Nokia 6288 - Mensi Problem
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Nokia 6288 - Mensi Problem
Mam taky problem. Dnes som si kupil v T-Mobile Nokiu 6288. Vsetko v pohode, az na mensi problem. V hlavnom menu sa mi zobrazila polozka "Neznama". Nema pri sebe ani ikonu, nie je mozne odstranit ju, otvorit alebo urobit cokolvek ine. Preto by som sa chcel spytat, ci niekto nahodou vie, co je to alebo sa nahodol nestretol s niecim podobnym? Skusal som vsetko. Reinstalovat firmware, vybrat baterku, SIMku, pam. kartu na 10 minut, obnovit tovarenske nastavenia - nic nepomohlo. Nejaky dalsi napad skor, ako to zoberiem od T-Mobile?
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Volal som. Ze sa s tym nestretli, a ze to mam zobrat do predajne, tak som to dal rano mamo, lebo ja som musel do prace, nech mi to tam zoberie. Snad im to nebude trvat dlho.
Smoake, podla NSU mam poslednu verziu, 6.10, kt. ponukaju aj tam. Ale som trosicku browsoval vcera a zistil, ze novsia je 6.43. Len som nechcel riskovat, kedze mobil nema ani 24 hodin. A ked to zoberiem do ineho servisu, tak si za to asi vypytaju cash. A nemam chut niekomu davat 1000 SK len za to, ze mi prepali software.
Smoake, podla NSU mam poslednu verziu, 6.10, kt. ponukaju aj tam. Ale som trosicku browsoval vcera a zistil, ze novsia je 6.43. Len som nechcel riskovat, kedze mobil nema ani 24 hodin. A ked to zoberiem do ineho servisu, tak si za to asi vypytaju cash. A nemam chut niekomu davat 1000 SK len za to, ze mi prepali software.
to uz skusal ak si si nevsimolSmoake napísal:skus upgradeovat firmware cez internet, aspon mne na 6233 to islo, 6288 je teoreticky rovnaky mobil tak by to malo ist aj tebe,
to p4ra: no ak by si to zaniesol do autorizovaneho servisu tak ti do spravia na zaruku cize teba to nebude stat ani korunu iba to,ze usetris cas pretoze T-Mobile urobi to iste akurat ,ze to musia poslat kurierom co nieco trva