V Cechach chcel spoluziak popravit spoluziacku

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
will.i.am
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

Akoze nastastie ze to poslal spoluziakovi, ale tak ked nieco take planujem asi o tom nikomu nepoviem... :roll:
Ale kam to ta dnesna mladez speje tak to uz fakt...
Keby chcel popravit niekoho kto ho sikanoval, tak to by som pochopil, ale nevsimavu spoluzicku... OMG
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Re: V Cechach chcel spoluziak popravit spoluziacku

Príspevok od používateľa P3Bo »

qwerty-xyz napísal:Ked to chcel urobit naozaj tak je na hlavu a ked to napisal zo srandy tak si mal premysliet komu to posiela...
:roll:
dnesna mlaaadez....
tak keď to poslal kamarátovi tak myslel že mu môže dôverovať no neviem je to silné kafe niečo také napísať ale ak by ju chcel zabiť tak by sa s tým asi nešiel chváliť no nie ? :?
JohnFrusciante
Star
Star

Príspevok od používateľa JohnFrusciante »

heker napísal:JohnFrusciante - Vidim, ze sa tu objavil dalsi clovek, ktory vie predpovedat budnucnost a to si ty! Na to sluzi psycholog, aby tohto ziaka skumal a zistil ako na tom je, ci ten jeho plan bol realny a chcel ho naplnit alebo slo len o vtip.
tak ako nemozes vediet. mozno by ju dokazal zabit ale kto vie ako by s spraval keby videl mrtve krvave telo. a potom ho este aj palit. ja osobne keby som toto mal spravit radsej zabijem seba ako spravit nieco take
dew6
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dew6 »

No tak toto je fakt choré!!!
Chápem, keď niekomu utekajú myšlienky občas kamsi mimo reality, no plánovať niečo také ako je vražda a vôbec v puberte???WOW!
Verím, že to len bulvár takto nafúkol, inak by to bolo s chlapcom dosť vážne.... :aasmile2:
Pezzo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pezzo »

my sme si so spoluziakmi spravili dost podobny plan na jedneho ucitela, ktoreho vooobec nikto nema rad, ale urcite to bolo zo srandy a nikoho ani nenapadlo zeby sme to spravili naozaj. proste to bola len taka prca, povedcali sme si ze by sa hodilo zabit ho a uz to pokracovalo ze ako...
on to mozno tiez myslel zo srandy a ma sprosteho spoluziakaktory to vykecal verejnosti... :?

neodcudzujte ma zato, uz som povedal ze to bolo len cisto zo srandy
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sepiroth »

Sepiroth sa vratil z Paríža a toto je prvá téma, čo ho natoľko zaujala, že sa, poriadne oddýchnutý, rozhodol trocha si na nu zafilozofovať :lol:
Takze, najprv mensi OT:
vidím, že sa tu, ako vždy pri takomto prípade, nakopilo plno prispevkov so starou, omletou, osuchanou frázou "tá dnešná mládež" či "tá dnešná doba".
Rád by som vám pripomenul, čo určite všetci viete, iba Vám to možno nedoplo, že doba, ktorú momentálne prežívame, je pre ľudstvo ako také z tohto pohľadu najpriaznivejšia-predsa len, evolucia nás tlačí dopredu (aj ked vďaka našej ignorancii možno do skorej záhuby-len si tú planétu zničme, my kobylky), máme zákony, máme ústavu, oficiálne platí rovnosť pred zákonom (aj ked sa stále nájdu tí "rovnejší"), dokonca ľudské práva.
A teraz, všetci, čo ste komentovali "tu dnesnu dobu" sa pozrite na taký ten stredovek. Och! to uz len bola doba, všakže? mohol by som menopvať10 vecí za 10 sekúnd, ale s trochou rozumu, ktorí všetco máte, ich 10 napadne každého hneď.:)
A nemyslite si, že psychopati sú problémom dnešnej doby, alebo že iba "dnešná mládež" zabíja. Zase by sa dalo menovať 10 príkladov z histórie, či už dávnej alebo mladšej (Hitlerova mládež, Križiacka výprava detí, starogrécka Sparta, ale aj mnoho individuálnychj prípadov zo stredoveku-omg, ved vtedy sa zenili v trinastich a v 15stich uz mali prvé deti, co myslíte, kolko sa naslo takých, co si pozabíjali rodinu, lebo boli psychicky narušený dementi? alebo prosto rozmaznaný čuráci? Ved taký pán mohol na poddané, či nevoľné rovesníčky pokojne poľovať....
Tak, prosím, nevravte o dnesnej dobe.
Nejde totiž o problém "dnešnej doby", ide o problém ľudstva ako takého, to ono samé o sebe je zlé, nie doba.

A k típkovi-pripadá mi to skôr tak, že niekto si spravil dost nemiestnu "prdel" a niekto to nepochopil. Ci uz to bolo myslené ako žart, alebo ho prosto dáko nasrala a on to takýmto spôsobom "vyventiloval" alebo čo, nemyslím, že mal v pláne to skutočne spraviť-aj keď, nikdy nevieš.... To uz nech posúdia odborníci tam, kde ho strcili (há! a ze dnesná doba! pred sto rokmi by ho nikto nezastavil, pokial by bol z bohatej rodiny, vtedajsia "policia" by to nechala tak-jedna tragedia hore-dolu, ved sa o tom nedozvie celý svet-nuz dnes je len ten rozdiel, ze by sa to celý svet dozvedel. A doba pokrocila, mame specializovanych psychologov a psychiatrov, a na tých to teda nechajme)
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

K teme a zaroven od temy

Ked si chalan urobil naozaj len prdel z toho tak sledujte toto je dnes v Aktualitach co vykrikuje bruce willis v amerike-- u nas by ho asi dali do basy za vyhrazanie a dajake dalsie somariny :lol:

Bruce Willis
Ak si dcéry privedú skupinu chlapcov do domu, aby si spravili párty pri bazéne alebo čosi podobné, vždy sa jedného z nich spýtam: "kámo, ako sa voláš?" On povie: "Uh, Cinjun." A ja mu na to: "Dobre Cinjun, dávam ti velenie. Ak sa niečo stane ktorejkoľvek z mojich dcér, budeš prvým človekom, za ktorým prídem. Najprv zabijem pred tvojimi očami všetkých tvojich kamarátov a potom zabijem teba".

:roll: Amerika vs Slovensko

Asi to je dost aj o tom ako to noviny prekrutia a co je v skutocnosti pravda a co nie. Nechce sa mi verit ze by chalan zabil spoluziacku a ze by Bruce willis vykatoval vsetkych kolo svojej dcerusky...
DomCZo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa DomCZo »

JohnFrusciante napísal:myslim ze by sa neodvazil ju zabit. a keby ju aj zybil tak myslim ze by sa pomiatol a nespalil by telo a nerozniesol kosti po republike. dost pochybujem
Súhlasím, presne toto som tu chcel napísať. Akonáhle by začal konať, v tom okamihu ako by ju mal zabiť by si to rozmyslel.
MS FRANKY
King
King

Príspevok od používateľa MS FRANKY »

Aspoň keby bol úchyl... ale takto. Ako preboha môže zabiť také dievča ved to nieje sranda. Ale nie teraz vážne. Čím to je že takýchto prípadov pribúda spoločnosťou alebo výchovou? Možno obidve naraz :roll: asi mu nikto ked bol maly nepovedal že ked sa mu niečo nepáči alebo ho niečo ignoruje nemôže to zlikvidovať. Našťastie pre to dievča mal dobreho kamaráta.
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

juuj vam poviem by som mal na zbran este ked som chodil na ZS tak by som vystrielal takmer celu triedu :lol:

ale toto je fakt demencia pripad :D
Napísať odpoveď