naucili jeho rodicia doma. Co z takeho cloveka bude v zivote?