no uz ide, server stahovali niekam, ale uz to vsekto funguje... treba sledovat hlavnu stranku onlinegamers ...reveger napísal:....momentalne ani jeden nejde co? neviem sa z toho vysomarit..stahuju ho?
Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
-
hornblower
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
nErD. ' z
Medium Star
aj ja tam hram, skvely server, možno škoda, že hrá pomenej hráčov 94-130, ale skvely GM team a pada pomenej, save kazdych 5 minut tusim akurat myslim, že honor nefunguje.hornblower napísal:Hram na spojke velmi dobry cz/sk serv s max 170 hracmi. Bezi tam TBC pady samozrejme su ale admin sa o to stara ako moze.
Ak chcete web:
http://wow.spojka.org/
-
WoW
Light Expert
perfektny free server veľa ludi 200+ http://www.onlinegamers.cz/worldofwarcraft/index.php
drví niekto z vás na lorellin.cz? podla mna najlepsi.
v pohode, nenatrafil som takmer na ziadny bug, jediny vaznejsi sa mi pritrafil ked mi zmizlo consecration-normalne som ho mal a pouzival ale potom sa prosto pokazilo a vsetci paladini ho stratili.
Inak vyborny server, v pohode fici TBC, predtym dost padal, teraz ovela menej, a s pouzivanim .save to je bez najmensich problemov.
Som Blood Elf Paladin 24.
Inak vyborny server, v pohode fici TBC, predtym dost padal, teraz ovela menej, a s pouzivanim .save to je bez najmensich problemov.
ty si mozno ziadny bug nenasiel ale vies kolko je bugnutych talentov a vsetkeho mozneho............keby to tu mam vypisat tak to by som tu bol dost dlho za tym PCSepiroth napísal:drví niekto z vás na lorellin.cz? podla mna najlepsi.v pohode, nenatrafil som takmer na ziadny bug, jediny vaznejsi sa mi pritrafil ked mi zmizlo consecration-normalne som ho mal a pouzival ale potom sa prosto pokazilo a vsetci paladini ho stratili.
Inak vyborny server, v pohode fici TBC, predtym dost padal, teraz ovela menej, a s pouzivanim .save to je bez najmensich problemov.![]()
No hrate niekto na mmorpg4free.com? Je to tam super. V spicke 1000+ ludi a slape v pohode, latency som nemal viac ako 300, celkom dobre funguju spelly/talenty. Mozno som pozadu, asi rok som wow nehral, ale niektore veci ma prekvapili: Zo zeme vidno grifinov
a ty z grifa vidis vsetko na zemi a videl som ako vlk zabil zajaca, sam od seba. Odporucam silne...
do je dnes bezna vec na mangosoch....pred rokom boli v mode WowEmu a tam tieto moznosti neboli ale dnes to uz nepride nikomu nove....asi len tebepiton napísal:No hrate niekto na mmorpg4free.com? Je to tam super. V spicke 1000+ ludi a slape v pohode, latency som nemal viac ako 300, celkom dobre funguju spelly/talenty. Mozno som pozadu, asi rok som wow nehral, ale niektore veci ma prekvapili: Zo zeme vidno grifinova ty z grifa vidis vsetko na zemi a videl som ako vlk zabil zajaca, sam od seba. Odporucam silne...
ehm...na tomto servery som hral tak dva mesiace dozadu..mozno menej.. a chlape ziadna slava... viem ze je rozdeleny na nejake 2 ci tri realmi sa mi zda.. a na tom kde som hral ja (na maine) bolo dost Questov zabugovanych bud nesli splnit alebo odovzdat.. ked mam napr plny bag a berem si odmenu s questu tak ta neupozorni ze mas plny bag s skratka stratis ten predmet (co na inych predmetom je SAMOZREJMOST ze ta upozorni a jednoducho ked mas plny bag ten Q neodovzdas..) a celkovo bol som myslim ze 8 lvl a mal som 50 goldov..co je az moc fun.. ja radsej normalne serveri..ale nemam nejako nic proti nemu..a ozaj..ke dsom hral za blood elfov tak som to prve mesto v ghostlande preskumaval a NPCcka na mna utocily...gryphon master mi dal critic za 5k a bolo som hore bruskom.. toto ja nemusimpiton napísal:No hrate niekto na mmorpg4free.com? Je to tam super. V spicke 1000+ ludi a slape v pohode, latency som nemal viac ako 300, celkom dobre funguju spelly/talenty. Mozno som pozadu, asi rok som wow nehral, ale niektore veci ma prekvapili: Zo zeme vidno grifinova ty z grifa vidis vsetko na zemi a videl som ako vlk zabil zajaca, sam od seba. Odporucam silne...
No ved hovorim, ze som trochu pozaduhost5 napísal:boze wolf ty si lama ukaz mi este nejaky server cz/sk ktory pri hracoch 600+- vydrzi up v priemere 2.5 - 3.5 hod.A minule pri 604 hracoch bol up 9 hodin![]()
To je pravda, ze item zmizne, ale to mi najmenej vadi... Rates su 10x questy, 3x moby, 3x drop, na lvl 30 som 50g este nemal... Dost sa asi zmenilo za ten casKelusko napísal:ehm...na tomto servery som hral tak dva mesiace dozadu..mozno menej.. a chlape ziadna slava... viem ze je rozdeleny na nejake 2 ci tri realmi sa mi zda.. a na tom kde som hral ja (na maine) bolo dost Questov zabugovanych bud nesli splnit alebo odovzdat.. ked mam napr plny bag a berem si odmenu s questu tak ta neupozorni ze mas plny bag s skratka stratis ten predmet (co na inych predmetom je SAMOZREJMOST ze ta upozorni a jednoducho ked mas plny bag ten Q neodovzdas..) a celkovo bol som myslim ze 8 lvl a mal som 50 goldov..co je az moc fun.. ja radsej normalne serveri..ale nemam nejako nic proti nemu..a ozaj..ke dsom hral za blood elfov tak som to prve mesto v ghostlande preskumaval a NPCcka na mna utocily...gryphon master mi dal critic za 5k a bolo som hore bruskom.. toto ja nemusim