T-COM 4G TURBO /TURBO PLUS -->NOVE/RYCHLE/LACNE DSL !!!
-
jjj
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
TAKZE UPC ODPOVEDALO DOST RAPIDNYM ZVYSENIM RYCHLOSTI
http://dsl.sk/article.php?article=3969
Platim 960 s dph a oddnes mam 4 Mbps / 768 Kbps (v cene mam priplatok za 2-nasobny upload teda 384x2 je 768, a este je tam aj splatka 150 sk za pripojku) teda za menej ako 700 sk mam 4mbit
Kód: Vybrať všetko
Spoločnosť UPC Broadband, prevádzkovateľ káblového Internetu chello, oficiálne oznámi zvýšenie rýchlostí budúci týždeň.
Uviedol to dnes pre server DSL.sk pán Jaroslav Kolár, hovorca spoločnosti.
Viacero užívateľov pripojenia k Internetu chello vyššie rýchlosti zaznamenalo už dnes.
Tieto sa podľa meraní užívateľov pohybovali pre chello easy na úrovni 2 048 Kbps pre download a 256 Kbps pre upload, pre chello light 4 096 / 384 Kbps a pre chello classic na úrovni 8 192 / 512 Kbps.
Rýchlosti týchto troch programov boli doteraz 1 Mbps / 128 Kbps, 2 Mbps / 256 Kbps a 4 Mbps / 384 Kbps.
Okrem toho chello ponúka programy professional a extreme s rýchlosťami 8 Mbps / 512 Kbps respektíve 10 Mbps / 1 Mbps. Či príde k zmenám aj u týchto programov a či budú prípadne zmenené iné podmienky a parametre poskytovaných služieb zatiaľ nie je známe.
Platim 960 s dph a oddnes mam 4 Mbps / 768 Kbps (v cene mam priplatok za 2-nasobny upload teda 384x2 je 768, a este je tam aj splatka 150 sk za pripojku) teda za menej ako 700 sk mam 4mbit
-
bizzy
Medium Star
No tak pani, rozhodol som sa ze idem do toho.
Turbo 2 Plus 1 536 / 256 Kbps neobmedzený 799,- Sk 499,- Sk
Tato zlava dufam, ze bude platit pocas celej viazanosti .. teda to dufam.
Som zvedavy ako sa to napaja .. nikdy som to nevidel.
Podla stranky to je dostupne ..... niekto mi to vysvetloval uz ... ale nepochopil som, vsak lepsie raz vidiet ako sto krat pocut.
Potom napisem pocity ...
Pripadne ak niekto ma tuto sluzbu ... podelte sa s pocitmy ... a hlavne odozvou.
Turbo 2 Plus 1 536 / 256 Kbps neobmedzený 799,- Sk 499,- Sk
Tato zlava dufam, ze bude platit pocas celej viazanosti .. teda to dufam.
Som zvedavy ako sa to napaja .. nikdy som to nevidel.
Podla stranky to je dostupne ..... niekto mi to vysvetloval uz ... ale nepochopil som, vsak lepsie raz vidiet ako sto krat pocut.
Potom napisem pocity ...
Pripadne ak niekto ma tuto sluzbu ... podelte sa s pocitmy ... a hlavne odozvou.
-
bizzy
Medium Star
Nazdar, mam tuto sluzbu od nich Turbo 2 Plus.blert napísal:..
A fici to krasne, stala rychlost aj do 2MB. 1700 mi o ide stale.
Pingy su paradne aj na hranie. Ziadne vykyvy, loss packets nehrozi.
Full Rychlost aj na torrentoch.
Paradicka, som spokojny. Za tu cenu by sa dalo aj lepsie ale nie v mojom meste.
Keep it up Telecom.

no dufam,ze mne sa nic take nestane - vcera mi volal chlapik, som mu povedal ze berem turbo3 ze do 10 dni mi pridu papiere tak uvidime..Sajmon napísal:Presiel som na to Turbo 3. Po dohode mi vcera pani poslala smsku na mobil, kde pisala ze si mam zmenit udaje atd... Pomenim udaje, rozbehnem internet, ale rychlost mam taku istu aku som aj mal. Poslal som im mail, uz druhykrat a stale sa neozyvaju.Som zvedavy co z toho bude
Papiere mi prisli, zmluvu som podpisal, naspat odoslal, den na to mi prisla po dohode smska ze si mam pomenit udaje, spojazdnil som net a rychlost ta ista. Teraz som snazim dostat odpoved od T-Comu ale zatial neuspesneMaki napísal:no dufam,ze mne sa nic take nestane - vcera mi volal chlapik, som mu povedal ze berem turbo3 ze do 10 dni mi pridu papiere tak uvidime..
-
fikus-kukis
Guru wannabe