nemyslim ze by ma to dako nabudilorecberko napísal:alebo ešte nech ťa niekto trocha prefacká aby si bol správne agresívne naladený
Povzbudenie pred zapasom
spytam sa aj ja jednu vec: chodim hravat floorball, hravame asi 2 hodinky, prva je v pohode ,ale druhu sa uz nikomu nechce behat a strielat, takze vacsinou je rozhodnute v tu prvu polovicu zapasu. preto by som potreboval tip na nejaku hudbu, ktora by nas dokazala "rozhybat", nieco akcne, tvrde, drsne. neviete o niecom? nieco v style prodigy alebo podobne
dikes
Myslim ze na to asi neexistuje nic... mali by ste si urobit neaky turnaj alebo hrat o ja neviem daky cash, kazdy da na zaciatku 20 a na konci si to vitazne muzstvo rozdeli!ades napísal:spytam sa aj ja jednu vec: chodim hravat floorball, hravame asi 2 hodinky, prva je v pohode ,ale druhu sa uz nikomu nechce behat a strielat, takze vacsinou je rozhodnute v tu prvu polovicu zapasu. preto by som potreboval tip na nejaku hudbu, ktora by nas dokazala "rozhybat", nieco akcne, tvrde, drsne. neviete o niecom? nieco v style prodigy alebo podobnedikes
Hmm ked som videl tuto temu tak si myslel ze to bude o nejakych fintach, typu energetickeho stylu, napr. polka bananu, hroznovy cukor etc.
Rozmyslal som ci ti nepomoze nejake jedlo. Ale ako tak nad tym uvazjem, keby si zacal behat bolo by ti asi blbo. Takze to nie je rozumny napad.IZZi-BA napísal:ako sa zbavim zapasovej tremi a ziskam viac sebavedomia nikdy sa mi nestalo ze som mal cez zapas tremu a teraz zrazu sa jej neviiem zbavit a chyba mi aj sebavedomie pls poradte ak mate s tym skusenosti
alebo piste dake ritualy ktore mate pred zapasom
Zaklad je psychika.
Mna napriklad dokaze vyhecovat ak viem ze niekto ma nenavidi, ma na mna zlost/hnev len preto ze som lepsi ako on. Motivuje ma to aby som bol este lepsi. Vtedy sa menim na selmu. Wrr
Ak sa ti z tremy rozklepkaju kolena a niekto cez teba prejde, mal by si si povedat: Co je on viac ako JA? Je to smejd, ktoremu vysla jedna finta. Az budem mat o minutku loptu, tak si pre zmenu vychutnam ja teba.
hral si niekedy futbal? tym ze ti trener vynada ta skor znechuti a berie ti sebavedomie. dobre hecovanie trenera je zaklad , ale nie tym ze ti vynada , keby mne trener vynadal zesom slaby a neviem co tak si balim kufre a odchadzam do ineho . motivovanie je zaklad uspechu ale spravne motivovanie nadavky nikomu nepomozudbco napísal:podla mna hudba je o nicom pred zapasom to vam musi trener pekne vynadat aky ste slabi a ze musite vyhrat a ta atmosfera celeho tymu ktory chce vyherat je lepsia jak nejake pesnicky
hej hej , v tych nizsich sutaziach normal ,aj vo vyssich bohuzial , ale odborni treneri nemusia nadavat na hracov aby ich povzbudilidbco napísal:jj hral som futbal uzale ja nehravam nejaku extra ligu len tak pre zabavu. Pred par sezonami sme mali takeho trenera nam vynadal do kok**** bezne a nikomu to nevadilo aspon sme sa pobavili na nom ked chytal nervy a nadaval