apacer AU822

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
oggy111
Light Expert
Light Expert

apacer AU822

Príspevok od používateľa oggy111 »

mam mp3 apacer AU822 a ked ho pripojim do usb tak nereaguje ale na kamosovom pocitaci ide. usb urcite funguje lebo fotak tam ide a aj ine mp3 prehravace. neviem v com je problem. poradte prosim
iwo1222
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa iwo1222 »

mas spravne nainstalovane ovadace?
oggy111
Light Expert
Light Expert

ano, ked pripojim ine zariadenie, ako napr. fotak tak ho v pohode nacita, fakt to nechapem, idem skusit preinstalovat windows
smejo
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa smejo »

ono ti to slo a zrazu nejde?
oggy111
Light Expert
Light Expert

ee, neslo to vobec, ale vsetkym ostatnym to ide
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

tak máš nahovno ovládač na player naištalovaný.. skús sa pohrať s cd čo si mal pribalené
oggy111
Light Expert
Light Expert

triple napísal:tak máš nahovno ovládač na player naištalovaný.. skús sa pohrať s cd čo si mal pribalené
bez urazky, ale vacsiu kravinu si uz ani nemohol napisat, ved XP si same najde ovladace, a keby to bolo ovladacmi tak by aspon isiel nabijat.
Bol som u jedneho chlapika a ten zistil ze mam stare usb sloty a prehravac ich nepodporuje, tak som kupil usb radic a uz to ide, normalne ho nacita a vsetko ide, az na nabijanie, vobec sa nechce nabijat, uz naozaj neviem co s tym moze byt
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

oggy111 napísal:bez urazky, ale vacsiu kravinu si uz ani nemohol napisat, ved XP si same najde ovladace, a keby to bolo ovladacmi tak by aspon isiel nabijat.
Bol som u jedneho chlapika a ten zistil ze mam stare usb sloty a prehravac ich nepodporuje, tak som kupil usb radic a uz to ide, normalne ho nacita a vsetko ide, az na nabijanie, vobec sa nechce nabijat, uz naozaj neviem co s tym moze byt
neni to až taká kravina ja som sa tomu tiež čudoval kým som na vlastné oči nevidel.. tiež týpek nevedel spojazdniť player a nech sa kuknem čo je s tým. a fakt som nevedel. tak som zobral cd-ko a nainštaloval soft k player a už to šlo..
Inak by som neradil takto... ale s tým starím USB to by ma fakt nenapadlo.. už som zase múdrejší hh :D
Napísať odpoveď