Prvé Lásky
-
midnight_man
Guru
Prvé Lásky
Zamyslal sa nad tym uz niekdo? ospravedlnujem sa ak takato tema uz existuje no nenasiel som ju tu,,,Prva laska,,preco je taka vynimocna? Preco je prva prva? Prva je vzdy v nasich ociach ta "prava" ..ake mate skusenosti vy? troska nad tym pouvazovat 
ja ju prave prezivam,taketo nieco som v zivote nezazil,inokedy som zodpovedny a maximalne rozvazny v hocicom,ale teraz
,uz o tom dokonca vie,ale ma rada ineho,ale hlavne jej v tom nebudem prekazat,zalezi mi na jej stasti len smola je ze ju budem denne 7hod stretavat v skole este pol roka,ta pasivita mi asi dlho nevydrzi a teraz su este aj prazdniny a ona je u babky takze ju nemozem vidiet 
uplne ta chapem ja som v tej istej situcacii prvy krat mi na niekom vazne zalezi mam ju rad noo ona ma chalana a ja neviem co s tym sa idem zblaznit obcas z toho ako tak som uz zistil ze ju mat nikdy nebudem nooo i tak ma to trapi stale nanu myslim ona vie ze sa mi paci nooo to je asi tak vsetko a este sa mi obcas pozdravi ale to je asi mala utechaikeacik napísal:ja ju prave prezivam,taketo nieco som v zivote nezazil,inokedy som zodpovedny a maximalne rozvazny v hocicom,ale teraz,uz o tom dokonca vie,ale ma rada ineho,ale hlavne jej v tom nebudem prekazat,zalezi mi na jej stasti len smola je ze ju budem denne 7hod stretavat v skole este pol roka,ta pasivita mi asi dlho nevydrzi a teraz su este aj prazdniny a ona je u babky takze ju nemozem vidiet
-
midnight_man
Guru
all
Prve lasky su najkrajsie,,,ale prinasaju i ked prve ale najvacsie sklamanie,,v tychto veciach
...Cas lieci,,,verte mi,,mam skusenost...to sa "sklepe" casom 
preve laksy su uplne najsamlepsie..zazivate vsetko po prvy krat..po prvy krat s osobou o ktorej si myslite ze je ta najsamlepsia na svete s klapkami na ociach..vsetko vsak prejde a aj casom vyprcha a mozno ostane,...moja prva laska bola taka aka som chcela aby bola...nepoznana neskusena..no milovana a zaroven neprekonatelna..aj ked teraz spoznavam ze ani tretia laska nieje zla

-
Shark NX
Addict
- Kontaktovať používateľa:
no ak mam bit Uprimny tak ta 1. (prava) Laska bola na prelome 16-17
trochu neskoro ale bolo to nadherne ...
Kamosi mi rukami nohami pomahali oslovit jednu babu ... bol som s nou 7 Mesiacov strasna skoda ze som bol este neskuseny a urobil som par blbosti ale to bol moj prelom ... niekolko veci ma strasne ranilo niekolko zas extremne potesilo ... ale nakoniec mi par osob dalo chrobaka do hlavy ze sa mam na nu vysrat a to bola velka chyba ... Ale doteraz jej dakujem za vsetko za to ze bola zato ze ma tolko naucila za to ze so mna spravila muza a nie precitlivele prerastene decko ... Proste DAKUJEM

Kamosi mi rukami nohami pomahali oslovit jednu babu ... bol som s nou 7 Mesiacov strasna skoda ze som bol este neskuseny a urobil som par blbosti ale to bol moj prelom ... niekolko veci ma strasne ranilo niekolko zas extremne potesilo ... ale nakoniec mi par osob dalo chrobaka do hlavy ze sa mam na nu vysrat a to bola velka chyba ... Ale doteraz jej dakujem za vsetko za to ze bola zato ze ma tolko naucila za to ze so mna spravila muza a nie precitlivele prerastene decko ... Proste DAKUJEM
-
midnight_man
Guru
all
PREco neskoro? ja som na tom podobne niesi sam,,podla mna to je akurat vekShark NX napísal: na prelome 16-17trochu neskoro ale
no ak neni zalubena teraz do niekoho ineho tak myslim ze este mas .........ja ti drzim palce ti mas este aku taku nadej ja uz nieikeacik napísal:kamosi v mojom veku uvazuju o prvych sexulnych zazitkoch a mne by stacilo keby ma chytila za ruku a v ten moment by existovala pre mna len ona,bola by stredom mojho vesmiru,vravela mi ze pred pol rokom som sa jej pacil,budem sa snazit jej tie city ozivit
btw mam este sancu?
-
krupica_dnb
Medium Professional
-
midnight_man
Guru
all
povedz mi kdo nie?krupica_dnb napísal: A rozchody stále prežívam strašne
-
Vigor
King
Tak zase rozchody sa daju prezivat zle a strasne...zle ich preziva kazdy, no strasne je pre mna este ten vyssi stupen, pre citlivejsich ludi, takych co to naozaj prezivali a v ten vztah davali urcite nadeje...a taky nie je kazdy, nie kazdu berie kazdy vztah uplne vazne a tym sa aj rozchod stava jednoduchsim.