Viete hrať na nejaký hudobný nástroj?

Čo beží v kine, rádiu, tv...?

na aky nastroj viete hrat?

gitara
50
59%
klavir
10
12%
harmonika
4
5%
bicie
5
6%
husle
1
1%
ine
15
18%

Celkom hlasov: 85

JohnFrusciante
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa JohnFrusciante »

Qu!r!@5h napísal:Ja hram na bicie asi rok-samouk.
mas doma bicie? na aku zostavu hras?
Untitled
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Untitled »

No gitara,basgitara asi tak tri roky. Tiez samouk a ta teoria ma dajak nelaka radsej tabulatury a sluch to mi staci :) No a rad by som sa naucil este na bicich len nemam kde.
dew6
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dew6 »

Ufff....je nás tu ale gitaristov, že?Mohli by ste priložiť aj foto vašich miláčikov... Vyznie to asi divne, no niekedy sa s tou "mojou milou" aj rozprávam... :oops: viem sa pri nej hrozne odreagovať a vyblázniť... :smt009 :blee:
Raz som mala tuším taký stav, že som jej dala aj meno, no už si nepamätám, že aké.... :roll:
Abiosis
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Abiosis »

Este ako teenager som chodil osem rokov na klavir, potom som s tym prestal a dodnes to lutujem...
Momentalne uz asi treti rok hram na akusticku gitaru - len tak pre vlastne potesenie - ale zistujem, ze ako nahrada za klavir to nefunguje...
Asi sa opat vratim ku klaviru. Zatial vsak nan nemam... asi si nejaky vystruzlikam.
Qu!r!@5h
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Qu!r!@5h »

JohnFrusciante napísal:mas doma bicie? na aku zostavu hras?
Toto ze este nemam vlastne ale hram na basix-och v Musichouse v KE.
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

JohnFrusciante napísal:no tak ako kto nevie hrat na nervy?
ale vies niekto ma istotne taky vysoky skill :D zeby si kukal jak mu to ide ....... no a k teme chcel by som zacat s gitarou ale financie niesu :?
miso03
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa miso03 »

postupne sa ucim na bicich, keho by zaujimalo tak ich mam na skusobni :)
keby som mal viac casu tak by som sa doma ucil na gitare ale bohuzial
Kels
King
King

Príspevok od používateľa Kels »

Momentalne nehram na nicom,no uz asi pol roka tuzim po bicich .. Vo stvrtok idem s jednym kamaratom co hra na bicich s nim na skusku tak si to tam skusim -ci ma to bude bavit ale citim ze jo :)
Qu!r!@5h- samouk takze si nemal ziadneho ucitela..neni to tazke ? SKusat tie rytmi zakladne,a celkovo techniku si vsetko skusal sam? Vies predsa len ucitel je ucitel.. A ak si nemal nikoho tak ako by si sa zhodnotil... Za ten rok.. By ma to dost zaujimalo lebo mi bolo dakte tu povedane ze to co sa naucis sam z a dajme tumo 2roky ta ucitel nauci za pol roka..
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

chcem sa naucit na klavir a preto si hladam dievca ktore na nom vie hrat :) aj som jedno nasiel no to ma vcera odbilo :( a teraz je cely svet taky cierny
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Hmm, hladas si holku, ktora vie hrat na klavir :) . Sranda...mne dve najblizsie holky, kt mam obe hraju na klavir asi 9 rokov a este si robia teraz dajaky druhy stupen na ZUSke, skratka celkom im to ide. Obcas navstivim ch koncert a hraju naozaj krasne :) .

A ja osobne nehram na nic. Ale velmi ma laka bassova gitara. Poznam chalana, ten sa na nej naucil hrat dost dobre za pol roka, aj ked je pravda ze predtym hral na gitare dost dlho. Ja by som tu bassu aj chcel skustit, najtazsie je zacat a ja ain neivme ako, co uz :) .
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

dew6 napísal:Ufff....je nás tu ale gitaristov, že?Mohli by ste priložiť aj foto vašich miláčikov... Vyznie to asi divne, no niekedy sa s tou "mojou milou" aj rozprávam... :oops: viem sa pri nej hrozne odreagovať a vyblázniť... :smt009 :blee:
Raz som mala tuším taký stav, že som jej dala aj meno, no už si nepamätám, že aké.... :roll:
super napad :D fotky milacikov..skuste pridat aj nejake ukazky ako hrate mozme si do toho kibicovat ; )

a som jej dal tiez meno ale uz nevem ake nieco ako "billow" :lol: to je trapas ..

k veci hram na klasickej gitare asi 6 rokov no povedat tomu hranie na urovni umeleckej mozem povedat ze hram 4 roky tie prve dva roky boli poznavanie not a tonov s "ucitelmi" :roll: ...ZUS-ka teoriu mam v zus ale moc tomu nechapem myslim veciam o harmonii a tak...
na elektrickej hram asi rok a dost mi pomaha pri klasike mam silnesie ruky, cistejsie legata, lahsie vymeny...

JohnFrusciante napísal:tak ja osobne nemam rad umelecke skoly. nemam rad ked niekto musi cvicit. akoze chapem ze napr do buducej hodiny sa ma daco naucit alebo na koncert. ale ked cloveka nutia tak to robit nechce. ja sa mozno raz naucim noty. neviem povedat. teraz hovorim ze mi to netreba. hrajem podla sluchu a akordov. nieco sa ucim podla tabulatora
ten kto nechce cvicit alebo robit na sebe nech ide radsej od hudby bokom a nech si vezme lopatu... a ked ta niekto musi nutit cvicit znamena to ze ti to nejde a ak ti to nejde a necvicis(z toho plynuce) tak nevem co chces dokazat... ak hras pesnicky tak ti noty netreba to je jasne jedine ze by si si kupoval spevniky :D

tato reakcia nieje konkr. na teba tie zamena som tam pouzil zle.. :oops:
Prílohy
DSC00008.JPG
DSC00007.JPG
neoburn
Medium Expert
Medium Expert

flauta

Príspevok od používateľa neoburn »

hrám na flautu ako ďábel len tak po večeroch
vojtk
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa vojtk »

obdivujem kazdeho, kto vie hrat na nieco ine ako na nervy. Ja na nastroje nemam trpezlivost a vobec nesom umelecka dusa. Ked segra dostala klavir, tak som sa neho zacal ucit ale bavilo ma to max. tyzden...
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

vojtk napísal:obdivujem kazdeho, kto vie hrat na nieco ine ako na nervy. Ja na nastroje nemam trpezlivost a vobec nesom umelecka dusa. Ked segra dostala klavir, tak som sa neho zacal ucit ale bavilo ma to max. tyzden...
Zožeň si bicie, to je iné kafé :twisted: .
tomih
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa tomih »

hram na gitare 3 roky, som samouk a vzivote by som nepovedal, ze sa to naucim :D , takze potom to musi dokazat kazdy.. nepoznam noty, ale ani mi to nechyba zatial.. Este mam aj spanielku, ktoru nosim na akcie s partiou a kazdy si to chvali, ked sa trochu popije aj pospieva popri tom :smt039 , lepsie ako sediet, kukat do blba a chlastat do nemoty.. :P

Tak tu su fotky mojej najdrahsej, este nikdy ma nesklamala :happyrespect: :smt050
Prílohy
my lovely 2
my lovely 2
my lovely 1
my lovely 1
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

Obrázok

Obcas si S Largeom s Adamsovcov zahrame na tomto :P

Ale teraz naozaj.Doma hram rekreacne na akustike a taktiez elektrike(stratocaster vintage)
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Osobne hrám 5 rokov na klavír (dnes uzavretý 5. rok na Bcko 8) ). Boli tu pokusy aj o gitaru a husle, ale akosi stroskotali. Struny mi asi nie sú súdene. Ale keď budem mať čas chcem sa ešte venovať tenorovému saxíku :)
janicek2
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa janicek2 »

v tejto ankete by sa malo dat hlasovat za viac moznosti.....ja by som zvolil klavir a gitara
RoC.k
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoC.k »

tak ja viem hrat akurat na gytare 8) zatial staci
boyindoor
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa boyindoor »

Ja hram na base 1 rok a uz som aj stihol roztrhnut basovu strunu, ked som hral nejake songy/jamy od RHCP 8)
Napísať odpoveď