MP3 Thomson nefunguje display

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
trion
Star
Star

MP3 Thomson nefunguje display

Príspevok od používateľa trion »

Nejde mi display na 512Mb MP3 prehravaci od Thomson(Lyra PDP5512K). Zvuk ide aj farebne podsvietenia, ale meno skladby a vsetko ostatne co ma vypisovat na displey tak to tam nevidim. Mohli by ste mi poradit v com je chyba? Vopred diki.
ob3l1x
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ob3l1x »

a je na tom display nieco napisane aspon ? ci len svieti ? skus prepalit FW ... mozno len nepodporuje id3 tag a preto ti nevypisuje nazov skladby ... je prasknuty ten display ? alebo nejak inak mechanicky poskodeny ?
junior3
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa junior3 »

Ak problém pretrváva aj po prepálení FW, jednoznačne reklamácia...
trion
Star
Star

Príspevok od používateľa trion »

ma asi mesiac. Predtym islo vsetko(id3tag, menu atd.). Len teraz to uz nejde. Iba sa rozsvieti asi siedmimi farbami a potom nic. Ked pustim tak to hra, ale nevidim co. Display nieje rozbity. Ako prepalit ten FW? :?
tomasmate
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa tomasmate »

trion napísal:ma asi mesiac. Predtym islo vsetko(id3tag, menu atd.). Len teraz to uz nejde. Iba sa rozsvieti asi siedmimi farbami a potom nic. Ked pustim tak to hra, ale nevidim co. Display nieje rozbity. Ako prepalit ten FW? :?
stiahni zo stranok vyrobcu,inac ja na tvojom mieste idem to dat radsej reklamovat
junior3
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa junior3 »

trion napísal:Ako prepalit ten FW? :?
Ku tomu MP3 prehrávaču by si mal dostať inštalačné CD a samozrejme aj kábel. Na tom CD by mal byť nejaký manuál, ale hlavne by tam mal byť firmware na prehrávač. Skús to tam pohľadať a nejak sa to pokús prepáliť. Len si dávaj pozor že pri prepaľovaní buď opatrný a pozorný, lebo v prípade že odpojíš prehrávač od PC skôr ako bude prepaľovanie dokončené, môže dôjsť k úplnému znefunkčneniu prehrávača. Tento návod by si mal mať niekde aj v manuále...
Napísať odpoveď