Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
tomek00
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa tomek00 »

reveger napísal:....momentalne ani jeden nejde co? neviem sa z toho vysomarit..stahuju ho? :)
no uz ide, server stahovali niekam, ale uz to vsekto funguje... treba sledovat hlavnu stranku onlinegamers ...:)
host5
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa host5 »

a treba prepisat realmlist
Johnnny
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Johnnny »

pls nenasiel by as este niektoco hr na ofiku za neaku 60-70 lvl a upol by tu WDb zlozku?
hornblower
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hornblower »

Hram na spojke velmi dobry cz/sk serv s max 170 hracmi. Bezi tam TBC pady samozrejme su ale admin sa o to stara ako moze.
nErD. ' z
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nErD. ' z »

hornblower napísal:Hram na spojke velmi dobry cz/sk serv s max 170 hracmi. Bezi tam TBC pady samozrejme su ale admin sa o to stara ako moze.
aj ja tam hram, skvely server, možno škoda, že hrá pomenej hráčov 94-130, ale skvely GM team a pada pomenej, save kazdych 5 minut tusim akurat myslim, že honor nefunguje.
Ak chcete web:
http://wow.spojka.org/
Johnnny
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Johnnny »

hosi, je tu niekto kto ma vacsie skusenosti s prevadzkou free wow serverov na mangos emulatore?
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Johnnny napísal:hosi, je tu niekto kto ma vacsie skusenosti s prevadzkou free wow serverov na mangos emulatore?
len sa do toho nepustaj :roll: kinder serverov je uz dost.
WoW
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa WoW »

perfektny free server veľa ludi 200+ http://www.onlinegamers.cz/worldofwarcraft/index.php
host5
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

LOL ze 200+ si sa asi pomylil co? hraje tam 450+ :twisted: je to najlepsi cz/sk server :wink: odporucam bezi tam TBC 2.0.12 :wink:
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

host5 napísal:LOL ze 200+ si sa asi pomylil co? hraje tam 450+ :twisted: je to najlepsi cz/sk server :wink: odporucam bezi tam TBC 2.0.12 :wink:
podla toho v com najlepsi...ma najlepsiu navstevnost ale stabilita neni jeho silna stranka
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sepiroth »

drví niekto z vás na lorellin.cz? podla mna najlepsi.:) v pohode, nenatrafil som takmer na ziadny bug, jediny vaznejsi sa mi pritrafil ked mi zmizlo consecration-normalne som ho mal a pouzival ale potom sa prosto pokazilo a vsetci paladini ho stratili.
Inak vyborny server, v pohode fici TBC, predtym dost padal, teraz ovela menej, a s pouzivanim .save to je bez najmensich problemov. :)
Som Blood Elf Paladin 24.
21tomy21
Star
Star

Príspevok od používateľa 21tomy21 »

Ty si Hordák...hmm tak keby som ťa stretol bol by som nútený ťa zabyť... :lol:
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Sepiroth napísal:drví niekto z vás na lorellin.cz? podla mna najlepsi.:) v pohode, nenatrafil som takmer na ziadny bug, jediny vaznejsi sa mi pritrafil ked mi zmizlo consecration-normalne som ho mal a pouzival ale potom sa prosto pokazilo a vsetci paladini ho stratili.
Inak vyborny server, v pohode fici TBC, predtym dost padal, teraz ovela menej, a s pouzivanim .save to je bez najmensich problemov. :)
Som Blood Elf Paladin 24.
ty si mozno ziadny bug nenasiel ale vies kolko je bugnutych talentov a vsetkeho mozneho............keby to tu mam vypisat tak to by som tu bol dost dlho za tym PC
rackhus
Novice
Novice

Príspevok od používateľa rackhus »

Mno Wolf ma pravdu, na lorelline je bugov po ......, ale da sa to tolerovat, kedze je to free server, ale tie pady ma srali neskutocne, kvoli tomu som aj dlhsie nehral, ale zevraj sa suska o niakej novej revizi, ci nieco podobne ako emu ani sam neviem a ze blizka na lepsie casy pre TBC :twisted: na Lorellin.
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

No hrate niekto na mmorpg4free.com? Je to tam super. V spicke 1000+ ludi a slape v pohode, latency som nemal viac ako 300, celkom dobre funguju spelly/talenty. Mozno som pozadu, asi rok som wow nehral, ale niektore veci ma prekvapili: Zo zeme vidno grifinov :shock: a ty z grifa vidis vsetko na zemi a videl som ako vlk zabil zajaca, sam od seba. Odporucam silne...
host5
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

podla toho v com najlepsi...ma najlepsiu navstevnost ale stabilita neni jeho silna stranka
boze wolf ty si lama ukaz mi este nejaky server cz/sk ktory pri hracoch 600+- vydrzi up v priemere 2.5 - 3.5 hod.A minule pri 604 hracoch bol up 9 hodin :shock: :P
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

piton napísal:No hrate niekto na mmorpg4free.com? Je to tam super. V spicke 1000+ ludi a slape v pohode, latency som nemal viac ako 300, celkom dobre funguju spelly/talenty. Mozno som pozadu, asi rok som wow nehral, ale niektore veci ma prekvapili: Zo zeme vidno grifinov :shock: a ty z grifa vidis vsetko na zemi a videl som ako vlk zabil zajaca, sam od seba. Odporucam silne...
do je dnes bezna vec na mangosoch....pred rokom boli v mode WowEmu a tam tieto moznosti neboli ale dnes to uz nepride nikomu nove....asi len tebe :lol: (nic v zlom)
Kels
King
King

Príspevok od používateľa Kels »

piton napísal:No hrate niekto na mmorpg4free.com? Je to tam super. V spicke 1000+ ludi a slape v pohode, latency som nemal viac ako 300, celkom dobre funguju spelly/talenty. Mozno som pozadu, asi rok som wow nehral, ale niektore veci ma prekvapili: Zo zeme vidno grifinov :shock: a ty z grifa vidis vsetko na zemi a videl som ako vlk zabil zajaca, sam od seba. Odporucam silne...
ehm...na tomto servery som hral tak dva mesiace dozadu..mozno menej.. a chlape ziadna slava... viem ze je rozdeleny na nejake 2 ci tri realmi sa mi zda.. a na tom kde som hral ja (na maine) bolo dost Questov zabugovanych bud nesli splnit alebo odovzdat.. ked mam napr plny bag a berem si odmenu s questu tak ta neupozorni ze mas plny bag s skratka stratis ten predmet (co na inych predmetom je SAMOZREJMOST ze ta upozorni a jednoducho ked mas plny bag ten Q neodovzdas..) a celkovo bol som myslim ze 8 lvl a mal som 50 goldov..co je az moc fun.. ja radsej normalne serveri..ale nemam nejako nic proti nemu..a ozaj..ke dsom hral za blood elfov tak som to prve mesto v ghostlande preskumaval a NPCcka na mna utocily...gryphon master mi dal critic za 5k a bolo som hore bruskom.. toto ja nemusim :)
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

host5 napísal:boze wolf ty si lama ukaz mi este nejaky server cz/sk ktory pri hracoch 600+- vydrzi up v priemere 2.5 - 3.5 hod.A minule pri 604 hracoch bol up 9 hodin :shock: :P
No ved hovorim, ze som trochu pozadu :D
Kelusko napísal:ehm...na tomto servery som hral tak dva mesiace dozadu..mozno menej.. a chlape ziadna slava... viem ze je rozdeleny na nejake 2 ci tri realmi sa mi zda.. a na tom kde som hral ja (na maine) bolo dost Questov zabugovanych bud nesli splnit alebo odovzdat.. ked mam napr plny bag a berem si odmenu s questu tak ta neupozorni ze mas plny bag s skratka stratis ten predmet (co na inych predmetom je SAMOZREJMOST ze ta upozorni a jednoducho ked mas plny bag ten Q neodovzdas..) a celkovo bol som myslim ze 8 lvl a mal som 50 goldov..co je az moc fun.. ja radsej normalne serveri..ale nemam nejako nic proti nemu..a ozaj..ke dsom hral za blood elfov tak som to prve mesto v ghostlande preskumaval a NPCcka na mna utocily...gryphon master mi dal critic za 5k a bolo som hore bruskom.. toto ja nemusim :)
To je pravda, ze item zmizne, ale to mi najmenej vadi... Rates su 10x questy, 3x moby, 3x drop, na lvl 30 som 50g este nemal... Dost sa asi zmenilo za ten cas :)
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

piton napísal:To je pravda, ze item zmizne, ale to mi najmenej vadi... Rates su 10x questy, 3x moby, 3x drop, na lvl 30 som 50g este nemal... Dost sa asi zmenilo za ten cas :)
boze to na akom funku hras....okamzite smykaj na blizzlike :lol:
Napísať odpoveď