Nočné štúdium
-
JohnFrusciante
Star
moje "ucenie"
v skole : "pridem domov a budem sa ucit, optom si dam pauzu a vecer sa doucim"
doma po skole : "snad sa nepojdem ucit hned ako pridem zo skoly?"
po 2 hodkach : "aaale tak vecer sa mi do toho bude chciet viacej ked pojdem teraz von"
prichod z domu : "som hrozneunaveny a absolutne nemam chut sa ucit"
po dlhom odhodlavani : "ucenie + zaspatie nad knihami do cca 15minut"
vecer : "budicek, zbalenie knih do skoly, nastavenie budika o hodinou skor, aby som sa mohol ucit rano"
rano 4:30 : "omg to sa mam teraz ucit? vstavam kazdy den na nultu na o 5:30 a este si mam aj zo spanku uberat? to teda nie. nasleduje prestavenie budika"
rano 5:30 : "prichadza faza vycitiek ako niekto hore napisal predo mnou
"
niekedy sa vazne ucit neda. a ucit sa v noci? to vobec nefunguje u mna. v noci sa ucim a potom akurat zaspim a na druhy den si ani nepamatam, co som sa ucil. proste nulovy efekt.
v skole : "pridem domov a budem sa ucit, optom si dam pauzu a vecer sa doucim"
doma po skole : "snad sa nepojdem ucit hned ako pridem zo skoly?"
po 2 hodkach : "aaale tak vecer sa mi do toho bude chciet viacej ked pojdem teraz von"
prichod z domu : "som hrozneunaveny a absolutne nemam chut sa ucit"
po dlhom odhodlavani : "ucenie + zaspatie nad knihami do cca 15minut"
vecer : "budicek, zbalenie knih do skoly, nastavenie budika o hodinou skor, aby som sa mohol ucit rano"
rano 4:30 : "omg to sa mam teraz ucit? vstavam kazdy den na nultu na o 5:30 a este si mam aj zo spanku uberat? to teda nie. nasleduje prestavenie budika"
rano 5:30 : "prichadza faza vycitiek ako niekto hore napisal predo mnou
niekedy sa vazne ucit neda. a ucit sa v noci? to vobec nefunguje u mna. v noci sa ucim a potom akurat zaspim a na druhy den si ani nepamatam, co som sa ucil. proste nulovy efekt.
Ucit som sa neucil kto vie ako dlho (max 12-15 hod.), ale ked som rysoval zaverecne zadanie na KPS (prevodovku) trvalo mi to cca neakych 35 hodin. Mal som par prestavok (caffe+ciga, sem-tam neaka strava).
Njn to je tak ked clovek nestiha a este tesne pred odovzdanim zisti, ze cele jeho mesacne trapenie je na <>...
Njn to je tak ked clovek nestiha a este tesne pred odovzdanim zisti, ze cele jeho mesacne trapenie je na <>...
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Tiež sa zvyknem učievať v noci, tak do druhej až tretej, ale má ot dosť funny priebeh, nakoľko som vtedy furt pri compe.
1. O 20:00 sadnem za comp a rozložím knihy, nakopne sa win, knihy idú bokom prichádza hojko a ICQ s kamarátmi, ktorí sú na tom podobne
2. Okolo polnoci prichádza prvá kríza, kedy si uvedomujeme, že sme sa vôbec nič nenaučili a idem si pre kávu.
3. 01:00 sa konečne dokopem a pozerám sa do kníh popri stálej konzultácii o učive a zisťovaní si, čo sa máme vlastne učiť.
4. 02:30 sa kvázi doučím a s blbým pocitom idem spať...
Tento celý systém je naprd a strašne zabíjam čas a ničím aj svoje zdravie. Ten spánok mi chýba a je to iba moja chyba...PC je závislosť...
1. O 20:00 sadnem za comp a rozložím knihy, nakopne sa win, knihy idú bokom prichádza hojko a ICQ s kamarátmi, ktorí sú na tom podobne
2. Okolo polnoci prichádza prvá kríza, kedy si uvedomujeme, že sme sa vôbec nič nenaučili a idem si pre kávu.
3. 01:00 sa konečne dokopem a pozerám sa do kníh popri stálej konzultácii o učive a zisťovaní si, čo sa máme vlastne učiť.
4. 02:30 sa kvázi doučím a s blbým pocitom idem spať...
Tento celý systém je naprd a strašne zabíjam čas a ničím aj svoje zdravie. Ten spánok mi chýba a je to iba moja chyba...PC je závislosť...