Nejpopulárnějším postem v EA je prý střední záložník, který posílá kolmé přihrávky na útočníky. A jejich snem je, aby se tímto způsobem mohlo proti sobě postavit 11 proti 11 živým lidem, ale to snad bude technicky realizovatelné až v době světového šampionátu v roce 2010...
No a ako som tak cital tak EA zase vysrala s PC-ckarmi a bude old-gen takze to nema zmysel....neviem ci chcu este 10rokov aby to mohli hrat aj na 486kach alebo co
Keby malo PES vsetko co sa tyka licencii, teda ako FIFA (ligy, hraci,..) a na PES by spravili karieru ako vo FIFE nema FIFA sancu. Zasa naopak, keby mala FIFA vsetko to co PES co sa tyka hratelnosti, a mozno aj grafiky a vsetkeho naokolo, nemalo by sancu PES.
Tot moj nazor.
//edit: Keby sa EA Sports a KONAMI spojili, co sa nestane, mohla by vzniknut jedna z najlepsich sportovych hier na svete
radek21 napísal:Keby malo PES vsetko co sa tyka licencii, teda ako FIFA (ligy, hraci,..) a na PES by spravili karieru ako vo FIFE nema FIFA sancu. Zasa naopak, keby mala FIFA vsetko to co PES co sa tyka hratelnosti, a mozno aj grafiky a vsetkeho naokolo, nemalo by sancu PES.
Tot moj nazor.
//edit: Keby sa EA Sports a KONAMI spojili, co sa nestane, mohla by vzniknut jedna z najlepsich sportovych hier na svete
no niečo na tom bude. Ale aj tak viem že si FIFU 2008 stiahnem a budem ju hrať, lebo vždy je to tak a nedám na nu dopustiť, lebo aj tak si to stiahne more ľudí a bude ju hrať
Smokee napísal:No môj názor je taký, že ano. PES 6 mi nesadla, a to vôbec. Nie hrateĺnosťou, ale všetkým okolo toho a FIFE 07 by sa tým nemohla rovnať
To mas pravdu. No lebo ked chcem davat goly s brankarom kludne si mozem zahrat Fifu. Je pravda ze v PES6 sa vrátili k nie moc vydarenym strelam. No ale to je jedina chybicka. FIFE sa skutocne nemoze vyrovnat pretoze FIFA od pociatku PSA uz davno nieje simulator. PES forewer a napiste aspon jednu hru ktora nebola dobra od KONAMI. Dokonca aj nizkorozpoctova hra Boiling Point (robena na kolene) zozala pomerne dost velky uspech.
Ja budem hrat FIFU aj PESko. Aj ked si myslim, ze FIFA ma bude bavit viac, hlavne kvoli lige, licenciam, je to ako naozaj. V PESku nie su licencie, aj ked sa daju stiahnut rozne patche, nebude to ono, ako FIFA.
bude to ako kazdy iny rok.....nic nove...mozno vacsina z vas hovori ze ostane pri PES ale urcite % z vas hned budu pisat po vsetkych forach a machrovat pred vsetkymi kamosmi: MAM FIFU 2008!!!!!!!!!!
Ja som sa tesil ze bude next-gen kvoli hratelnosti a celej fyzike lenze ako som sa docital PC ostane stale pri old-gen takze dalsi rocnik ktory si nestiahnem (mozno ak bude recenzie nad 75%)
sem tam si to zahram ked sa nudim a fifa 07 a 06 to je podla mna to iste ako vzdy. kaslite na pocitacovy futbal , chodte si zahrat vonku tam to mate skutocne realne moj nazor. lepsie nahanat loptu v skutocnosti ako stlacat blbe tlacitka.