vidim ze tu niesom. sam dokonca aj dovod rozchodu..tiez som si to sposobil sam.keby som vtedy bol taky ako teraz nestalo by sa..ale to sa hold neda...o skuseost viac do buducna...v laske si tiez nedavam radit..jedine..ak tak nech sa druhy vyjadria..dakedy nezaskodi nazor 3 strany...ked uz sam nevem co dalej...Shark NX napísal:midnight_man
Presiel si tym cim som ja presiel asi pred 2mi rokmi ...
Dievca ktore som nesmierne miloval (vid hore ... Silvia) a kvoli mojej chybe sa to rozpadlo ... Doteraz to extremne lutujem ... velmi dobre sme si rozumeli ...
Ale toto ma extremne zmenilo ... v laske si nenechavam radit .... riadim sa samym sebou ... atd ... je toho vela ale extremne som sa od toho momentu zmenil
Prvé Lásky
-
midnight_man
Guru
-
Shark NX
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Takto mne sa to rozpadlo lebo som povedal o jednej banalnej hadke znamej ... a tu hadku sme uz raz bez problemu prekusli ...
Ale este som bol mlady naivny a naoperovala mi do hlavy chrobaka ze to sa neoplati ze sa budeme cely cas hadat .... pritom za 7mesiacov 2 hadky
No proste som povedal ze to viac nevydrzim ... ona do placu ze co sa stalo .atd ... ja do slz ... no proste katastrofa ...
Teraz keby sa mi ukazala ta pi.. co mi to poradila na oci tak jej spravym neodborny vyskrab ...
Silvia sa to este asi mesiac snazila zachranit volala mi a ospravedlnovala ale ta pi.. mi hovorila ze nech jej nenaletim atd ...
A jak som vyzsie hovoril vtedy som bol mlady neskuseny naivny ... dovercivy
No a takto sa to rozpadlo ...
... Strasne to lutujem .... no ale co narobis ... mozno sa este stretneme 
Ale este som bol mlady naivny a naoperovala mi do hlavy chrobaka ze to sa neoplati ze sa budeme cely cas hadat .... pritom za 7mesiacov 2 hadky
No proste som povedal ze to viac nevydrzim ... ona do placu ze co sa stalo .atd ... ja do slz ... no proste katastrofa ...
Teraz keby sa mi ukazala ta pi.. co mi to poradila na oci tak jej spravym neodborny vyskrab ...
Silvia sa to este asi mesiac snazila zachranit volala mi a ospravedlnovala ale ta pi.. mi hovorila ze nech jej nenaletim atd ...
A jak som vyzsie hovoril vtedy som bol mlady neskuseny naivny ... dovercivy
No a takto sa to rozpadlo ...
-
RoQa
Darca
A preto nikdy nedovol aby sa ti niekto vŕtal vo vzťahu. A nie aby ti ešte hovoril či sa máš s frajerkou rozísť alebo nie.Ako povedal midnight_man názor nezaškodí ale viac by som kamaráta alebo kamarátku nepočúvol ,predsa len ty poznáš toho s kým chodíš. // ale vy ma tu teraz nestrašte ja som sa prednedávnom tiež rozišiel s frajerkou a ona mi mesiac volala ,že o mňa bude bojovať. Ale dúfam ,že to nebudem ľutovať. 
-
midnight_man
Guru
To SHARKY: ves ze umna podobne? spraval som sa ako idiot..rozisli sme sa..no neskor to druha strana chcela zachranit ale ja som bol samozrejme "frajer" a 3 tyzdne som kaslal na nu ;( dosmrti si to neodpustim ako budem zit tak ma to bude trapit...kazde rano sa stym musim budit
a kazdy vecer zaspavat...och joj
-
Shark NX
Addict
midnight ... ty mas aspon vyhodu ...ty ju tu stale mas ... Mozete byt aspon kamarati ... mozes vidiet ako sa jej dari ... mozes ju chranit ... pomahat jej ... carovat usmev na tvari ...
Ja mozem robit taky velky konsky k....
Bohuzial som snou uplne stratil kontakt ...
Joxxo tomu ver ... odvtedy ked mi niekto keca do vztahu ... jednym uchom dnu druhym von ... and Lick my lolypop
Ja mozem robit taky velky konsky k....
Bohuzial som snou uplne stratil kontakt ...
Joxxo tomu ver ... odvtedy ked mi niekto keca do vztahu ... jednym uchom dnu druhym von ... and Lick my lolypop
-
midnight_man
Guru
-
Enduro3333
Medium Professional
Spomínam ja na moju prvú lasku....
Bolo to aj prvé dievča ktore opetovalo moje city a bolo to nepopísatelne krasne .....no bola zadana ked som sa to po par mesiacoch dozvedel rozhodol som sa o nu bojovat ...bojoval som no prehral som a to mi zlomilo srdce ...trvalo mi dlhe roky teda presnejsie dva roky nez som sa s tym zmieril ....teraz sme už kararati a s usmevom spominame na časi ked sme boli spolu.....
Bolo to aj prvé dievča ktore opetovalo moje city a bolo to nepopísatelne krasne .....no bola zadana ked som sa to po par mesiacoch dozvedel rozhodol som sa o nu bojovat ...bojoval som no prehral som a to mi zlomilo srdce ...trvalo mi dlhe roky teda presnejsie dva roky nez som sa s tym zmieril ....teraz sme už kararati a s usmevom spominame na časi ked sme boli spolu.....
-
midnight_man
Guru
-
luky133
Light Expert
Podľa mňa sú prvé lásky to najhoršie čo môže byť... Je to blbosť. Len málokedy to víde... Hovoríte ,že to víde, baba vám povie ,že by ste mohli mať spolu vzťah len potrbuje čas... A o pár dní/týždňov alebo mesiacov sa na vás vykašle a nájde si iného chalana s krým aj začne chodiť a ty zostaneš sám a ni si s ňou nechodil preitom si sa o ňu snažil dam priklad rok aj pol /Ako ja toto sa mi presne stalo/ a te chalan čo s ňou aj chodí sa o ňu snažil ani nie jeden deň. Takže preto sú podľa mňa prvé lásky blbosť. Radšej si užite a neviažte sa v takom malom veku. Ja mám 15 a som sklamaný pred asi dvoma týždňami sa mi stalo to čo som hore písal. Snažil som sa o ňu rok aj pol... Boli sme onku... A tak... Potom jej niekto povie ,že na ňu nadávam čo vôbec nie je pravda a tak si radšej nájde rovno nie len chalana ako kamoška ale rovno frajera... Potom si nešťastný vyhliadneš si inú babu tá si hneď nájde nejakého chalana... Asi tak. Tažke tým čo majú do 15 si radšej užívajte slobodu. Taký je aspoň môj názor. 
-
P3Bo
Guru wannabe
Ale tu nikto nepočíta s tým že na prvý krát nájdeš dievča s ktorým budeš celý život..ide iba o tú chvíľku keď cítiš že niekomu na tebe záleží. Prvá láska je zvláštna v tom že na taký pocit ešte nie si pripravený a tak ťa veľmi zasiahne. Ak to prežívate obidvaja je to úžasné a nikdy na to nezabudneš lebo to bolo prvý krát keď si niekoho ľúbil a on teba - preto to blbosť nie je .luky133 napísal:No raz. Ale to som bol maly takze to nebol ani vztah. Ale viem ze laska je to najkrajsie co moze byt ked to vide. Ak to nevyjde tak je to ta najsmutnejsia vec. A mne vždy višlo len to druhé.
-
luky133
Light Expert
ja hovorím no asi som to zle napísal ,že blbosť je to vtedy ak to nevíde. ALe ak to víde na prvý krát tak je to super. Ja poznám ľudí o maju 14 a chvália sa ,že už mali 6,7,8,9.... báb...Podľa mňa je to až strápne ,že ich stále striedajú. A svet je aj v tomto nespravodlivý. Keby som vedel ako to dopadne to moje snaženie tak sa rovno na to vykašlem... Pritom ma takmer každý varoval aká je tá baba ,ale ja nie ,že ona je super. Noo fakt. Teraz by som ju ani najradšej nevidel a srašne rád by som zistil kto jej povedal takú blbosť ,že na ňu nadávam. To je teraz môj sen. Zistiť to kto to urobil. Abodaj by sa aj tomu človeku čo to povedal také niečo stalo. Snažíte sa rok aj pol o nejakú babu a kvôli tomu ,že jej nejaká osobna povie blbosť ,že nadávate na tú osobu ktorú lúbite sa to všetko skončí. Ale ten môj pokus o vzťah nebol jdnoduchý. Pár krát so sa s ňou aj pohádal no potom sme sa vždy aj uzmiereili. Prežívali sme aj pekné chvíle no aj zlé. A jedna nejaká osoba /Keby som vedel kto...P3Bo napísal:Ale tu nikto nepočíta s tým že na prvý krát nájdeš dievča s ktorým budeš celý život..ide iba o tú chvíľku keď cítiš že niekomu na tebe záleží. Prvá láska je zvláštna v tom že na taký pocit ešte nie si pripravený a tak ťa veľmi zasiahne. Ak to prežívate obidvaja je to úžasné a nikdy na to nezabudneš lebo to bolo prvý krát keď si niekoho ľúbil a on teba - preto to blbosť nie je .
-
luky133
Light Expert
Mal som to ,že som s ňou šiel von, bavili sme sa, dohodli sme si aj ďalšie stretnutie /Nikdy sa neuskutočnilo už/ par krat povedala že z toho aj mohol byť vzťah... Raz že ma zatial este bere ako kamosa... ALe dôkazy jednoznačne hovoria to ,že tá osoba to všetko prekazila. Keby jej takúto blbos nepovedala tak by sme boli aspoň kamoši ale takto nič. Takto sme najväčí nepriatelia z našej školy. A ešte každý o tom vie ,že ako dopadol ten slávny pokus o vzťah ,ktorý trval rok aj pol a vedeli o tom 5,6,7,8,9...P3Bo napísal:Nevieš ako by to dopadlo nemôžeš vyniť niekoho za pokazenie toho čo si nikdy nemal
-
P3Bo
Guru wannabe
čo ti bránilo jej to vysvetliť- každé slovo je len výhovorka ty si mal dosť času jej to napraviť v hlave lebo by si mal dosť dôkazov žeby si o nej nič zlé nikdy nepovedal. Je to aj tvoja chyba a môžeš si za to aj ty sám.luky133 napísal:Mal som to ,že som s ňou šiel von, bavili sme sa, dohodli sme si aj ďalšie stretnutie /Nikdy sa neuskutočnilo už/ par krat povedala že z toho aj mohol byť vzťah... Raz že ma zatial este bere ako kamosa... ALe dôkazy jednoznačne hovoria to ,že tá osoba to všetko prekazila. Keby jej takúto blbos nepovedala tak by sme boli aspoň kamoši ale takto nič. Takto sme najväčí nepriatelia z našej školy. A ešte každý o tom vie ,že ako dopadol ten slávny pokus o vzťah ,ktorý trval rok aj pol a vedeli o tom 5,6,7,8,9...Asi tak. Tá osoba to pokazila a keby nebol vzťah tak by sme boli aspoň kamoši.
-
luky133
Light Expert
Čo mi v tom bránilo? To ,že ma začala ignorovať, tekať predomnou a dokonca už vtedy začla mať niečo s tým chalanom. Hneď na druhý deň s ním niečo už maa aj keď ešte nie vzťah... Asi to. Keďže ma ignorovala a nedalo sa s ňou baviť tak som jej aspoň napísal smsku ,že ja som ju nikdy neurážal nikdy som o nej také nič nepovedal. Samozrejme ,že neodpísala... A keď som prišiel potom po víkende do školy tak mi hneď hovorila spolužiačka ,že ta baba ktora sa mi pacila a ta s ktoru som uz nieco prezil ma chalana... Takže super. Ale dokonca aj jej kamošky niektoré ma pred ňou varovali... Ale ja nie.. A teraz sú tie čo mi o nej to hovrili ,že aká je su jej normálne kamosky... ASi tak.P3Bo napísal:čo ti bránilo jej to vysvetliť- každé slovo je len výhovorka ty si mal dosť času jej to napraviť v hlave lebo by si mal dosť dôkazov žeby si o nej nič zlé nikdy nepovedal. Je to aj tvoja chyba a môžeš si za to aj ty sám.