Nočné štúdium

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
nejakymarko
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Nočné štúdium

Príspevok od používateľa nejakymarko »

Tak co ucite sa aj vy po nociach? Ja momentalne robim vykres na zajtra do skoly a musim trocha vypnut taq ma napadlo ci som sam taky trulo co si nechava vsetko na poslednu chvilu, alebo je nas takych viac?

Aky mate rekord do kedy ste sa ucili/nieco ine do skoly?
Ja osobne cca 04:30 rano. v skole 3redbully a dalo sa to vydrzat....(ale ide to do prachov :lol: )
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

Na intraku casto... vcera do pol siedmej do rana, a potom 5h spanku a zase. Dnes ma to asi caka znovu. Dost bezne to robim, dobre sa mi uci v noci.
lucas03
Darca
Darca

Príspevok od používateľa lucas03 »

tak ja sa tiez ucim vecer ako si myslim vecsina lenivych studentov, ale myslim ze vecer mi aj lepsie pali. :) a dokedy som sa najneskor ucil? no asi do 1:00 ale to sa casto nestava kedze som len 2 na strednej, a asi sa ani stavat nebude lebo ak pred maturou (cas predpokladam ze by som sa mal viac ucit) sa budem mat vela ucit den predtym , pojdem sa radsej vyspat. :P
Ale mne sa nechce ucit ked svieti slnko.
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

ja teraz byvam dost casto hore az do rana :) kedze sa snazim ucit na 2 najtazsie skusky :D ale vacsinou tak cca o 2hej odpadnem a zaspim :D
k-u-l-i
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa k-u-l-i »

no najdlhsie co som sa ucil bolo do 7 rana potom hned sprcha a do skoly takze spanok ziadny :D ale dalo sa :) a ucim sa len vecer cez den ked svieti slnko by som to nedokazal :D
nejakymarko
Addict
Addict

lucas03 napísal:...kedze som len 2 na strednej...
Ja som tiez druhak, ale taketo vecery su raz do tyzdna permanentne
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

Heh no tak toto veeelmi dobre poznam :)...uz mam vela v podstate "preucenych" noci za sebou :)...
navyse mam viac faz takeho ucenia...
1.faza odhodlania - vsetko sa naucim a este sa aj vyspim
2.faza utlmu - ucim sa ucim a vidim ze to bude na dlhsie
3.faza oddychu - dam si pol hodinku pauzu...hodinku...dve :)
4.faza ignorancie - kaslem na to...idem spat....lahnem do postele a..
5.faza vycitiek - musim vstat a este si to aspon precitat...
6.faza zufalstva - je rano a v konecnom dosledku toho moc neviem :D

takze asi tak :)
a moj rekord je neist spat vobec ;)
kliko
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa kliko »

no moj rekord je ked som začal rysovat o 9 večer skončil som o piatej rano najedol som sa a rovno do školy ..... ale tam som si potom na hodine kus pospal :D
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Najdlhsie bolo pred maturou, ked som sa snazila naucit ucivo za styri roky a zacala som o polnoci. No, skoncila som o pol tretej, nic som nevedela, sla pospat na styri hodinky a sla na odpoved. Ale inac sa ucievam vzdy skor vecer/noc - tak priemerne do jednej. Nie preto, ze by som nestihala, ale jednoducho to ide rychlejsie, ked prihara, navyse je ticho, klud, nikto neotravuje :)
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

tiež sa učievam v noci. Momentálne mám už po skúškovom, ale zvyknem tak bývať do tej jednej-druhej (podľa potreby)
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Hej hej ... v noci ta nic nerozptyluje ... naplno otvorene okno .. cize chladok na PC tichucko zapnuta hudba a opisujem poznamky ... vtedy sa najlepsie naucim ... 2 noci pred zaverecnymi skuskami som sedel celu noc ... potom som sa nadopoval Energetikush napojmi ... aby som prezil den ... vecer som si lahol o 19:00 spal do 10:00 zabehol na prechadzku z kamosmi do prirody na prekyslicenie hlavy a v noci zas ucenie a na druhy den 3 dnova skuska
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

aj ja sa vzdy "ucim" v noci :-) ale ako shark hovoril, pri tom otvorenom balkone a peknej muzicke -> to ma nuti zavriet ocka :-( ... a vzdy si vravim, ked sa okolo 3tej rano doucim, ze uz nikdy viac. a stale sa to opakuje :wink:
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Ked zaspavas tak si Kup tie bompari Kysle cukriky ... ti garantujem ze nezaspis ... ani sa ti nebude chciet spat
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

V noci mi totalne vypina mozog. Na nocnych smenach riesim napr. Sudoku a cas je pri rovnakej obtiaznosti z hry na hru dlhsi a dlhsi s pribudajucou hodinou. Chcel som sa ucievat na certifikacie, ale v noci to jednoducho u mna nehrozi
nejakymarko
Addict
Addict

no ako taq som prave skoncil...ale aj taq musim v skole este nieco dorobyt....preco si to nikdy newem rozlozit??? :?
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

najdlhsie som sa ucil celu noc, ale to bolo pred skuskou, ktoru som si chcel prelozit na neskor a uz nebol volny termin. rano ked nasi vstavali do roboty tak sa cudovali, preco som tak skoro vstaval :D
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

bezne, teraz momentalne nestudujem ale noc je idealna na ucenie... priblizne tak do tretej to tahavam
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Ja vždy učil maximálne do 22:00.. dlhšie som už nemohol, aj keby som nebol pripravený na ďalší deň, to by som radšej skôr ráno privstal o 5:00 (ale nestalo sa také).

Jedine pred maturitami v akademickom týždni som si matematiku nechával na večer.. začal som rátať príklady o 20:00, ale o 0:00 som musel končiť, bo sa nedalo. ;)
dew6
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dew6 »

Mne sa párkrát stalo aj to, že som sa vôbec nedostala do postele....som bola síce jak máčala, no ale pri sebe liter kávy, čokoláda, A2 pauzák a do práce...
Potom si moje telo vytvorilo proti káve imunitu a teraz ma skôr uspí, než preberie.... :lol: Nevadí, veď aj ja raz vyrastiem z toho- zatiaľ som mladá a hlúpa (pretože si nevážim čas na spánok a na iné dôležité veci-priateľ)... :smt022
tibet
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa tibet »

Cez noc sa nedokazem ucit. Tento rok tesne pred maturou som sa raz ucil asi do 23:00, ale to som uz odpadaval. To si radsej privstanem rano.
Napísať odpoveď