Nokia 6288 - Mensi Problem

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
p4ra
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Nokia 6288 - Mensi Problem

Príspevok od používateľa p4ra »

Mam taky problem. Dnes som si kupil v T-Mobile Nokiu 6288. Vsetko v pohode, az na mensi problem. V hlavnom menu sa mi zobrazila polozka "Neznama". Nema pri sebe ani ikonu, nie je mozne odstranit ju, otvorit alebo urobit cokolvek ine. Preto by som sa chcel spytat, ci niekto nahodou vie, co je to alebo sa nahodol nestretol s niecim podobnym? Skusal som vsetko. Reinstalovat firmware, vybrat baterku, SIMku, pam. kartu na 10 minut, obnovit tovarenske nastavenia - nic nepomohlo. Nejaky dalsi napad skor, ako to zoberiem od T-Mobile?
Smoake
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Smoake »

skus upgradeovat firmware cez internet, aspon mne na 6233 to islo, 6288 je teoreticky rovnaky mobil tak by to malo ist aj tebe, ak nepomoze uz nic ine len do servisu ani nechod do T-mobilu ti to tiez poslu do servisu, tym ze to tam zanesies sam usetris si 2-3 dni
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

zavolaj na linku 12345 [ak mas pausal je to zadarmo] a od 8-18:00 pondelok az piatok funguje technicka podpora. Tusim ze poradie pre pausal je 12345 6 2 alebo 6 3, mozno 6 1. Tam si vypytas aby Ta teta/ujo prepli na technicke oddelenie a povies im o Tvojom probleme.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Volal som. Ze sa s tym nestretli, a ze to mam zobrat do predajne, tak som to dal rano mamo, lebo ja som musel do prace, nech mi to tam zoberie. Snad im to nebude trvat dlho.

Smoake, podla NSU mam poslednu verziu, 6.10, kt. ponukaju aj tam. Ale som trosicku browsoval vcera a zistil, ze novsia je 6.43. Len som nechcel riskovat, kedze mobil nema ani 24 hodin. A ked to zoberiem do ineho servisu, tak si za to asi vypytaju cash. A nemam chut niekomu davat 1000 SK len za to, ze mi prepali software.
majlo01
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa majlo01 »

Smoake napísal:skus upgradeovat firmware cez internet, aspon mne na 6233 to islo, 6288 je teoreticky rovnaky mobil tak by to malo ist aj tebe,
to uz skusal ak si si nevsimol :wink:
to p4ra: no ak by si to zaniesol do autorizovaneho servisu tak ti do spravia na zaruku cize teba to nebude stat ani korunu iba to,ze usetris cas pretoze T-Mobile urobi to iste akurat ,ze to musia poslat kurierom co nieco trva
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

majlo01, uz mi to v T-Mobile vymenili kus za kus.
majlo01
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa majlo01 »

p4ra napísal:majlo01, uz mi to v T-Mobile vymenili kus za kus.
coze??tak to si mal stastie....ja ked som mal problemy s 6280 tak mi to vymenili az po 3tej oprave
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

majlo01 napísal:coze??tak to si mal stastie....ja ked som mal problemy s 6280 tak mi to vymenili az po 3tej oprave
Ale tak, znamosti. :) Oni chodia k nam do zlatnictva, tak je to vzdy tak, ze 200 SK hore-dole. :D
Napísať odpoveď