White Power Music

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Digital
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

kali520 napísal::lol: a na to si ako prisiel?
Ked sa uvedomíš tak prides nato aj ty :wink:
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

pinacolada napísal:sice nie je ale znamena to ze BIELA SILA (ale to myslim ze vies) a ak si niekto mysli ze iba biela rasa je dobra tak je to zebrak a kkt ci uz je nacek alebo nie
aryan to uz vysvetlil. a fakt je to tak. sloboda slova. mame black power, tak preco nie white power.
pinacolada napísal:btw preco ich tu tak obhajujes?ved oni su povodcom tohto zla.keby nebolo ich tak by nebola ani antiFA (pozor nie punk lebo ten tu bol skor ako nackovia a bolo to mierumilovne hnutie ktore tvorilo opoziciu komunizmu a neskor konzumnej spolocnosti)
preco ich obhajujem? neviem. ale mam pocit ze sa tu postuju jednostranne nazori. a ako povedal aryan, ked mame black power, preco nie white? je to o tom istom, len ina farba. pochybujem ze keby nebolo WPM tak by nebolo antifi.
k punku som isty cas inklinoval ale potom ma to preslo, teraz uz pocuvam co chcem, obliekam sa ako chcem. asi som dospel. a fakt nenosim bomberi ani kanady.
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

zelovoc napísal:preco ich obhajujem? neviem. ale mam pocit ze sa tu postuju jednostranne nazori. a ako povedal aryan, ked mame black power, preco nie white? je to o tom istom, len ina farba. pochybujem ze keby nebolo WPM tak by nebolo antifi.
k punku som isty cas inklinoval ale potom ma to preslo, teraz uz pocuvam co chcem, obliekam sa ako chcem. asi som dospel. a fakt nenosim bomberi ani kanady.
tak to si zadrel.aku my tu mame black power??nehorazne silnu.ale ked na to nehladim,teraz je dovod na rasovu nadradenost lebo je tu nejaka black power?ved to je vsetko chore aj ta black aj white power.to su chory ludia na oboch stranach.

bola ti antifa pred 15 rokmi ked tu neboli nackovia??nie lebo nemalo zmysle bojovat proti dacomu co tu nie je.
zelovoc
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

a kde tu mame WPM? ved obe vznikli v USA, akurat ze BP je viacmenej protezovany a WP zatracovany.

ale asi to je jedno, kedze WPM zjavne pocuvas pravidelne ked vies ake maju texty.

je to jedno. o WPM viem velky prd, kedze to vobec nepoznam. len sa mi nepaci ze kde sa spomenie biela rasa, tak hned lietaju obvinenia z nacizmu atd. a o to mi ide.
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Digital napísal:Ked sa uvedomíš tak prides nato aj ty :wink:
Jezisi, rozmyslal si niekdy aj nad tym ze sa mozes mylit a ze ten tvoj "spravny" nazor nemusi byt ten spravny? A preco je vlastne spravny? Lebo to povedal kto?
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

zelovoc napísal:a kde tu mame WPM? ved obe vznikli v USA, akurat ze BP je viacmenej protezovany a WP zatracovany.

ale asi to je jedno, kedze WPM zjavne pocuvas pravidelne ked vies ake maju texty.
uz ma hned odsudzuj.
hovorim ze odsudzujem akekolvek "farba" power a tito ludia su obmedzeny a vyplatlany.
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

kali520 napísal:Jezisi, rozmyslal si niekdy aj nad tym ze sa mozes mylit a ze ten tvoj "spravny" nazor nemusi byt ten spravny? A preco je vlastne spravny? Lebo to povedal kto?
Takže vraviš, že pridať sa na stranu nacistov je rozumnejšie ? .... lol ... ano rozmyslal ..nemylim sa !
zelovoc
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

pinacolada napísal:uz ma hned odsudzuj.
hovorim ze odsudzujem akekolvek "farva" power a tito ludia su obmedzeny a vyplatlany.
neodsudzujem nikoho. ani teba, ani nikoho, ani tych fanusikov WPM a dokonca ani tych nackov. myslim ze keby som sa stretol s hocikym tak by som nemal problem komunikovat.

je sice pravda ze ak mas neprijemne skusenosti s hajlujucimi tak samozrejme ze to je ine. ale kedze pravdepodobne patris k punk skupine tak asi dobre vies ako sa tieto dva tabory maju radi. sa to bije hlava nehlava. raz zmlatia jedny druhych a nabuduce naopak. a toto uz ja odsudzujem. ale to uz je o inom. a kua zase som OT.
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

nie nenecham sa skatulkovat medzi punkerov (pocuvm si ako ty co sa mi paci)ale ked uz ide o to tak mam stale blizsie ku kulture v ktorej panuje priatelstvo a nenasilie ako ku kulture vojenskeho rezimu,vyznavania zvratenych ideologii (ze aryan) a zabavania sa prostrednictvom hajlovania a nasilia.
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

fajne sa to tu číta , heh

pina , v tom poslednom poste súhlasím a už len čakám ako teraz pravica nabehne s drogami týkajúce sa " tvojej " skupiny

nakoniec skončíme stále pri tom istom
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Digital napísal:Takže vraviš, že pridať sa na stranu nacistov je rozumnejšie ? .... lol ... ano rozmyslal ..nemylim sa !
Vidis to niekde napisane? Ja nehovorim ze moj nazor je spravny ale ako si sakra mozes byt isty ze ten tvoj je spravny?
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Bavit sa tu o "White Power" je o nicom.. to pomenovanie je len pre zjednodusenie a nedivil by som sa keby to oznacenie white power music bolo v pociatku produktom medii.. Vela tychto "WPM" kapiel nema texty reprezentujuce to co si pinacolada prestavuje pod "White Power" ..

Zaujimave ale je ked si vsimnete, ze aj oznacenie White Pride teda Biela hrdost beru tito "bojovnici" rovnako, takze reci o "white power" a jeho vyzname su uplne zbytocne..

Im vadi samotna snaha a prezentovanie pro-bielych myslienok..

Obrázok
Good Night White Pride

Jednoducho bojuju proti hrdosti v ludoch.. sami ziadnu nemaju...
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

hrdost zalozena na farbe pleti
no dorazas ma :lol:
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

dorazas sa sam.. farba pleti je len jeden z urcujucich znakov (urcite existuje vela aziatov, ktory maju sveltejsiu kozu ako napr. ty:)
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Aryan Angel napísal:dorazas sa sam.. farba pleti je len jeden z urcujucich znakov (urcite existuje vela aziatov, ktory maju sveltejsiu kozu ako napr. ty:)
zase si krasne odbocil ale uz som si zvykol

ale upravim to aby si bol spokojny.hrdost na zaklade urcujucich znakov je smiesna a primitivna. :wink:

//edit: AA to je uz nieco ine
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

potom aj byt hrdy na to ze je niekto povedzme Slovak je smiesne a primitivne..

(verim ze aj take typy su)
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

ja vazne nechapem, co tu riesite tuto problematiku. nema to nic spolocne s white power hudbou (nehudbou). uplne offtopic ste obaja. aryana vazne povazujem za "neviniatko", ktoremu sa ublizuje a je v prave a vsetci mu upieraju "slobodu slova". tak to beru vsetci NS. na druhej strane uznavam, ze sa snazi hladat argumenty. a pinacolada ty sa moc snazit nemusis. ty mas nazor na vec iny (velmi podobny mojmu) a aryan iny. toto nikam nevedie... zbytocne taketo skriepky. zaver jednej pesnicky sa sem aj celkom hodi: "panove nechteli by ste uz nechat tych hlouposti?"
moni19
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa moni19 »

ja si to rada vypocujem...zaujimave texty,v niektorych aj kusok pravdy :)
//edit: dik za nepodpisanu K-
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

moni19 napísal:ja si to rada vypocujem...zaujimave texty,v niektorych aj kusok pravdy :)
//edit: dik za nepodpisanu K-
neda mi :P

Kód: Vybrať všetko

http://ceknito.sk/video/16381
tiez privetivy text s kusom velkej pravdy ze?
//hudba je ale gud...

moj vztah k WP hudbe bol niekedy pozitivny ale nejako mi zacali vadit texty typu "dvihnite pravice,hajlujte s nami,volajte sieg hajl,vecer je nas" a podobne.na druhej strane taky kratas si sem popocuvam aj teraz
Napísať odpoveď