mas doma bicie? na aku zostavu hras?Qu!r!@5h napísal:Ja hram na bicie asi rok-samouk.
Viete hrať na nejaký hudobný nástroj?
-
JohnFrusciante
Star
-
Abiosis
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Este ako teenager som chodil osem rokov na klavir, potom som s tym prestal a dodnes to lutujem...
Momentalne uz asi treti rok hram na akusticku gitaru - len tak pre vlastne potesenie - ale zistujem, ze ako nahrada za klavir to nefunguje...
Asi sa opat vratim ku klaviru. Zatial vsak nan nemam... asi si nejaky vystruzlikam.
Momentalne uz asi treti rok hram na akusticku gitaru - len tak pre vlastne potesenie - ale zistujem, ze ako nahrada za klavir to nefunguje...
Asi sa opat vratim ku klaviru. Zatial vsak nan nemam... asi si nejaky vystruzlikam.
Momentalne nehram na nicom,no uz asi pol roka tuzim po bicich .. Vo stvrtok idem s jednym kamaratom co hra na bicich s nim na skusku tak si to tam skusim -ci ma to bude bavit ale citim ze jo 
Qu!r!@5h- samouk takze si nemal ziadneho ucitela..neni to tazke ? SKusat tie rytmi zakladne,a celkovo techniku si vsetko skusal sam? Vies predsa len ucitel je ucitel.. A ak si nemal nikoho tak ako by si sa zhodnotil... Za ten rok.. By ma to dost zaujimalo lebo mi bolo dakte tu povedane ze to co sa naucis sam z a dajme tumo 2roky ta ucitel nauci za pol roka..
Qu!r!@5h- samouk takze si nemal ziadneho ucitela..neni to tazke ? SKusat tie rytmi zakladne,a celkovo techniku si vsetko skusal sam? Vies predsa len ucitel je ucitel.. A ak si nemal nikoho tak ako by si sa zhodnotil... Za ten rok.. By ma to dost zaujimalo lebo mi bolo dakte tu povedane ze to co sa naucis sam z a dajme tumo 2roky ta ucitel nauci za pol roka..
-
Vigor
King
- Kontaktovať používateľa:
Hmm, hladas si holku, ktora vie hrat na klavir
. Sranda...mne dve najblizsie holky, kt mam obe hraju na klavir asi 9 rokov a este si robia teraz dajaky druhy stupen na ZUSke, skratka celkom im to ide. Obcas navstivim ch koncert a hraju naozaj krasne
.
A ja osobne nehram na nic. Ale velmi ma laka bassova gitara. Poznam chalana, ten sa na nej naucil hrat dost dobre za pol roka, aj ked je pravda ze predtym hral na gitare dost dlho. Ja by som tu bassu aj chcel skustit, najtazsie je zacat a ja ain neivme ako, co uz
.
A ja osobne nehram na nic. Ale velmi ma laka bassova gitara. Poznam chalana, ten sa na nej naucil hrat dost dobre za pol roka, aj ked je pravda ze predtym hral na gitare dost dlho. Ja by som tu bassu aj chcel skustit, najtazsie je zacat a ja ain neivme ako, co uz
super napaddew6 napísal:Ufff....je nás tu ale gitaristov, že?Mohli by ste priložiť aj foto vašich miláčikov... Vyznie to asi divne, no niekedy sa s tou "mojou milou" aj rozprávam...viem sa pri nej hrozne odreagovať a vyblázniť...
![]()
![]()
Raz som mala tuším taký stav, že som jej dala aj meno, no už si nepamätám, že aké....
a som jej dal tiez meno ale uz nevem ake nieco ako "billow"
k veci hram na klasickej gitare asi 6 rokov no povedat tomu hranie na urovni umeleckej mozem povedat ze hram 4 roky tie prve dva roky boli poznavanie not a tonov s "ucitelmi"
na elektrickej hram asi rok a dost mi pomaha pri klasike mam silnesie ruky, cistejsie legata, lahsie vymeny...
ten kto nechce cvicit alebo robit na sebe nech ide radsej od hudby bokom a nech si vezme lopatu... a ked ta niekto musi nutit cvicit znamena to ze ti to nejde a ak ti to nejde a necvicis(z toho plynuce) tak nevem co chces dokazat... ak hras pesnicky tak ti noty netreba to je jasne jedine ze by si si kupoval spevnikyJohnFrusciante napísal:tak ja osobne nemam rad umelecke skoly. nemam rad ked niekto musi cvicit. akoze chapem ze napr do buducej hodiny sa ma daco naucit alebo na koncert. ale ked cloveka nutia tak to robit nechce. ja sa mozno raz naucim noty. neviem povedat. teraz hovorim ze mi to netreba. hrajem podla sluchu a akordov. nieco sa ucim podla tabulatora
tato reakcia nieje konkr. na teba tie zamena som tam pouzil zle..
-
fikus-kukis
Guru wannabe
hram na gitare 3 roky, som samouk a vzivote by som nepovedal, ze sa to naucim
, takze potom to musi dokazat kazdy.. nepoznam noty, ale ani mi to nechyba zatial.. Este mam aj spanielku, ktoru nosim na akcie s partiou a kazdy si to chvali, ked sa trochu popije aj pospieva popri tom
, lepsie ako sediet, kukat do blba a chlastat do nemoty..
Tak tu su fotky mojej najdrahsej, este nikdy ma nesklamala

Tak tu su fotky mojej najdrahsej, este nikdy ma nesklamala