Trest smrti

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Mal by sa zaviest v EU trest smrti?

Ano
225
53%
Nie
167
40%
Neviem
29
7%

Celkom hlasov: 421

JaJeNiektoIny
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa JaJeNiektoIny »

Nie som za trest smrti. Podľa mňa je to krok späť! Sme predsa nejakí humanisti. Sme?
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

JaJeNiektoIny napísal:Nie som za trest smrti. Podľa mňa je to krok späť! Sme predsa nejakí humanisti. Sme?
Som zvedavy ci by si podobne citaty daval aj na sudnom procese vraha tvojej rodiny :?:
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

JaJeNiektoIny napísal:Nie som za trest smrti. Podľa mňa je to krok späť! Sme predsa nejakí humanisti. Sme?
istooo my sme tu vsetci kur****vsky humanisti .. vsetci kolko nas je .. na jednej strane by sme nechceli zabit nenapravitelneho zlocinca na druhej strane by sme mu radsej humanne ( voci ludom, ktori by mohli dostat peniaze za jeho vaznenie ) dovolili vysavat nase penazenky, nasu spolocnost ...

... myslim ze ked niekto nedokaze byt humanny tak by sa nemalo humanne pristupovat ani k nemu samemu ... naco ?...
poharvody
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa poharvody »

urcite za trest smrti...nesuhlasim s tymi co tvrdia ze je horsie pre toho zlocinca dozivotie v base,tam ma jedlo,postel,telku,telocvicnu a bohvieco este! a to ze niekto povie ze to olutoval mi je jedno,mal na to mysliet pred tym...som za sprisnenie trestov a za trest smrti!ale nechcel aby som sa ocitnut v pozici odsudeneho...to by som bola proti trestu smrti:)
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

axXis napísal:Som zvedavy ci by si podobne citaty daval aj na sudnom procese vraha tvojej rodiny :?:
To je subjektívny názor jednej osoby ale v konečnom dôsledku by to nič nevyriešilo a necítil by sa lepšie keby zomrel.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

P3Bo napísal:To je subjektívny názor jednej osoby ale v konečnom dôsledku by to nič nevyriešilo a necítil by sa lepšie keby zomrel.
no lebo keby mal pocit ze z vlastnych dani musi zivit vraha vlastnej rodiny tak by mu to prospelo .. ISTO ano ! .. ked si ja spomeniem ze musim platit za televizor, klimatizaciu, posilku, teplu stravu viacnasobnemu vrahovi, tak sa mi na policke sama od seba mačeta pripravuje ...
zvonenie33
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zvonenie33 »

nordkapp_pb napísal:no lebo keby mal pocit ze z vlastnych dani musi zivit vraha vlastnej rodiny tak by mu to prospelo .. ISTO ano ! .. ked si ja spomeniem ze musim platit za televizor, klimatizaciu, posilku, teplu stravu viacnasobnemu vrahovi, tak sa mi na policke sama od seba mačeta pripravuje ...
njn je urcite humannejsie ho jednoducho zabit ako platit vazenie :roll:
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

zvonenie33 napísal:njn je urcite humannejsie ho jednoducho zabit ako platit vazenie :roll:
ale tak pouzi aj argument nie len svoju ironicku poznamku .. ja si mylsim ze je humannejsie zabit nenapravitelneho vraha odsudeneho na dozivotie, ako odtrhnut tie peniaze za ktore by sme ho väznili, od huby ludom, ktori ich potrebuju, ktori su nevinni ... nie my cvakame potrtkanym vrahom pohodlie na cely zivot a napr. na postihnute deti nevydava .. to je kua aka spravodlivost ?kde je ta nasa humanita ? .. ludia ktori za to kam sa dostali nemozu ... kua vlastnorucne by som do masovych vrahov pustal tu elektriku ... toto ma fakt vytaca ...
zvonenie33
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zvonenie33 »

Clovek ktori niekoho zabije je vrahom. Ale ked jeho zabije system spolocnost uz vrahom nieje?
ako ty tvrdis : pre vrahom smrt => pre spolocnost smrt ?
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

zvonenie33 napísal:Clovek ktori niekoho zabije je vrahom. Ale ked jeho zabije system spolocnost uz vrahom nieje?
ako ty tvrdis : pre vrahom smrt => pre spolocnost smrt ?
niekto musi byt v hierarchii vzdy nadriadeny, a tak si to sama spolocnost ospravedlnit dokaze ... je to pre dobro veci ...
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

poharvody napísal:dozivotie v base,tam ma jedlo,postel,telku,telocvicnu a bohvieco este! a to ze niekto povie ze to olutoval mi je jedno,mal na to mysliet pred tym...som za sprisnenie trestov a za trest smrti!ale nechcel aby som sa ocitnut v pozici odsudeneho...to by som bola proti trestu smrti:)
ved treba ich dat do plesnivej ciernej pajdy s chlebom a vodou ; ) to je humannejsie ako vrazda

//ty anonym :lol: myslim to vazne ... normalne vazenie 4 steny dlazka sranie do jamy ...voda a chleba okno 10 krat 10 cm ...co je na tom nerealne?
Petoo
Star
Star

moj nazor

Príspevok od používateľa Petoo »

pani (a damy :) ) prepacte ak tu nieco v zmysle mojho nazoru bolo, ale nemal som chut citat tych 30 stran textu...

:arrow: moj nazor je takyto: SMRT->SMRT ALE toto vsetko je pekne, no ako zabranime justicnym omylom? Ja sa s "ideologiou" oko za oko... uplne ztotoznujem, no jedna sa o to ze nemozme si to dovolit v nasom pravnom systeme, ktory je este aj dnes plny omylov (a myslim si ze na Slovensku aj korupcie :evil: )

cize moj zaver - maximalny pripustny trest=DOZIVOTIE, lebo bohuzial ani v dnesnej dobe si nemozme dovolit dat moznost jednotlivcom rozhodovat ci VZIAŤ ČLOVEKU ŽIVOT alebo nie.

dalsia, aj ked trochu OT vec je ze EU by sa mala zaoberat radsej pojmom SEBEOBRANA a snou spojenym trestnym zakonom, ktory na Slovensku podla mnojho nazoru vyslovene OTRASNY :!: - myslim si, ze by mal byt stanoveny vo vsetkych krajinach EU jeden rovnaky, ked uz sa ideme hrat na unie . :) :idea:
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

nordkapp_pb napísal:ale tak pouzi aj argument nie len svoju ironicku poznamku .. ja si mylsim ze je humannejsie zabit nenapravitelneho vraha odsudeneho na dozivotie, ako odtrhnut tie peniaze za ktore by sme ho väznili, od huby ludom, ktori ich potrebuju, ktori su nevinni ... nie my cvakame potrtkanym vrahom pohodlie na cely zivot a napr. na postihnute deti nevydava .. to je kua aka spravodlivost ?kde je ta nasa humanita ? .. ludia ktori za to kam sa dostali nemozu ... kua vlastnorucne by som do masovych vrahov pustal tu elektriku ... toto ma fakt vytaca ...
To mas pravdu je to debilny system :roll: ale aj tyk by som ich nezabijal ... lebo oni praveze nemozu za to ako je ten system blbo urobeny ...podla mna by bolo lepsie keby museli pracovat ... bane, kamenolomy... ale peniaze by nedostavali, islo by to vsetko statu a stat by z toho potom platil stravu a vsetky veci okolo toho veznom a co by sa zvyslo tak by neajko rozumne vyuzil ... napriklad pre postihnutych ...
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

miki690 napísal:To mas pravdu je to debilny system :roll: ale aj tyk by som ich nezabijal ... lebo oni praveze nemozu za to ako je ten system blbo urobeny ...podla mna by bolo lepsie keby museli pracovat ... bane, kamenolomy... ale peniaze by nedostavali, islo by to vsetko statu a stat by z toho potom platil stravu a vsetky veci okolo toho veznom a co by sa zvyslo tak by neajko rozumne vyuzil ... napriklad pre postihnutych ...
hmm slachetne .. pracovat ... to napadlo povodne aj man ze na take prace by sa väzni hodili ... lenze ... ako ich donutis aby pracovali ? pokial ich nezastrelis, tak nebudu pracovat, len preto ze musia ... musia mat za to benefity .. a zas sme pri peniazoch :-) ...
... a ked niekto bude chet nech teda tvrdo pracuju aj ti co su povedzme na 10 rokov zabasnuti, tak sa zas ozvu humanisti, ze im system poskodil zdravie, vytvroil handicap pre dalsi zivot ( jak keby desat rokov v lochu nebol dostatocny spolocensky handicap :-) ) a podobne .. proste nevyhovies.. preto jedine co mozu na slovensku robit väzni je, ze obcas pozametaju celu väznicu, alebo smazia jakesi kukuricne ci ake lupienky ako v ilave:-) ... (( heh raz som ich kdesi mal a neboli az tak elze, az na to, ze boli dest mastne :-D )) .. tot nas system ..
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

No nato aby robili je velmi nejnoduchy donucovaci prostriedok ... "nebudes robit, nebudes jest" ... a s tym, ze mu niekto znici zivot, ked bude 10 rokov pracovat ? Ako si uz napisal 10 rokov vo vezeni mu tiez znici zivot to je travda, ale ja hovorim o sprisneni trestov, o tom, ze kazdy clovek ma na vyber, ze ci spacha trestny cin alebo nie, ak sa rozhodne spachat a chytia ho , tak by mal byt potrestany, to ze nieco urobil tak automaticky na seba berie riziko toho trestu, takze potom nech sa nevyhovara. Je to v podstate ten isty princip ako je aj teraz ale tresty su prisnejsie ale bez zabijania :wink:
recberko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa recberko »

uplink napísal:Nepriatel zabije Tvoju milovanu. Ty zabijes nepriatela. Zabil si milovaneho nejakej. Ta sa Ti chce pomstit. Zabije Teba. Chce sa pomstit Tvoj rodic. Zabije ju. Chce sa pomstit jej rodic. Zabije Tvojho rodica[zamiesajte si tam priatelov, priatelky deti....].....endless. Nasilie plodi nasilie. Maximalne dozivotie davat. Nie maximalne ale vzdy, bezpodmienecne. Fight fire with fire nefunguje naozaj [len pri haseni lesov]....

viete dat zivot? nie...tak ako sa ho opovazujete Vy svojim sudom brat?!. Mozete maximalne zabranit dalsiemu zlu, a to tak ze potrestate, nie zabijete...od toho je niekto iny...nie clovek. Aby sudil...
názor dobrý, ja len doplním, že je veľmi ťažké niekedy usvedčiť vraha, vždy tam je pravdepodobnosť, že je nevinný (jasné že nie keď ho prichytia pri čine).. ale s tým doživotím a ostatným súhlasím.. a na margo tých lesov hasia sa tak aj ropné polia a tak ;-) Stop fighting, keep peace all around the world... :flower:
SRneC
Addict
Addict

miki690 napísal:No nato aby robili je velmi nejnoduchy donucovaci prostriedok ... "nebudes robit, nebudes jest" ... a s tym, ze mu niekto znici zivot, ked bude 10 rokov pracovat ? Ako si uz napisal 10 rokov vo vezeni mu tiez znici zivot to je travda, ale ja hovorim o sprisneni trestov, o tom, ze kazdy clovek ma na vyber, ze ci spacha trestny cin alebo nie, ak sa rozhodne spachat a chytia ho , tak by mal byt potrestany, to ze nieco urobil tak automaticky na seba berie riziko toho trestu, takze potom nech sa nevyhovara. Je to v podstate ten isty princip ako je aj teraz ale tresty su prisnejsie ale bez zabijania :wink:
no aj ja by som bol za ale to by asik nepreslo "chces jest, musis robit" zariadenia si trestancov beru pod podmienkou ze ich stravuju a "staraju" sa o nich potom by sme boli ako v praveku ...pome hutat ako znepriemnit vaznom zivot legalne a aby si to poriadne rozmysleli aj ti co sa chystaju spachat zlocin :D
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

SRneC napísal:no aj ja by som bol za ale to by asik nepreslo "chces jest, musis robit" zariadenia si trestancov beru pod podmienkou ze ich stravuju a "staraju" sa o nich potom by sme boli ako v praveku ...pome hutat ako znepriemnit vaznom zivot legalne a aby si to poriadne rozmysleli aj ti co sa chystaju spachat zlocin :D
Za prve: Kopa darmozracov si lahko vyrata za aky zlocin je tak 3-4 mesiace basy, ten pred zimou spravia a potom sa valaju v teple basy kde dostanu najest a maju kazdy den ciste spodne pradlo. A kto to plati? Zeby pracujuci ludia? Aj koli tomuto bol zavedeny princip trikrat a dost, i ked podla mna je to pekna blbost.

Za druhe nevidim dovod preco by basisti nemohli robit v nejakych podnikoch urcenych pre nich, alebo by nemohli co ja viem trebars pomahat pri vystavbach ciest, stahovani dreva a podobne. (pod dozorom samozrejme)
SRneC
Addict
Addict

ale bavime sa o vrahoch masovych ktorym je urceny trest smrti nie o hulicoch zulice co si posedia 4 mesiace ...

o to ide ze co spravit s tymi co maju dozivotie .. pracovat by mohli len ci by aj pracovali... budes ich bicovat? to nemozes

//axxis zaujimave ..alebo nejake take foriky ako za dobru robotu celodenni na slnku ..hodinka billiard alebo si pozru bailando :lol:
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

SRneC napísal:ale bavime sa o vrahoch masovych ktorym je urceny trest smrti nie o hulicoch zulice co si posedia 4 mesiace ...

o to ide ze co spravit s tymi co maju dozivotie .. pracovat by mohli len ci by aj pracovali... budes ich bicovat? to nemozes
To sice nemozem, ale dalo by sa napriklad zavies nieco take, ze ti co pracuju budu mat lepsie sluzby ako ti, ktori nepracuju. Potom by si to mozno niektori rozmysleli.
Napísať odpoveď