MP3 Thomson nefunguje display
MP3 Thomson nefunguje display
Nejde mi display na 512Mb MP3 prehravaci od Thomson(Lyra PDP5512K). Zvuk ide aj farebne podsvietenia, ale meno skladby a vsetko ostatne co ma vypisovat na displey tak to tam nevidim. Mohli by ste mi poradit v com je chyba? Vopred diki.
stiahni zo stranok vyrobcu,inac ja na tvojom mieste idem to dat radsej reklamovattrion napísal:ma asi mesiac. Predtym islo vsetko(id3tag, menu atd.). Len teraz to uz nejde. Iba sa rozsvieti asi siedmimi farbami a potom nic. Ked pustim tak to hra, ale nevidim co. Display nieje rozbity. Ako prepalit ten FW?
-
junior3
Star
- Kontaktovať používateľa:
Ku tomu MP3 prehrávaču by si mal dostať inštalačné CD a samozrejme aj kábel. Na tom CD by mal byť nejaký manuál, ale hlavne by tam mal byť firmware na prehrávač. Skús to tam pohľadať a nejak sa to pokús prepáliť. Len si dávaj pozor že pri prepaľovaní buď opatrný a pozorný, lebo v prípade že odpojíš prehrávač od PC skôr ako bude prepaľovanie dokončené, môže dôjsť k úplnému znefunkčneniu prehrávača. Tento návod by si mal mať niekde aj v manuále...trion napísal:Ako prepalit ten FW?