Myslite ze sa to da??

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
flasch
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Myslite ze sa to da??

Príspevok od používateľa flasch »

Zdravim...dufam ze tato tema tu este nebola lebo naozaj potrebujem radu...kedysi som chodil s jendou babou a asi tak pred pol rokom som sa do nej znova zamiloval...spravala sa ku mne uplne super,normalne ze by clovek povedal ze sa dame dokopy..lenze ked som jej povedal co k nej citim,povedala ze ma ma strasne rada ale len ako kamarata...ze pre nu znamenam viac ako ostatny ale nemiluje ma.....myslite ze by po case z toho mohlo nieco este byt?? :?
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

Mohlo i nemohlo... Vylucit sa to neda, nicmenej si myslim, ze momentalne sa vyjadrila celkom jasne. Takze predychat a ist dalej.
SpartakuS
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa SpartakuS »

nechcem ti brat nadeje ale s toho us asi nic nebude.... ja viem je to taske stale k nej prechovavas citi ... ale je to zle us to asi nebude take ake to bolo neviem mozno hej... to zavisi na konkretnej osobe... :?
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: Myslite ze sa to da??

Príspevok od používateľa jin »

flasch napísal:...rada ale len ako kamarata...
Toto je veľmi nepríjemná veta. Poviem Ti to narovinu, teraz je veľmi malá šanca, že by z toho niečo bolo. Záleží to iba od nej, ako sa k vašemu "kamarátstvu" postaví. Inak zaujímalo by ma, či vieš, či k tebe niekedy cítila aj niečo viac, alebo to bolo (je) stále rovnaké.
bizzy
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bizzy »

ja mam osobne presne tento isty typ vztahu s dievcatom.

Obcas by som jej najradsej so vsetkym vyskocil, ale viem, ze takto je to najlepsie, velmi si cenim, ze je vedla mna a nechcem o nu prijst, to by som uz neprezil vazne.

Podla mna ak nieco chces, tak si to premysli poriadne, a ak chces tak sa spravaj stale tak isto, uz to vie, je to na nej.

Daj tomu cas, obimaj ju pusinkuj ju lub ju bud pri nej.

Moj nazor... kedze mam podobnu situation :)
marcin44
Novice
Novice

Príspevok od používateľa marcin44 »

flasch napísal:Zdravim...dufam ze tato tema tu este nebola lebo naozaj potrebujem radu...kedysi som chodil s jendou babou a asi tak pred pol rokom som sa do nej znova zamiloval...spravala sa ku mne uplne super,normalne ze by clovek povedal ze sa dame dokopy..lenze ked som jej povedal co k nej citim,povedala ze ma ma strasne rada ale len ako kamarata...ze pre nu znamenam viac ako ostatny ale nemiluje ma.....myslite ze by po case z toho mohlo nieco este byt?? :?
k6 ma pravdu ja mam tiez taku skusenost ako ty ta holka sa mi vzdy zdoveri ked sa jej nieco stane prste sme perfektny kamosi skor som s nou nieco chcel mat ale povedala mi to iste za ma ma rada ako kamosa...no ja sa dalej o vstah nepokusam teraz sme naj kamosi a tak sa mi to paci :wink: :smt025
flasch
Expert
Expert

Príspevok od používateľa flasch »

jin napísal:Toto je veľmi nepríjemná veta. Poviem Ti to narovinu, teraz je veľmi malá šanca, že by z toho niečo bolo. Záleží to iba od nej, ako sa k vašemu "kamarátstvu" postaví. Inak zaujímalo by ma, či vieš, či k tebe niekedy cítila aj niečo viac, alebo to bolo (je) stále rovnaké.
viem ze ma vtedy lubila
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

tou frazou ze ta berie ako kamarata povedala vsetko je mi to luto z toho nikdy nebude nic , nie ze nikdy ale na 80% to byva vlastne jemne odmietnutie a aby si nevravel ze neviem ako sa citis a tak tak ti poviem ze viem zazil som presne to iste ale tak tyzden bolesit to spravi a ides dalej uvidis ze to prejde :? drzim palce :wink:
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

flasch napísal:viem ze ma vtedy lubila
Škoda, že si to nevyužil, lae asi si mal na to dôvody. Každopádne by si sa mohol pokúsiť v nej oživiť city pomocou spomienok na ot dané obdobie. Netuším, či by to na ňu zabralo, no nostalgia je silná zbraň :wink:
Vidium
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Vidium »

flasch napísal:Zdravim...dufam ze tato tema tu este nebola lebo naozaj potrebujem radu...kedysi som chodil s jendou babou a asi tak pred pol rokom som sa do nej znova zamiloval...spravala sa ku mne uplne super,normalne ze by clovek povedal ze sa dame dokopy..lenze ked som jej povedal co k nej citim,povedala ze ma ma strasne rada ale len ako kamarata...ze pre nu znamenam viac ako ostatny ale nemiluje ma.....myslite ze by po case z toho mohlo nieco este byt?? :?
:) Chlapce to ci z toho nieco bude nezavisi na tom co si myslime my na fore ale co si mysli ona...tak ju bez presvedcit ze pre teba je kamaratsvo malo a to lutovat rozhodne nebude...bojuj ... a daj vediet. :wink: drzim palce
midnight_man
Guru
Guru

all

Príspevok od používateľa midnight_man »

chlape..nebudem ti nadeje brat a ani davat..ani jedno s toho nieje dobre...no sam si pocul ako sa vyjdrila..scasti je to dobre lebo aspon vies ze ako si na tom ;)..no vies ake su baby..nieco povedia a za tyzden to nieje pravda :D :D cize ako sam pises..ze si rozumiete a podobne veci..ves to ze si tak rozumiete ze by jeden povedal ze budete spolu..to si mozne len ty myslis ves...jedine co mozes teraz spravit..je ostat s nou :) a ako kolega predomnou spominal..presvec ju ze to myslis vazne ze ju mas fakt rad!!§ a ze stojis za to aby si stebou zacala ;) ///inac preco ste sa vtedy rozisli?
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Má ťa rada len ako kamaráta? Tak pre ňu urob viac ako pre ňu urobí len kamarát. Venuj jej viac pozornosti, viac času, pozvi ju von...
A len tak pomimo: Nekop do koňa od ktorého chceš aby ťa viedol...
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

nie je teraz na obzore nejaky chlapec kt sa jej paci?
THOMASS33
Amateur
Amateur

§T

Príspevok od používateľa THOMASS33 »

poviem ti tak,ze nikdy newies...moze byt je to vsak na nej..a preco ste sa vtedy rozisli?
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

podla mna nie.. dlho mi trvalo kým som na to prišiel ja.. ale je to tak.. ked mi povedala že pre nu znamenám viac ako kamarát ale neľúbi ma čo to potom môže byť? ale vzťah už z toho nikdy nebude.. ale zase nikdy nehovor nikdy tak lebo jedna možnosť by tu bola ako sa dať znova do kopy ale na to musí prísť ona a hlavne musí chcieť..
ale hlavne by som jej to nepripomínal a nestrápnoval sa.. nachaj to na ňu(nech sama zistí čo chce - čo mala, čo má a čo by mohla mať s tebou) nerob zo seba podriadeného.. jasné ono sa to dá raz ale to je vše...
hodne štestí prajem
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

triple napísal:podla mna nie.. dlho mi trvalo kým som na to prišiel ja.. ale je to tak.. ked mi povedala že pre nu znamenám viac ako kamarát ale neľúbi ma čo to potom môže byť? ale vzťah už z toho nikdy nebude.. ale zase nikdy nehovor nikdy
Kazda situacia je ina....kazde dievca je ine..nemozeme povedat ani ano ani nie..neda sa to......proste musis pockat
triple napísal:nachaj to na ňu(nech sama zistí čo chce - čo mala, čo má a čo by mohla mať s tebou) nerob zo seba podriadeného..
presne tak..nechaj to na nu a nechaj tomu cas a volný priebeh ;)
recberko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa recberko »

v budúcnosti nie je nič vylúčené, možno sa znova dáte dokopy... ale keďže ti povedala že ťa berie ako kamaráta, nedávam tomu veľké šance, je mi to ľúto kamoš, ale ako už niekto spomínal, ono to prebolí...
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

nepozname vase povahy, mozne je vsetko
Janko Hraško
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janko Hraško »

Podla mna istotne šancu máš...:) Ved si napísal, že ta lubila a laska sa nedá stratiť za pol roka.. no záleží od toho ako veľmi ta mala rada a ako často ste spolu boli... istá nadväznosť na seba... A že ťa berie ako kamaráta, tak to je relatívne... a ked sa budeš snažiť, city sa podla mna obnovia:)
Veľa šťastia
Smoke1212
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Smoke1212 »

No neviem, zvlastna situacia,mozno chce aby si o nu bojoval.A mozno sa sprava v kolektive inak (pravdepodobne,ako vsetci).Nezavidim Ti ! :?
Napísať odpoveď