TELESNÁ VÝCHOVA
-
qwerty-xyz
No my sme boli vzdy po telesnej spoteny tak ze z nas tieklo a ked nam to nejake dievca dalo najavo tak sme ju sprdli,ze aspon cvicime a robime nieco pre seba a este sa pri tom aj zabavime.pinco napísal:tak veru teba by som nechcel cítiť po telesnej, kamaráti v lavici by sme asi neboli, aj keď správny chlap má smrdieť, byť zarastený a piť pivo, takže je to v poriadku.
ZS: Setci pi*ov*** pre male deti (vybijana, hadzana atd)
GYMPEL: Prve 2 roky futbal, basketbal, hod roznymi loptami. Ale tento rok mame takeho vymleteho ko*ot ktory nas nechava kazdu hodinu posilovat alebo behat pricom mame 12/13 rokov a on nas napriklad pri 12 minutovom behu alebo skoku do dialky hodnotili podla 15 rocnych a vsetci 3 alebo 4......

GYMPEL: Prve 2 roky futbal, basketbal, hod roznymi loptami. Ale tento rok mame takeho vymleteho ko*ot ktory nas nechava kazdu hodinu posilovat alebo behat pricom mame 12/13 rokov a on nas napriklad pri 12 minutovom behu alebo skoku do dialky hodnotili podla 15 rocnych a vsetci 3 alebo 4......
tak tuto hodinu som najprv mal rad ale potom už nie 3-4 ročnik sme mali asi 10 hodin telesnej ved musime dobehavat ucivo
a teraz je to este horšie len futbal,futbal,futbal a ešte aj futbal
a ked nie futbal tak beh najprv 800m na rozbehanie a potom tisicka na čas (a to som len siedmak) aj ked to je len niekedy ale vačšinou (v lete) behavame rozbehavaciu 800 a potom samozrejme futbal
a kdo 60ku zabehne za menej ako 12s tak beha ešte dve kola (800)
takže totalne užasna telesna ale minulu hodinu sme prvy raz hrali florbal takže konečne zmena
akoze ten futbal, futbal, futbal a este raz futbal ti zavidim a 60ku neviem ci by som zabehol za 12s lebo 50ku som dal za 13JV napísal:tak tuto hodinu som najprv mal rad ale potom už nie 3-4 ročnik sme mali asi 10 hodin telesnej ved musime dobehavat ucivoa teraz je to este horšie len futbal,futbal,futbal a ešte aj futbal
a ked nie futbal tak beh najprv 800m na rozbehanie a potom tisicka na čas (a to som len siedmak) aj ked to je len niekedy ale vačšinou (v lete) behavame rozbehavaciu 800 a potom samozrejme futbal
a kdo 60ku zabehne za menej ako 12s tak beha ešte dve kola (800)
takže totalne užasna telesna ale minulu hodinu sme prvy raz hrali florbal takže konečne zmena
-
master23
Light Professional
ja som zatial na zakladnej , a mavame dva razi do tyzdna telesnu a to v stredu, to ideme do sportovej hali, je to blizko skoly, a mame nejaku zmluvu s nimi (take nieco), a v hale hravame iba futbal, a ucitelovi je vlastne jedno kto cvici a kto nie, a v piatok sme v nasej telocvicni, taka o nicom, mala je, nemam eani brany
, takze hravame tam basket, ale aj tak skorej futbal, urobime si brany akoze do steny 
no neviem , ale pri takom ožranovi by si asi musel ...pinco napísal:tak veru teba by som nechcel cítiť po telesnej, kamaráti v lavici by sme asi neboli, aj keď správny chlap má smrdieť, byť zarastený a piť pivo, takže je to v poriadku.
nakoniec by sme si vzájomne zlizovali pot z pazušky
JUHAHA
// ades HAHA
-
bolek
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Spominam si na jednu spoluziacku, ktora sedela s chalanom (mala nanho pozitivne posobit a "prevychovat" ho k lepsiemuqwerty-xyz napísal:No my sme boli vzdy po telesnej spoteny tak ze z nas tieklo a ked nam to nejake dievca dalo najavo tak sme ju sprdli,ze aspon cvicime a robime nieco pre seba a este sa pri tom aj zabavime.
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
na zakladke sme veru isli podla osnov a dokonca sme hrali basketbal, ked vonku snezilo a mrzlo (cca -5 C a my vsetci v trickach s kratkym rukavom), mali sme riadne sibnuteho ucitela.
na strednej nas ucitel zas tak poctivy nebol, uz sme ani nastup nerobili... spociatku sme sem-tam robili nejake gymnasticke cviky, ale on videl, ze to nikoho nebavi a tak sme v tretiaku a stvrtaku uz len hrali futbal/florbal a chodili do posilky. A ked sa nedalo ist von tak ping-pong
Nuz, tiez som telesnu zrovna nemal v laske, vlastne nikdy som ju nemal rad, zvlast na zakladke, ale na tej strednej to ako-tak slo. A mal som zoparkrat aj dvojku z telocviku, kvoli slabym vykonom, a vobec sa za to nehanbim, my to mame v rodine
na strednej nas ucitel zas tak poctivy nebol, uz sme ani nastup nerobili... spociatku sme sem-tam robili nejake gymnasticke cviky, ale on videl, ze to nikoho nebavi a tak sme v tretiaku a stvrtaku uz len hrali futbal/florbal a chodili do posilky. A ked sa nedalo ist von tak ping-pong
Nuz, tiez som telesnu zrovna nemal v laske, vlastne nikdy som ju nemal rad, zvlast na zakladke, ale na tej strednej to ako-tak slo. A mal som zoparkrat aj dvojku z telocviku, kvoli slabym vykonom, a vobec sa za to nehanbim, my to mame v rodine
Na zakladnu si nepamatam kedze chodim na 8rocny gympel ale myslim ze sme hrali vybijanu a obcas basketball a skakanie cez svihadlo. Teraz na strednej mame super ucitela dufam ze ostane a nedostaneme ucitela co uci kukiaka
ktory stale nepochopil co je telesna VYCHOVA a berie to ako keby sme kazdy boli zo sportovej triedy a denne dali 3km za 5min + samozrejme rozvicku na 20klikov, drepov a pod. Mame na skole aj telocvikarku ktora pochadza z "ruskej skoly" a vyrastala pri vojenskom tabore takze vsetky normy ma zvladnute, pri jej suplovani sa citim ako v koncetracnom tabore kde ona je hlavny Fuhrer
Takze s ucitelom co mame hrame futbal, raz za cas nam da aj rozcvicku a na konci roka robime testy, ale je rozumny a chape ze kazdy nemoze byt sportovec a podla toho aj dava znamky
-
mirak2
Hardcore addict
hm hokejbal/florbal - bral by som, my hrame cez dvojhodinovky florbal(toten nas skolsky florbal, hm, drevorubacska sutaz) a cez pondelnajsiu nultu to co sa nam (ne)chce - futbal, basketbal, volejbal...jimino napísal:zakladka: futbal a skoky na trampolinach![]()
stredna: vkuse hrame hokejbal/florball popr. ideme do posilnovne a 2 hodiny za polrok robime testy (kilometer, 60ka atd)
mile je, ze profesor do triednej knihy pise vzdy nieco "zaujimave": strelba zo vzduchovky, zaklady volejbalu a podobne odkury
na zakladnej sme hrali vibijanu vo velkom, mohli sme v tom sporte ist do pro, skvela vec
ja som chvalabohu dal za 11.70 takze som nemusel ale raz sa mi nechcelo a dal som 12.20 tak som behal a kamarat sa n...al a išiel 60 krokom-=wolf=- napísal:akoze ten futbal, futbal, futbal a este raz futbal ti zavidim a 60ku neviem ci by som zabehol za 12s lebo 50ku som dal za 13
Priznam sa nemam rad telesnu a mam z nej aj strach .
Vlastne mam strach z gymnastiky a to zo cvikov na hrádzi , rozne kotrmelce , premety , mlynske kola .
Nie som na to proste typ a ani stavany , naposledy som spravil mlynske kolo ked som mal asi 8 rokov .
Co sa tyka behov nie som nijaky spurter a ani vytrvalec .
Co sa tyka futbalu , vybijanej , basketbalu , tam som dobry , vzdy som aj v niakom vybere , to mi fakt ide . Este ping pong , tam mam aj umiestnenia v ramci majstrovstiev okresu a kraja . Ale ping pong sme nikdy na talesnej bohuzial nehrali .
Ja by som dal telesnu od strednej ako dobrovolny predmet .
Vlastne mam strach z gymnastiky a to zo cvikov na hrádzi , rozne kotrmelce , premety , mlynske kola .
Nie som na to proste typ a ani stavany , naposledy som spravil mlynske kolo ked som mal asi 8 rokov .
Co sa tyka behov nie som nijaky spurter a ani vytrvalec .
Co sa tyka futbalu , vybijanej , basketbalu , tam som dobry , vzdy som aj v niakom vybere , to mi fakt ide . Este ping pong , tam mam aj umiestnenia v ramci majstrovstiev okresu a kraja . Ale ping pong sme nikdy na talesnej bohuzial nehrali .
Ja by som dal telesnu od strednej ako dobrovolny predmet .