F.A. Premier league
netrepkali520 napísal: A k zapasu Manchester a West Ham by sa dalo povedat ze Man UTD zapas mozno vypustili lebo Fergason je dobrym priatelom trenera West Hamu.
"I feel for Sheffield United but we did our best and I don't think anyone can criticise us," argued Ferguson.
"We had 25 strikes at goal, we had four shots knocked off the line and we had a stonewall penalty turned down. When Neil Warnock sees the stats of our game, he will understand we were unlucky.
"The first half was a one-horse race, then they scored right at the end of it, which was disappointing for us but they got encouragement from it.
"We had our best team on the field at the end but we won the title last week and it is understandable that took the edge off our game a little bit, so in that sense it was a good time for West Ham to play us."
-
recberko
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
chelsea je klub ktorý nevie hrať moderný futbal, len bránia a nakopávajú lopty na drogbu, ktorý ich sklepne shevovi alebo sám pre seba, záloha je väčšinou vypojená z hry, hlavne pri silnejších súperoch, preto nikdy z Chelsea nebude veľký klub ako Manchester utd, Liverpool, Arsenal, či Newcastle a preto ani nedosiahnu úspechy v pohárovej európe... a Premier league si predstavujem asi takto: 1. Man utd 2. Liverpool (aj keď myslím, že chelsea náskok nepustí) 3. chelsea 4. Arsenal (majú skvelý tým ale málo skúseností, no počkajte budúci rok s nimi môžeme počítať na všetkých frontoch, správna týmová stratégia v odchove mladých talentov a to všetko pod vedením A.Wengera na lavičke a pod taktovkou Henry-ho na ihrisku, bude to minimálne krásny futbal a výsledky si myslím na seba nenechajú dlho čakaťPACO8 napísal:kedze mne sa paci Chelsea tak si myslim ze vyhra ligu, uz je predsa na dosah od ManUtd. Moja predstava 1.Chelsea 2.Liverpool 3.ManUtd a 4. Arsenal. Zostupi West Ham,Watford a Fulham
chlapec liga uz skoncilarecberko napísal:chelsea je klub ktorý nevie hrať moderný futbal, len bránia a nakopávajú lopty na drogbu, ktorý ich sklepne shevovi alebo sám pre seba, záloha je väčšinou vypojená z hry, hlavne pri silnejších súperoch, preto nikdy z Chelsea nebude veľký klub ako Manchester utd, Liverpool, Arsenal, či Newcastle a preto ani nedosiahnu úspechy v pohárovej európe... a Premier league si predstavujem asi takto: 1. Man utd 2. Liverpool (aj keď myslím, že chelsea náskok nepustí) 3. chelsea 4. Arsenal (majú skvelý tým ale málo skúseností, no počkajte budúci rok s nimi môžeme počítať na všetkých frontoch, správna týmová stratégia v odchove mladých talentov a to všetko pod vedením A.Wengera na lavičke a pod taktovkou Henry-ho na ihrisku, bude to minimálne krásny futbal a výsledky si myslím na seba nenechajú dlho čakať
Recberko vsak ani necakaj ze v Chelsea budu robit nejake technicke finesi, vsak to su tam zelezny muzi oni len hlavicky a podme dopredu. Ale na ich obranu treba povedat ze ked prehravaju dost bojuju a utocia, proti Arsenalu v oslabeni dokazali supera zatlacit. A Liverpool by som tiez nepovedal ze hraju nejak atraktivne oni tiez nakopavaju na Croucha. Ale na domacom ihrisku su reds dobry.
Pridam clanok ako Murinho hodnoti letne posili, mozno keby ich nekupoval by aj vyhrali, skoda ze tam neni Bulahrouz ten si uz asi zbalil kufre
Pridam clanok ako Murinho hodnoti letne posili, mozno keby ich nekupoval by aj vyhrali, skoda ze tam neni Bulahrouz ten si uz asi zbalil kufre
Chelsea nedokázala obhájit mistrovský titul a nepomohly jí k tomu ani čtyři hvězdné posily. Andrej Ševčenko, Salomon Kalou, Michael Ballack a Ashley Cole si na Stamford Bridge hodně dlouho zvykali a dá se říci, že zůstali za očekáváním...
"Mladý Salomon si vedl fantasticky na chlapce, který přišel ze zcela odlišné kultury. Stále je hodně naivní, ale jeho přínos byl velmi, velmi dobrý," pochválil manažer Jose Mourinho nákup z Feyenoordu Rotterdam.
"Pro Ashleyho Colea to nebyla snadná změna, ani Willieho (Gallas - v létě si vyměnil působiště prově s Colem) sezóna v Arsenalu nebyla nijak skvostná. Ashley hrál dobře, byl jedním z hrdinů, kteří hráli i navzdory zraněním a jeho začlenění proběhlo hladce," prohlásil Mourinho na adresu levého krajního obránce.
"Ballack přispěl hodně, i když se objevují i opačné názory. Dával góly v těch nejdůležitějších zápasech, jeho gól nás dostal do finále FA Cupu," chválí Mourinho příspěvek posily z Bayernu Mnichov.
Ze čtyř hvězdných posil se největší kritiky ze strany médií dostalo Andreji Ševčenkovi. Ukrajinský útočník dal jenom čtyři branky a zůstal hodně dlužen pověsti obávaného kanonýra. "Ševova sezóna nebyla taková, jak všichni včetně jeho očekávali. Na jeho obranu je třeba říci, že přišel z jiné země a má za sebou spoustu skvělých let," povzdechl si Mourinho nad přestupem Ševčenka.
Mas aj nejaky zdroj ze ci Etoo ide do manchestru lebo ja som o tom nepocul viem ze asi Hargreavs pojde. Alebo su to len nejake medialne reci?Drago napísal:Etoo pojde do ManU ked tak a nevidim to s Arsenalom az tak ruzovo co sa tyka finacii, bo si myslim ze su stale dost zadlzeny stavbou stadionu Emirates Stadium. No kazdopadne radsej Arsenal nez KFC. Titul zostane dufam v Manchestri
A mimochodom sice to neni premier league ale suvisi to s anglickym fotbalom http://www.eurofotbal.cz/index.php?page ... pravy=5665 Chelsea tradicne neboli lepsi ale zase triumfovali.
Man utd dali regulerny gol a ten blb cech este jak ukazoval ze to neni za branou ja bych mudal gagarinovi jednemu.
jj Hargreavesa uz zaplatili, tusim 25 milionov. O Etoovi som cital na sport.sk, tak neviem co je na tom pravdykali520 napísal:Mas aj nejaky zdroj ze ci Etoo ide do manchestru lebo ja som o tom nepocul viem ze asi Hargreavs pojde. Alebo su to len nejake medialne reci?
A mimochodom sice to neni premier league ale suvisi to s anglickym fotbalom http://www.eurofotbal.cz/index.php?page ... pravy=5665 Chelsea tradicne neboli lepsi ale zase triumfovali.
Man utd dali regulerny gol a ten blb cech este jak ukazoval ze to neni za branou ja bych mudal gagarinovi jednemu.
sidewell,pizarro to su dost onicem posily a 16 rocny talent na ten sa tam zabudne jak na prd...
sidewell a pizarro im budu dobry akurat tak cez africky pohar,ked odide drogba,essien,kalou atd...
ruskemu kokkotovi asi dosli penaze ked kupuje hracov z free transferu...
zato posili United Nani a Anderson
dufam ze budu napredovat jak Cristiano a este samozrejme Hargreaves,ktory bol teda poriadne predrazeny ael ked ho Sir chcel tak sa musel platit hodne no...nech uz sa zacne sezona,phice do augusta casu dost...
sidewell a pizarro im budu dobry akurat tak cez africky pohar,ked odide drogba,essien,kalou atd...
ruskemu kokkotovi asi dosli penaze ked kupuje hracov z free transferu...
zato posili United Nani a Anderson
....... ja fandim MANU a necakal som ze pridu take posily myslim ze MANU budu na rok este silnejsi uz sa neviem docakt novej sezony ... len asi bude chvilu trvat kym si nani a anderson zvknu na anglicku ligul0f4s3 napísal: zato posili United Nani a Andersondufam ze budu napredovat jak Cristiano a este samozrejme Hargreaves,ktory bol teda poriadne predrazeny ael ked ho Sir chcel tak sa musel platit hodne no...nech uz sa zacne sezona,phice do augusta casu dost...