Myslite ze sa to da??
Myslite ze sa to da??
Zdravim...dufam ze tato tema tu este nebola lebo naozaj potrebujem radu...kedysi som chodil s jendou babou a asi tak pred pol rokom som sa do nej znova zamiloval...spravala sa ku mne uplne super,normalne ze by clovek povedal ze sa dame dokopy..lenze ked som jej povedal co k nej citim,povedala ze ma ma strasne rada ale len ako kamarata...ze pre nu znamenam viac ako ostatny ale nemiluje ma.....myslite ze by po case z toho mohlo nieco este byt?? 
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Myslite ze sa to da??
Toto je veľmi nepríjemná veta. Poviem Ti to narovinu, teraz je veľmi malá šanca, že by z toho niečo bolo. Záleží to iba od nej, ako sa k vašemu "kamarátstvu" postaví. Inak zaujímalo by ma, či vieš, či k tebe niekedy cítila aj niečo viac, alebo to bolo (je) stále rovnaké.flasch napísal:...rada ale len ako kamarata...
-
bizzy
Medium Star
ja mam osobne presne tento isty typ vztahu s dievcatom.
Obcas by som jej najradsej so vsetkym vyskocil, ale viem, ze takto je to najlepsie, velmi si cenim, ze je vedla mna a nechcem o nu prijst, to by som uz neprezil vazne.
Podla mna ak nieco chces, tak si to premysli poriadne, a ak chces tak sa spravaj stale tak isto, uz to vie, je to na nej.
Daj tomu cas, obimaj ju pusinkuj ju lub ju bud pri nej.
Moj nazor... kedze mam podobnu situation
Obcas by som jej najradsej so vsetkym vyskocil, ale viem, ze takto je to najlepsie, velmi si cenim, ze je vedla mna a nechcem o nu prijst, to by som uz neprezil vazne.
Podla mna ak nieco chces, tak si to premysli poriadne, a ak chces tak sa spravaj stale tak isto, uz to vie, je to na nej.
Daj tomu cas, obimaj ju pusinkuj ju lub ju bud pri nej.
Moj nazor... kedze mam podobnu situation
k6 ma pravdu ja mam tiez taku skusenost ako ty ta holka sa mi vzdy zdoveri ked sa jej nieco stane prste sme perfektny kamosi skor som s nou nieco chcel mat ale povedala mi to iste za ma ma rada ako kamosa...no ja sa dalej o vstah nepokusam teraz sme naj kamosi a tak sa mi to paciflasch napísal:Zdravim...dufam ze tato tema tu este nebola lebo naozaj potrebujem radu...kedysi som chodil s jendou babou a asi tak pred pol rokom som sa do nej znova zamiloval...spravala sa ku mne uplne super,normalne ze by clovek povedal ze sa dame dokopy..lenze ked som jej povedal co k nej citim,povedala ze ma ma strasne rada ale len ako kamarata...ze pre nu znamenam viac ako ostatny ale nemiluje ma.....myslite ze by po case z toho mohlo nieco este byt??
viem ze ma vtedy lubilajin napísal:Toto je veľmi nepríjemná veta. Poviem Ti to narovinu, teraz je veľmi malá šanca, že by z toho niečo bolo. Záleží to iba od nej, ako sa k vašemu "kamarátstvu" postaví. Inak zaujímalo by ma, či vieš, či k tebe niekedy cítila aj niečo viac, alebo to bolo (je) stále rovnaké.
-
cORP.
Addict
tou frazou ze ta berie ako kamarata povedala vsetko je mi to luto z toho nikdy nebude nic , nie ze nikdy ale na 80% to byva vlastne jemne odmietnutie a aby si nevravel ze neviem ako sa citis a tak tak ti poviem ze viem zazil som presne to iste ale tak tyzden bolesit to spravi a ides dalej uvidis ze to prejde
drzim palce 
-
jin
VIP
Škoda, že si to nevyužil, lae asi si mal na to dôvody. Každopádne by si sa mohol pokúsiť v nej oživiť city pomocou spomienok na ot dané obdobie. Netuším, či by to na ňu zabralo, no nostalgia je silná zbraňflasch napísal:viem ze ma vtedy lubila
flasch napísal:Zdravim...dufam ze tato tema tu este nebola lebo naozaj potrebujem radu...kedysi som chodil s jendou babou a asi tak pred pol rokom som sa do nej znova zamiloval...spravala sa ku mne uplne super,normalne ze by clovek povedal ze sa dame dokopy..lenze ked som jej povedal co k nej citim,povedala ze ma ma strasne rada ale len ako kamarata...ze pre nu znamenam viac ako ostatny ale nemiluje ma.....myslite ze by po case z toho mohlo nieco este byt??
-
midnight_man
Guru
all
chlape..nebudem ti nadeje brat a ani davat..ani jedno s toho nieje dobre...no sam si pocul ako sa vyjdrila..scasti je to dobre lebo aspon vies ze ako si na tom
..no vies ake su baby..nieco povedia a za tyzden to nieje pravda
cize ako sam pises..ze si rozumiete a podobne veci..ves to ze si tak rozumiete ze by jeden povedal ze budete spolu..to si mozne len ty myslis ves...jedine co mozes teraz spravit..je ostat s nou
a ako kolega predomnou spominal..presvec ju ze to myslis vazne ze ju mas fakt rad!!§ a ze stojis za to aby si stebou zacala
///inac preco ste sa vtedy rozisli?
-
triple
Guru wannabe
podla mna nie.. dlho mi trvalo kým som na to prišiel ja.. ale je to tak.. ked mi povedala že pre nu znamenám viac ako kamarát ale neľúbi ma čo to potom môže byť? ale vzťah už z toho nikdy nebude.. ale zase nikdy nehovor nikdy tak lebo jedna možnosť by tu bola ako sa dať znova do kopy ale na to musí prísť ona a hlavne musí chcieť..
ale hlavne by som jej to nepripomínal a nestrápnoval sa.. nachaj to na ňu(nech sama zistí čo chce - čo mala, čo má a čo by mohla mať s tebou) nerob zo seba podriadeného.. jasné ono sa to dá raz ale to je vše...
hodne štestí prajem
ale hlavne by som jej to nepripomínal a nestrápnoval sa.. nachaj to na ňu(nech sama zistí čo chce - čo mala, čo má a čo by mohla mať s tebou) nerob zo seba podriadeného.. jasné ono sa to dá raz ale to je vše...
hodne štestí prajem
-
midnight_man
Guru
Kazda situacia je ina....kazde dievca je ine..nemozeme povedat ani ano ani nie..neda sa to......proste musis pockattriple napísal:podla mna nie.. dlho mi trvalo kým som na to prišiel ja.. ale je to tak.. ked mi povedala že pre nu znamenám viac ako kamarát ale neľúbi ma čo to potom môže byť? ale vzťah už z toho nikdy nebude.. ale zase nikdy nehovor nikdy
presne tak..nechaj to na nu a nechaj tomu cas a volný priebehtriple napísal:nachaj to na ňu(nech sama zistí čo chce - čo mala, čo má a čo by mohla mať s tebou) nerob zo seba podriadeného..
-
Janko Hraško
Amateur
Podla mna istotne šancu máš...
Ved si napísal, že ta lubila a laska sa nedá stratiť za pol roka.. no záleží od toho ako veľmi ta mala rada a ako často ste spolu boli... istá nadväznosť na seba... A že ťa berie ako kamaráta, tak to je relatívne... a ked sa budeš snažiť, city sa podla mna obnovia:)
Veľa šťastia
Veľa šťastia