TELESNÁ VÝCHOVA

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
2Pacaveli
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

baskeet, futbal, vojebal, gymnastika, behanie
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

pinco napísal:tak veru teba by som nechcel cítiť po telesnej, kamaráti v lavici by sme asi neboli :D , aj keď správny chlap má smrdieť, byť zarastený a piť pivo, takže je to v poriadku.
No my sme boli vzdy po telesnej spoteny tak ze z nas tieklo a ked nam to nejake dievca dalo najavo tak sme ju sprdli,ze aspon cvicime a robime nieco pre seba a este sa pri tom aj zabavime. :wink:
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

to je moja oblubena hodina hravame vzdy futbal a florbal nic ine
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

ZS: Setci pi*ov*** pre male deti (vybijana, hadzana atd)

GYMPEL: Prve 2 roky futbal, basketbal, hod roznymi loptami. Ale tento rok mame takeho vymleteho ko*ot ktory nas nechava kazdu hodinu posilovat alebo behat pricom mame 12/13 rokov a on nas napriklad pri 12 minutovom behu alebo skoku do dialky hodnotili podla 15 rocnych a vsetci 3 alebo 4...... :evil: :x :censored:
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

tak tuto hodinu som najprv mal rad ale potom už nie 3-4 ročnik sme mali asi 10 hodin telesnej ved musime dobehavat ucivo :lol: a teraz je to este horšie len futbal,futbal,futbal a ešte aj futbal :lol: a ked nie futbal tak beh najprv 800m na rozbehanie a potom tisicka na čas (a to som len siedmak) aj ked to je len niekedy ale vačšinou (v lete) behavame rozbehavaciu 800 a potom samozrejme futbal :lol: a kdo 60ku zabehne za menej ako 12s tak beha ešte dve kola (800) :roll: takže totalne užasna telesna ale minulu hodinu sme prvy raz hrali florbal takže konečne zmena
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

JV napísal:tak tuto hodinu som najprv mal rad ale potom už nie 3-4 ročnik sme mali asi 10 hodin telesnej ved musime dobehavat ucivo :lol: a teraz je to este horšie len futbal,futbal,futbal a ešte aj futbal :lol: a ked nie futbal tak beh najprv 800m na rozbehanie a potom tisicka na čas (a to som len siedmak) aj ked to je len niekedy ale vačšinou (v lete) behavame rozbehavaciu 800 a potom samozrejme futbal :lol: a kdo 60ku zabehne za menej ako 12s tak beha ešte dve kola (800) :roll: takže totalne užasna telesna ale minulu hodinu sme prvy raz hrali florbal takže konečne zmena
akoze ten futbal, futbal, futbal a este raz futbal ti zavidim a 60ku neviem ci by som zabehol za 12s lebo 50ku som dal za 13 :lol:
master23
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa master23 »

ja som zatial na zakladnej , a mavame dva razi do tyzdna telesnu a to v stredu, to ideme do sportovej hali, je to blizko skoly, a mame nejaku zmluvu s nimi (take nieco), a v hale hravame iba futbal, a ucitelovi je vlastne jedno kto cvici a kto nie, a v piatok sme v nasej telocvicni, taka o nicom, mala je, nemam eani brany :(, takze hravame tam basket, ale aj tak skorej futbal, urobime si brany akoze do steny :D
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

pinco napísal:tak veru teba by som nechcel cítiť po telesnej, kamaráti v lavici by sme asi neboli :D , aj keď správny chlap má smrdieť, byť zarastený a piť pivo, takže je to v poriadku.
no neviem , ale pri takom ožranovi by si asi musel ...
nakoniec by sme si vzájomne zlizovali pot z pazušky :smt047

JUHAHA

// ades HAHA
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

qwerty-xyz napísal:No my sme boli vzdy po telesnej spoteny tak ze z nas tieklo a ked nam to nejake dievca dalo najavo tak sme ju sprdli,ze aspon cvicime a robime nieco pre seba a este sa pri tom aj zabavime. :wink:
Spominam si na jednu spoluziacku, ktora sedela s chalanom (mala nanho pozitivne posobit a "prevychovat" ho k lepsiemu :D) a ta ho po telesnej vzdy sprejovala a tricko mu davala vetrat do okna :D, nemohla si pomoct :)
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

schw33k napísal:nakoniec by sme si vzájomne zlizovali pot z pazušky :smt047

JUHAHA
no neviem, ale mal som o tebe vyssiu mienku :lol:
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

na zakladke sme veru isli podla osnov a dokonca sme hrali basketbal, ked vonku snezilo a mrzlo (cca -5 C a my vsetci v trickach s kratkym rukavom), mali sme riadne sibnuteho ucitela.
na strednej nas ucitel zas tak poctivy nebol, uz sme ani nastup nerobili... spociatku sme sem-tam robili nejake gymnasticke cviky, ale on videl, ze to nikoho nebavi a tak sme v tretiaku a stvrtaku uz len hrali futbal/florbal a chodili do posilky. A ked sa nedalo ist von tak ping-pong :)
Nuz, tiez som telesnu zrovna nemal v laske, vlastne nikdy som ju nemal rad, zvlast na zakladke, ale na tej strednej to ako-tak slo. A mal som zoparkrat aj dvojku z telocviku, kvoli slabym vykonom, a vobec sa za to nehanbim, my to mame v rodine 8)
miso03
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa miso03 »

Na zakladnu si nepamatam kedze chodim na 8rocny gympel ale myslim ze sme hrali vybijanu a obcas basketball a skakanie cez svihadlo. Teraz na strednej mame super ucitela dufam ze ostane a nedostaneme ucitela co uci kukiaka :-P ktory stale nepochopil co je telesna VYCHOVA a berie to ako keby sme kazdy boli zo sportovej triedy a denne dali 3km za 5min + samozrejme rozvicku na 20klikov, drepov a pod. Mame na skole aj telocvikarku ktora pochadza z "ruskej skoly" a vyrastala pri vojenskom tabore takze vsetky normy ma zvladnute, pri jej suplovani sa citim ako v koncetracnom tabore kde ona je hlavny Fuhrer :roll: Takze s ucitelom co mame hrame futbal, raz za cas nam da aj rozcvicku a na konci roka robime testy, ale je rozumny a chape ze kazdy nemoze byt sportovec a podla toho aj dava znamky
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

zakladka: futbal a skoky na trampolinach :lol:
stredna: vkuse hrame hokejbal/florball popr. ideme do posilnovne a 2 hodiny za polrok robime testy (kilometer, 60ka atd)
mile je, ze profesor do triednej knihy pise vzdy nieco "zaujimave": strelba zo vzduchovky, zaklady volejbalu a podobne odkury :)
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

My mame teraz n strednej takeho haluzaka ucitela. Hrame iba futbal, volejbal ci basket a raz za cas nas oznamkuje aby mal z coho uzatvorit. A pritom do treidnej knihy pise take veci ze Strelba zo vzduchovky, beh na 1500 m :) Hold ucebny plan je ucebny plan :)
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

jimino napísal:zakladka: futbal a skoky na trampolinach :lol:
stredna: vkuse hrame hokejbal/florball popr. ideme do posilnovne a 2 hodiny za polrok robime testy (kilometer, 60ka atd)
mile je, ze profesor do triednej knihy pise vzdy nieco "zaujimave": strelba zo vzduchovky, zaklady volejbalu a podobne odkury :)
hm hokejbal/florbal - bral by som, my hrame cez dvojhodinovky florbal(toten nas skolsky florbal, hm, drevorubacska sutaz) a cez pondelnajsiu nultu to co sa nam (ne)chce - futbal, basketbal, volejbal...
na zakladnej sme hrali vibijanu vo velkom, mohli sme v tom sporte ist do pro, skvela vec
JV
Light Professional
Light Professional

-=wolf=- napísal:akoze ten futbal, futbal, futbal a este raz futbal ti zavidim a 60ku neviem ci by som zabehol za 12s lebo 50ku som dal za 13 :lol:
ja som chvalabohu dal za 11.70 takze som nemusel ale raz sa mi nechcelo a dal som 12.20 tak som behal a kamarat sa n...al a išiel 60 krokom :lol: potom musel behat dokonca hodiny :D
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

60ka za 12 s? vole, ja som ju dal za 8 sekund, raz za 9. hmm :roll:
JV
Light Professional
Light Professional

hej lenze ja nie som zrovna šprinter kamarat tiež da za 9.20 a okrem toho som iba siedmak :oops:
Talian
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Talian »

Priznam sa nemam rad telesnu a mam z nej aj strach .

Vlastne mam strach z gymnastiky a to zo cvikov na hrádzi , rozne kotrmelce , premety , mlynske kola .

Nie som na to proste typ a ani stavany , naposledy som spravil mlynske kolo ked som mal asi 8 rokov .

Co sa tyka behov nie som nijaky spurter a ani vytrvalec .

Co sa tyka futbalu , vybijanej , basketbalu , tam som dobry , vzdy som aj v niakom vybere , to mi fakt ide . Este ping pong , tam mam aj umiestnenia v ramci majstrovstiev okresu a kraja . Ale ping pong sme nikdy na talesnej bohuzial nehrali .

Ja by som dal telesnu od strednej ako dobrovolny predmet .
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Presne, 100% suhlasim, kto ma rad sport, tak by si ju zvolil a sportove "drevo" by oddychoval aj nadalej. :D
Napísať odpoveď