Povzbudenie pred zapasom

O športe...
IZZi-BA
Star
Star

Príspevok od používateľa IZZi-BA »

recberko napísal:alebo ešte nech ťa niekto trocha prefacká aby si bol správne agresívne naladený ;-)
nemyslim ze by ma to dako nabudilo
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

IZZi-BA napísal:presne nieco take potrebujem co ked pocuvam mam az zimomriavky
tak ked nieco take chces, si musis sam vybrat, bo keed si hiphoper a niekto ti da metal tak to asi nedocielis<alebo naopak> :D [hovorim priklad]
IZZi-BA
Star
Star

nieco jemne potom sa stupnuje a zase mierni a refrem silny
recberko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa recberko »

IZZi-BA napísal:nemyslim ze by ma to dako nabudilo
no vidiš teba nie, niekoho iného možno áno, preto som vyššie písal myslím že to je individuálne, treba si nájsť to svoje, ja som písal len návrh ;-)
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

spytam sa aj ja jednu vec: chodim hravat floorball, hravame asi 2 hodinky, prva je v pohode ,ale druhu sa uz nikomu nechce behat a strielat, takze vacsinou je rozhodnute v tu prvu polovicu zapasu. preto by som potreboval tip na nejaku hudbu, ktora by nas dokazala "rozhybat", nieco akcne, tvrde, drsne. neviete o niecom? nieco v style prodigy alebo podobne :) dikes
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

ades napísal:spytam sa aj ja jednu vec: chodim hravat floorball, hravame asi 2 hodinky, prva je v pohode ,ale druhu sa uz nikomu nechce behat a strielat, takze vacsinou je rozhodnute v tu prvu polovicu zapasu. preto by som potreboval tip na nejaku hudbu, ktora by nas dokazala "rozhybat", nieco akcne, tvrde, drsne. neviete o niecom? nieco v style prodigy alebo podobne :) dikes
Myslim ze na to asi neexistuje nic... mali by ste si urobit neaky turnaj alebo hrat o ja neviem daky cash, kazdy da na zaciatku 20 a na konci si to vitazne muzstvo rozdeli!

Hmm ked som videl tuto temu tak si myslel ze to bude o nejakych fintach, typu energetickeho stylu, napr. polka bananu, hroznovy cukor etc. :)
afa
Expert
Expert

Príspevok od používateľa afa »

skratka pred zapasom ak mate reproduktory na stadione tak pustite si nieco tvrde alebo ma napadlo ze skotska hudba na tej debiline ako sa vola co trubia to je dobre a zacnete si vyspevovat pred superom ako sa rozcvicujete pred zapasom a bude
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

Retne napísal:...napr. polka bananu...
no jasne, z toho budu vsetci behat ako najati, lenze nie po ihrisku :D
IZZi-BA
Star
Star

ako sa zbavim zapasovej tremi a ziskam viac sebavedomia nikdy sa mi nestalo ze som mal cez zapas tremu a teraz zrazu sa jej neviiem zbavit a chyba mi aj sebavedomie pls poradte ak mate s tym skusenosti
alebo piste dake ritualy ktore mate pred zapasom
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

dakedy davno som si pustal Linkin Park - Live In Texas na plne gule pred zapasmi a fungovalo to..teraz uz nezvyknem
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

ja som si niekedy pustalrazilsku sambu , ale teraz som uz dost nabudeny aj bez povzbudenia . ťo musis citit ci si vyburcovany
ProfionQQ
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

kabát

Príspevok od používateľa ProfionQQ »

mna osobne nabudila pesnicka Kabát - V pekle sudy válej

to ked som pocul isel som aj cez mrtvoly
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

IZZi-BA napísal:ako sa zbavim zapasovej tremi a ziskam viac sebavedomia nikdy sa mi nestalo ze som mal cez zapas tremu a teraz zrazu sa jej neviiem zbavit a chyba mi aj sebavedomie pls poradte ak mate s tym skusenosti
alebo piste dake ritualy ktore mate pred zapasom
Rozmyslal som ci ti nepomoze nejake jedlo. Ale ako tak nad tym uvazjem, keby si zacal behat bolo by ti asi blbo. Takze to nie je rozumny napad.

Zaklad je psychika.
Mna napriklad dokaze vyhecovat ak viem ze niekto ma nenavidi, ma na mna zlost/hnev len preto ze som lepsi ako on. Motivuje ma to aby som bol este lepsi. Vtedy sa menim na selmu. Wrr :twisted:

Ak sa ti z tremy rozklepkaju kolena a niekto cez teba prejde, mal by si si povedat: Co je on viac ako JA? Je to smejd, ktoremu vysla jedna finta. Az budem mat o minutku loptu, tak si pre zmenu vychutnam ja teba.
:wink: :)
Pedrosino
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pedrosino »

No mna dokaze pred zapasom vyburcovat niaka dobry song (Dance,Trance,House).....dam si niaky ten energi drink ....a potom este aj baba ale nesmie to byt tak aby ked hras na nic ine nerozmyslas len nad nou staci od nej pusa a mile slovo ......jaj a este aby som nezabudol zvučka Ligy Majstov :twisted:
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

videli ste novu reklamu na zuvacky AIRWAVES? tak ma vyzerat hecovanie :twisted:
dbco
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa dbco »

podla mna hudba je o nicom pred zapasom to vam musi trener pekne vynadat aky ste slabi a ze musite vyhrat a ta atmosfera celeho tymu ktory chce vyherat je lepsia jak nejake pesnicky
IZZi-BA
Star
Star

dbco napísal:podla mna hudba je o nicom pred zapasom to vam musi trener pekne vynadat aky ste slabi a ze musite vyhrat a ta atmosfera celeho tymu ktory chce vyherat je lepsia jak nejake pesnicky
co ti ja viem ked ti trener vynada to neni ono musi ta skor povzbudit a vyhecovat
kubodinho
Professional
Professional

dbco napísal:podla mna hudba je o nicom pred zapasom to vam musi trener pekne vynadat aky ste slabi a ze musite vyhrat a ta atmosfera celeho tymu ktory chce vyherat je lepsia jak nejake pesnicky
hral si niekedy futbal? tym ze ti trener vynada ta skor znechuti a berie ti sebavedomie. dobre hecovanie trenera je zaklad , ale nie tym ze ti vynada , keby mne trener vynadal zesom slaby a neviem co tak si balim kufre a odchadzam do ineho . motivovanie je zaklad uspechu ale spravne motivovanie nadavky nikomu nepomozu
dbco
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa dbco »

jj hral som futbal uz :) ale ja nehravam nejaku extra ligu len tak pre zabavu. Pred par sezonami sme mali takeho trenera nam vynadal do ko*ot bezne a nikomu to nevadilo aspon sme sa pobavili na nom ked chytal nervy a nadaval
kubodinho
Professional
Professional

dbco napísal:jj hral som futbal uz :) ale ja nehravam nejaku extra ligu len tak pre zabavu. Pred par sezonami sme mali takeho trenera nam vynadal do kok**** bezne a nikomu to nevadilo aspon sme sa pobavili na nom ked chytal nervy a nadaval
hej hej , v tych nizsich sutaziach normal ,aj vo vyssich bohuzial , ale odborni treneri nemusia nadavat na hracov aby ich povzbudili
Napísať odpoveď