Ked sa uvedomíš tak prides nato aj tykali520 napísal:a na to si ako prisiel?
White Power Music
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
- Kontaktovať používateľa:
aryan to uz vysvetlil. a fakt je to tak. sloboda slova. mame black power, tak preco nie white power.pinacolada napísal:sice nie je ale znamena to ze BIELA SILA (ale to myslim ze vies) a ak si niekto mysli ze iba biela rasa je dobra tak je to zebrak a kkt ci uz je nacek alebo nie
preco ich obhajujem? neviem. ale mam pocit ze sa tu postuju jednostranne nazori. a ako povedal aryan, ked mame black power, preco nie white? je to o tom istom, len ina farba. pochybujem ze keby nebolo WPM tak by nebolo antifi.pinacolada napísal:btw preco ich tu tak obhajujes?ved oni su povodcom tohto zla.keby nebolo ich tak by nebola ani antiFA (pozor nie punk lebo ten tu bol skor ako nackovia a bolo to mierumilovne hnutie ktore tvorilo opoziciu komunizmu a neskor konzumnej spolocnosti)
k punku som isty cas inklinoval ale potom ma to preslo, teraz uz pocuvam co chcem, obliekam sa ako chcem. asi som dospel. a fakt nenosim bomberi ani kanady.
-
pinacolada
Guru wannabe
tak to si zadrel.aku my tu mame black power??nehorazne silnu.ale ked na to nehladim,teraz je dovod na rasovu nadradenost lebo je tu nejaka black power?ved to je vsetko chore aj ta black aj white power.to su chory ludia na oboch stranach.zelovoc napísal:preco ich obhajujem? neviem. ale mam pocit ze sa tu postuju jednostranne nazori. a ako povedal aryan, ked mame black power, preco nie white? je to o tom istom, len ina farba. pochybujem ze keby nebolo WPM tak by nebolo antifi.
k punku som isty cas inklinoval ale potom ma to preslo, teraz uz pocuvam co chcem, obliekam sa ako chcem. asi som dospel. a fakt nenosim bomberi ani kanady.
bola ti antifa pred 15 rokmi ked tu neboli nackovia??nie lebo nemalo zmysle bojovat proti dacomu co tu nie je.
-
zelovoc
Darca
a kde tu mame WPM? ved obe vznikli v USA, akurat ze BP je viacmenej protezovany a WP zatracovany.
ale asi to je jedno, kedze WPM zjavne pocuvas pravidelne ked vies ake maju texty.
je to jedno. o WPM viem velky prd, kedze to vobec nepoznam. len sa mi nepaci ze kde sa spomenie biela rasa, tak hned lietaju obvinenia z nacizmu atd. a o to mi ide.
ale asi to je jedno, kedze WPM zjavne pocuvas pravidelne ked vies ake maju texty.
je to jedno. o WPM viem velky prd, kedze to vobec nepoznam. len sa mi nepaci ze kde sa spomenie biela rasa, tak hned lietaju obvinenia z nacizmu atd. a o to mi ide.
-
pinacolada
Guru wannabe
uz ma hned odsudzuj.zelovoc napísal:a kde tu mame WPM? ved obe vznikli v USA, akurat ze BP je viacmenej protezovany a WP zatracovany.
hovorim ze odsudzujem akekolvek "farba" power a tito ludia su obmedzeny a vyplatlany.
-
zelovoc
Darca
neodsudzujem nikoho. ani teba, ani nikoho, ani tych fanusikov WPM a dokonca ani tych nackov. myslim ze keby som sa stretol s hocikym tak by som nemal problem komunikovat.pinacolada napísal:uz ma hned odsudzuj.
hovorim ze odsudzujem akekolvek "farva" power a tito ludia su obmedzeny a vyplatlany.
je sice pravda ze ak mas neprijemne skusenosti s hajlujucimi tak samozrejme ze to je ine. ale kedze pravdepodobne patris k punk skupine tak asi dobre vies ako sa tieto dva tabory maju radi. sa to bije hlava nehlava. raz zmlatia jedny druhych a nabuduce naopak. a toto uz ja odsudzujem. ale to uz je o inom. a kua zase som OT.
-
pinacolada
Guru wannabe
Bavit sa tu o "White Power" je o nicom.. to pomenovanie je len pre zjednodusenie a nedivil by som sa keby to oznacenie white power music bolo v pociatku produktom medii.. Vela tychto "WPM" kapiel nema texty reprezentujuce to co si pinacolada prestavuje pod "White Power" ..
Zaujimave ale je ked si vsimnete, ze aj oznacenie White Pride teda Biela hrdost beru tito "bojovnici" rovnako, takze reci o "white power" a jeho vyzname su uplne zbytocne..
Im vadi samotna snaha a prezentovanie pro-bielych myslienok..

Good Night White Pride
Jednoducho bojuju proti hrdosti v ludoch.. sami ziadnu nemaju...
Zaujimave ale je ked si vsimnete, ze aj oznacenie White Pride teda Biela hrdost beru tito "bojovnici" rovnako, takze reci o "white power" a jeho vyzname su uplne zbytocne..
Im vadi samotna snaha a prezentovanie pro-bielych myslienok..

Good Night White Pride
Jednoducho bojuju proti hrdosti v ludoch.. sami ziadnu nemaju...
-
pinacolada
Guru wannabe
-
pinacolada
Guru wannabe
zase si krasne odbocil ale uz som si zvykolAryan Angel napísal:dorazas sa sam.. farba pleti je len jeden z urcujucich znakov (urcite existuje vela aziatov, ktory maju sveltejsiu kozu ako napr. ty:)
ale upravim to aby si bol spokojny.hrdost na zaklade urcujucich znakov je smiesna a primitivna.
//edit: AA to je uz nieco ine
ja vazne nechapem, co tu riesite tuto problematiku. nema to nic spolocne s white power hudbou (nehudbou). uplne offtopic ste obaja. aryana vazne povazujem za "neviniatko", ktoremu sa ublizuje a je v prave a vsetci mu upieraju "slobodu slova". tak to beru vsetci NS. na druhej strane uznavam, ze sa snazi hladat argumenty. a pinacolada ty sa moc snazit nemusis. ty mas nazor na vec iny (velmi podobny mojmu) a aryan iny. toto nikam nevedie... zbytocne taketo skriepky. zaver jednej pesnicky sa sem aj celkom hodi: "panove nechteli by ste uz nechat tych hlouposti?"
-
pinacolada
Guru wannabe
neda mimoni19 napísal:ja si to rada vypocujem...zaujimave texty,v niektorych aj kusok pravdy
//edit: dik za nepodpisanu K-
Kód: Vybrať všetko
http://ceknito.sk/video/16381//hudba je ale gud...
moj vztah k WP hudbe bol niekedy pozitivny ale nejako mi zacali vadit texty typu "dvihnite pravice,hajlujte s nami,volajte sieg hajl,vecer je nas" a podobne.na druhej strane taky kratas si sem popocuvam aj teraz